o 105. madde resmi mi tffnin resmi sitesinde varmı
Printable View
o 105. madde resmi mi tffnin resmi sitesinde varmı
O değilde ben en çok şu CAS davasının neden çekildiğini merak ediyorum.Onun nedeni bir ortaya çıksın ona göre daha sağlıklı yorumlar yapılır.
işte 2 kulübün aynı açıklamaya verdiği tepki :) Açıklamaya kimin olumlu kimin olumsuz baktıgı ortada :)
http://i.imgur.com/oTd62.jpg
http://i.imgur.com/Yp3sw.jpg
Herseye mantikli cevap veren taraftarlar 58.ci maddeyede bi cevap versin uzun lafin kisasi kurtarma operasyonu bitti simdi 5-10 puan silcekler uzerini kapatcaklar.
cas davası amacına ulaşmıştır siz merak etmeyin o davanın şike ile hiçbir ilgisi yok
Değişikliğe karşıyız diyorsunuzya.Ondan koydum.Madem karşıydınız neden siteden tepkinizi koymadınız ?
Corpus yorumunda 9 dikiş atılmış dizi yarılmış birine bi nebze lanet okudu. Arkadaş burada haksızlığa uğramış ise evlat acısı azdır onlara bize 10 aydır çektirdikleri yetmedi mi ? Şu 10 aylık sürecin bana mantıklı açıklamasını kimse yapamaz gerek davaları olsun gerek iddianamesi hiç biri kanıtlanmamış ve hala içeride yatan yöneticilerimiz başkanımız var. 10 ay dile kolay 10 ay !
http://www.youtube.com/watch?v=Py7pQIykuxA
Saniye 37 : "Bizim için namus meselesi bu"
Başka bir isteğin ?
Siz orda terinin son damlasına kadar savaşan adama inşallah sakatlığı uzun sürer dercesine laf edince bişey yok çok normal biz burda HAK yiyene laf edince yazıklar olsun asıl size yazıklar olsun hatta biz Fenerbahçeli arkadaşlara yazıklar olsun ki sizden anlayış bekliyoruz.
valla bizden çok size dert olmuş bu cas davası bu kadar casmayın
hem namus kelimesi olan cümlede CAS dememişki adam! :) iftiracı herifler.
Cidden demiş. Tebrik ediyorum seni 1 haftadır sayfalarca konuşulan şeyi sonunda eklemişsin.
Ali Koç bu açıklamayı yaptıktan sonra ve dava çekildikten sonra istifa etmelidir. Açık ve net yazıyorum. Öyle sizin gibi bir şeye kanıt koyduğumuzda kaçıp gitmiyorum konudan.
Fenerbahçe yönetimi Yıldırım Demirören'in yaptıklarına karşı neden sessiz kalıyor. Aynı suskunluğu diğer federasyonda görmemiştik.
- Düşme olmayacak,
- Avrupa'ya gitmeyiz,
- 58. madde değişir,
- Disipline sevk edilme olur,
- Disiplin kararını verirse puan silinecek,
Fenerbahçe yönetimi dilini yuttu. Niye? Yıldırım Demirören'in ne ayrıcalığı var. Çünkü süreci böyle yönetsin diye birini başa getirirsen tabi ki ona kızmazsın. İnşallah çarşamba günü bir tepki duyarız da söylediklerimizden utanırız.
Bu ülkede herkesin hataları var. Önemli olan bu hatalar ortaya çıksın mı? Çıkmasın mı? Bunun kararını da ipi eline alanlar belirler. Ağam, paşam yaparsan yaptığın hatalar ortaya çıkmaz. Yapmayıp ters düşersen yaptığın hataları ortaya çıkarırlar.
Deniz Baykal gibi. Mhp milletvekilleri gibi. Aydın Doğan'ın yüklü vergi borcu gibi. Bize uymazsanız biz hatalarınızı kullanıp sizi ıslah ederiz diyorlar.
İşte aynı hikaye Aziz Yıldırımın'da başına geldi. Başını eğmedi ve eğmediği için dinlemeye aldılar ve olay buralara geldi.
Bugün Galatasaray'ın kayıp 1 milyonunu soranlar var. Bunun üstünde durulmuyor ve paranın nereye gittiği de bulunamıyor değil mi? Galatasaray ağam, paşam yapmasın o paranın nereye gittiği anında ortaya çıkar. Bundan eminim.
İşte ben buraya kadar çoğu kişiyle aynı fikirdeyken bir yerde ayrılıyorum.
Bu ülkenin en kolay mantık felsefesidir. Türk'ün Türk'ten başka dostu yokturla başlar, beni bitirmeye çalışıyorlarla son bulur. Kimse yaptığı hatalarla yüzleşmek istemez. Sen gidip vergi borcu takarsan buna göz yumanlar ayıplanır ama onların ayıbı senin vergi borcu ayıbını kapatmaz. Sen bu ayıbını onunla kapatamazsın. Sen gidip haksız kazançlara başvurursan ve birileri seni bitirmek için bunu kullanırsa o onların ayıbıdır. Senin haksız kazançlara girmeni örtmez, kendi ayıbınla kalırsın. Sen 1 milyon dolarına sahip olamıyorsan ve bu gizleniyorsa bu gizleyenlerin ayıbıdır ama sen o parayı haksız şekillerde kullanmanı örtmez.
Tabi ne kadar boş düşünüyorum. Beni bitirmeye çalışıyorlar gibi ulvi bir söz varken ne gerek var yanlışlarını görmeye. Hele bu lafına senden çok inanlar varsa...
Neden istifa etsin yahu? CAS meselesinin açılımını ben size yazdım.FB taraftarını galeyana getirerek destek almak için namus ve onur kelimeleri kullanıldı.Şimdi de maddiyat için davadan vazgeçilmiş olabilir.Ya da FB menfaatleri için. Daha çok ters öşe izlicez bu süreçte. izlemeye devam..
Düşmanlık, kan falan sen kendini farklı ırkların savaştığı bir savaşta sanıyorsun galiba. Bir futbolcu iyi bir futbolcu olabilir ama adam değilse pek fazla önemi yoktur benim için. Hayatını etkileyecek sakatlık yaşamasını istemem. 2 maçta oynamamasını ister miyim ? Evet. Ama bu Volkan' ın ölmesini, futbolculuk hayatının bitmesini istediğim anlamına gelmez. Siz alıştınız tabi biri birşey söylesin de hemen üstüne çullanalım, büyük ama aslında bulunmayan Fenerbahçe Cumhuriyeti'nizin halkını savunalım havalarına girmeye, normaldir.
Karsindaki insan dunyanin en kotu insani olsun boyle bir beddua edilmez ayiptir gunahtir.bunun vebali tasinmaz.
Herifin biri bir işler çeviriyor bunun destekçileri de o herife çevirmedi diye millete evlat acısı diliyor , hakaret ediyor abartmayın yahu hayatınızda 10 metre bile yaklaimadığınız kişi yüzünden neler yapıyorsunuz. Tek kelime ile yazık millet bir yerleriyle gülüyor bu halimize az özünüze dönün hayatın keyfini çıkarın.