valla bizden çok size dert olmuş bu cas davası bu kadar casmayın
valla bizden çok size dert olmuş bu cas davası bu kadar casmayın
hem namus kelimesi olan cümlede CAS dememişki adam!iftiracı herifler.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Fenerbahçe yönetimi Yıldırım Demirören'in yaptıklarına karşı neden sessiz kalıyor. Aynı suskunluğu diğer federasyonda görmemiştik.
- Düşme olmayacak,
- Avrupa'ya gitmeyiz,
- 58. madde değişir,
- Disipline sevk edilme olur,
- Disiplin kararını verirse puan silinecek,
Fenerbahçe yönetimi dilini yuttu. Niye? Yıldırım Demirören'in ne ayrıcalığı var. Çünkü süreci böyle yönetsin diye birini başa getirirsen tabi ki ona kızmazsın. İnşallah çarşamba günü bir tepki duyarız da söylediklerimizden utanırız.
Bu ülkede herkesin hataları var. Önemli olan bu hatalar ortaya çıksın mı? Çıkmasın mı? Bunun kararını da ipi eline alanlar belirler. Ağam, paşam yaparsan yaptığın hatalar ortaya çıkmaz. Yapmayıp ters düşersen yaptığın hataları ortaya çıkarırlar.
Deniz Baykal gibi. Mhp milletvekilleri gibi. Aydın Doğan'ın yüklü vergi borcu gibi. Bize uymazsanız biz hatalarınızı kullanıp sizi ıslah ederiz diyorlar.
İşte aynı hikaye Aziz Yıldırımın'da başına geldi. Başını eğmedi ve eğmediği için dinlemeye aldılar ve olay buralara geldi.
Bugün Galatasaray'ın kayıp 1 milyonunu soranlar var. Bunun üstünde durulmuyor ve paranın nereye gittiği de bulunamıyor değil mi? Galatasaray ağam, paşam yapmasın o paranın nereye gittiği anında ortaya çıkar. Bundan eminim.
İşte ben buraya kadar çoğu kişiyle aynı fikirdeyken bir yerde ayrılıyorum.
Bu ülkenin en kolay mantık felsefesidir. Türk'ün Türk'ten başka dostu yokturla başlar, beni bitirmeye çalışıyorlarla son bulur. Kimse yaptığı hatalarla yüzleşmek istemez. Sen gidip vergi borcu takarsan buna göz yumanlar ayıplanır ama onların ayıbı senin vergi borcu ayıbını kapatmaz. Sen bu ayıbını onunla kapatamazsın. Sen gidip haksız kazançlara başvurursan ve birileri seni bitirmek için bunu kullanırsa o onların ayıbıdır. Senin haksız kazançlara girmeni örtmez, kendi ayıbınla kalırsın. Sen 1 milyon dolarına sahip olamıyorsan ve bu gizleniyorsa bu gizleyenlerin ayıbıdır ama sen o parayı haksız şekillerde kullanmanı örtmez.
Tabi ne kadar boş düşünüyorum. Beni bitirmeye çalışıyorlar gibi ulvi bir söz varken ne gerek var yanlışlarını görmeye. Hele bu lafına senden çok inanlar varsa...
Neden istifa etsin yahu? CAS meselesinin açılımını ben size yazdım.FB taraftarını galeyana getirerek destek almak için namus ve onur kelimeleri kullanıldı.Şimdi de maddiyat için davadan vazgeçilmiş olabilir.Ya da FB menfaatleri için. Daha çok ters öşe izlicez bu süreçte. izlemeye devam..
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Düşmanlık, kan falan sen kendini farklı ırkların savaştığı bir savaşta sanıyorsun galiba. Bir futbolcu iyi bir futbolcu olabilir ama adam değilse pek fazla önemi yoktur benim için. Hayatını etkileyecek sakatlık yaşamasını istemem. 2 maçta oynamamasını ister miyim ? Evet. Ama bu Volkan' ın ölmesini, futbolculuk hayatının bitmesini istediğim anlamına gelmez. Siz alıştınız tabi biri birşey söylesin de hemen üstüne çullanalım, büyük ama aslında bulunmayan Fenerbahçe Cumhuriyeti'nizin halkını savunalım havalarına girmeye, normaldir.
Football is simple,but Football Manager is not
Karsindaki insan dunyanin en kotu insani olsun boyle bir beddua edilmez ayiptir gunahtir.bunun vebali tasinmaz.
Herifin biri bir işler çeviriyor bunun destekçileri de o herife çevirmedi diye millete evlat acısı diliyor , hakaret ediyor abartmayın yahu hayatınızda 10 metre bile yaklaimadığınız kişi yüzünden neler yapıyorsunuz. Tek kelime ile yazık millet bir yerleriyle gülüyor bu halimize az özünüze dönün hayatın keyfini çıkarın.
Abarttınız, yine bir yönetici darbe yapıp mesaj temizliği yapacak az kaldı...
Bekq bence sen bu gece başka yazmaBelki bilerek belki farkında olmadan yazmaman gereken şeyler yazdın.Konuyu sporun çok çok dışına taşıdın.Tartışmak yerine cevap yazmamanı tavsiye ederim.En azından bu gecelik
Sadece bir tavsiye... Yoksa birbirinize hakaret edip ceza alacaksınız
Cumhuriyet içinde cumhuriyet kurmaya çalışanlarına ne dendiğini iyi biliyorsunuz. Tabi bu tabir size çok uzak değil İnter'i , Cska'yı , Arsenal'i destekleyerek de gördük ne olduğunuzu. Yazık
Herifin biri bir işler çeviriyor bunun destekçileri de o herife çevirmedi diye millete evlat acısı diliyor , hakaret ediyor abartmayın yahu hayatınızda 10 metre bile yaklaimadığınız kişi yüzünden neler yapıyorsunuz. Tek kelime ile yazık millet bir yerleriyle gülüyor bu halimize az özünüze dönün hayatın keyfini çıkarın.
Konuya kilit vurulmasini talep edlyorum herkes sacmaladi niyice.
AHMET ÇAKAR: Avrupa'daki TV kanalları Türk takımlarının 5-8 yıl ceza alacaklarını belirtiyorlar..
Mehmet Baransu:''Etik Kurulu üyeleri Demirören'in yalan söylediğini ifade ediyor ..Rapor 48 saat içinde Tff sitesinden açıklanmalı''
Şu konu da sende dikkat etmelisin belki sabahdan beridir herkese cevap yazmaktan istemediğin şeyler söyledin daha demin.Biraz dikkat etmelisin.İnsanların,milletlerin hassas duygularıyla oynamamalısın hele hele hala etkilerini göstermeye devam eden ve benim ailemde de bu Çernobil Faciası yüzünden kanserden ölenler var.Neyse ki hemen sinirlenen birisi değilim.Bir de sabahdan beridir burada olmana veriyorum yoksa normalde öyle şeyler diyeceğini düşünmüyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Baransu: "GS'nin sevk sebebi, Şekip Mosturoğlu'nun Adnan Sezgin ile konuşması." - Adnan Sezgin o dönem yönetici değil ki?
Erman Toroğlu : Galatasaray'ın küme düşmesi lazım ses çıkarmadı çünkü.
Mehmet Baransu : Bunu bekliyorum YD yapar.
Erman Toroglu : etik kurulunun raporunu istiyorum vermezlerse yasal yollara basvurcam
Ahmet Çakar'ın ne suçu var yahu ? Adam sadece konuşuyor kurduğu cümlelerin sürece bir etkisi yok.
Dostum,
Basın her yazdığında bunlar bunlar bunlar bunlar... Sana sonuna kadar katılıyorum da bu adamların dedikleri bir bir çıkıyor. Bu konuda fikrini merak ediyorum.
CAS'tan dava geri çekilecek dediler. Puuuu bunlara dedik.
Mehmet Baransu raporun yorumlanmasını ve kararları söyledi. Puuu sana dedik.
Hepsi olmadı mı?
Sizce bu etik kurulu raporunu TFF yayınlar mı yarın falan ?