Eleyecek güçtesiniz.Ama elemeye gelince nedense biirşey oluyor o GÜCE?
Printable View
Eleyecek güçtesiniz.Ama elemeye gelince nedense biirşey oluyor o GÜCE?
Aynen katılıyorum keske Daha iyi bir hoca gelseydi....Hmede Aziz baskanda iyi hoca getirecek para da var........Zico iyi hamleler yapamıyor...Bakalım neler olacak her takımımıza basarılar
Aman arsenal ve liverpool gelmesin onların temposuna dayanmak zor hele ingilterede.......
Deniz çok tarafsız yorum yapman dikkatimi çekti gerçekten güzl söylemişsin;;)
Komik misin sen?Ukrayna Ligi puan sıraamasında Süper Ligin üstünde.Anderlechti bilmem de Lazio feneri eleyebilcek güçte;;).Bence sen avrupa liglerini pek fazla takip etmiyorsun.Çünkü senin yorumlarını görünce gülüyroum harbiden;;)
Arkadaşlar sizde Fenerbahçe'ye mahalle takımı muamelesi yapmayın ama ;)
Önce sunu söylim ukrayna ligini ne kadar kücümsemissin yaa........Ukrayna ligi suan sıralamada üstümüzde........Bu da size örnek....
Valla ben gördügümü söylüyorum.........CoK pişman olursunuz......Aziz yıldırımdaa para var avrupada isini bilen sahaya iyi müdahale eden bir adam gelseydı avrupada iyi yol kat ederdi fenerbahce....Neyse macları bekleyıp görecez...Yarın sampiyonlar liginden sonra uefa da cekılcek
Fener'in kadrosu çok çok çok kötü değil.Ama Fenerbahçe avrupa için hazırlanmıyo.İsterse getirelim Ronaldinho'yu yine elenme ihtimalimiz çok yüksek diyebilirim.Çünkü takım anlamış ki Türkiye şampiyonluğu herkese yetiyo.Zico'ya sövenler lig şampiyonluğu alınca kral muamelesi yapıyolar.Zico çok büyük topçu ama avrupa için teknik direktörlük yeteneği zayıf maçın skorunu değistirebilecek yeteneği pek yok bunu AZ maçında gördük.0-2'den maç verdi Van Gaal bile demişti büyük hatalar yaptı diye.Kafa yapısında da sorun var Fenerin kadrosunun normalde UEFA'da 4.tur'a gelmesi gerekirken gruptan çıkması bile çok zor oluyo şanssızlık diyebiliceğimiz maçlar var diyebilirsiniz ama o şanssızlıkları yaşamayan takımlar zaten büyük takım oluyo Fenerbahçe isterse Dünyanın en iyi takımı gelsin bahaneye sığınmadan takır takır oynamak zorunda yok elemeyiz bittik derlerse gitmeyelim avrupaya Türkiye kupası,Türkiye ligini alalım sevinelim gitsin.
Shaktar ve Kiev Fenerbahçe'den üstün takımlar bunu geçen sene de gösterdi D.Kiev takımı;)Anderlecht konusunda ise rahat falan olmaz ama bence de Fenerbahçe eler.Hatta önceki mesajlarımda Fenerbahçe'nin eleyebileceği takımlar arasında göstermiştim;;)
Shaktar-Kiev-Metalurg bunlardan başka sayamam ama bir Ukraynalı kaç tane Türk takımı sayabilir 3 bilemedin 4;;)Ayrıca Ukrayna takkımlarının avrupada puan sıralamasında Fenerbahçe'den üstün olduğunu da hatırlatırım.Lazio ne olrusa olsun büyük takımdır.Bu sene de çok iddalılar.Bi yanlışın daha var rakipleri değil de Lazip bu sene lige - puanla başladı;;)Buna rağmen 4. oldular;).
Gecen sene Kiev maclarına cok eksik kadroyla cıktık biz.Lugano,Edu,Kezman,Deivid ve daha birçok oyuncu oynamadı.Bu sene gelsinlerde dağıtalım:p :p :zuhaha
Lazio pskolojik olarak Feneri etkileyebilir düşüncesindeyim avrupa adları olan bir takım o yüzden elenebiliriz.
Omerdinho konu dagılsın diye....Rakipleri koyuyorum ben kimseyi kücümsemedim mesajlarıma bak basarılar diledim tartısma cıkarmaya ne gerek var her takıma basarılar diyip gecin..............
Galatasaray Rakipleri.............
Hajduk Split * Cro 7.533
Maccabi Netanya Isr 6.338
Vojvodina Novi Sad * Srb 6.256
FK Bezanija * Srb 6.256
Anorthosis Famagusta * Cyp 5.492
Nova Gorica * Slo 4.272
Slaven Koprivnica * Cro 3.533
Omonia Nicosia * Cyp 3.492
NK Koper * Slo 3.272
Zrinjski Mostar * Bos 3.190
Şöyle bir düşünmemiz gerekir; Geçen sezon UEFA'da gruplara kaldığımızda kupanın favorileri sıralamasında 2. Fenerbahçe seçilmişti. Ama sonuç ne ? AZ Alkmaar'a (şanssız bir şekilde) elenmek. Burda bir problem var. Bu sene bu problemin üzerine gidildi mi ? Bana göre hayır. Bu takımın geçen seneden farkı nedir ? Zico aynı Zico,Deivid aynı Deivid. 2-3 genç oyuncu aldık + Carlos gibi bir dünya starı aldık fakat futbol tek kişiyle oynanan bir oyun değil. Ayrıca Avrupa'da en çok koşan,takımı ateşleyen oyuncumuzu kaybettik. Ben bu takımın geçen seneden üstün pek bir yanını göremiyorum. Ve problemlerin üstüne gidilmediğini düşünüyorum. Bana göre de şampiyonluk yeterli görülüyor. Avrupa bize inanırken biz kendi takımımıza inanamıyoruz maalesef. Bir de 2 sezon şampiyonluk yaşatmış, 3. sezon ise kıl payı şampiyonluğu kaçırmış (beğenmediğimiz) Daum gönderilirken, Zico hangi başarısından dolayı bu takımda tutuluyor ? Rakiplerimiz iyi bir sezon geçirse şampiyon da olamayabilirdik. Bir şampiyonluk herşeyin üstünü kapatmamalı.
Fenerbahce bu turu gecebilirse Allah`a sukretsin.
Fenerbahçe'yi küçümsüyolar ayrıca avrupada bunu bbc yazmıstı galiba hak veriyorum asbaşkanların gelip açıkladığı gibi kimse Fenerle oynamaktan korkmuyo korkan takımlar ancak avrupa gelmesi başarı sayılan klüpler.
Hajduk eskıden cok güclüydü hatta kalecileri pletikosa falandı:D:D
Ama ben yinede büyük konusmuyorum her an hersey olabilir.......
fenerbahceye insallah levski sofya gelirde cl de oynar
Su takım gelsın bu takım gelsın konusmasını bıraksak ıyı olur kuraya azkaldı kuradan sonrea bol bol konusuruz her takım birbirini yenebilir........
EyvAllah düşündüğüm şeyi söyledin...
Umarım FB ye kolay bir rakip gelir v Tur atlar...
Bu gün dananın kuyruğu kopacak.BakaLım hangi takımLar geLicek.
ŞAMPİYONLAR LİGİ (3. ön eleme)
FENERBAHÇE
Liverpool (İngiltere)
Arsenal (İngiltere)
Valencia (İspanya)
Sevilla (İspanya)
Benfica (Portekiz)
Ajax (Hollanda)
W.Bremen (Almanya)
Celtic (İskoçya)
Z.Lubin (Pol) - Steaua (Rom) galibi
Lazio (İtalya)
Rangers (İsk)- Zeta (Kar) galibi
Pyunik (Erm) - Shakhtar (Ukr)
Anderlecht (Bel)
Dinamo Kiev (Ukr)
Tampere (Fin) - Levski (Bul) galibi
BEŞİKTAŞ
Sparta Prag (Çek Cum.)
AEK (Yunanistan)
Dinamo Bükreş (Romanya)
Zilina (Svk)- Slavia (Çek) galibi
Astana (Kaz)- Rosenborg (Nor) galibi
Spartak Moskova (Rusya)
Kızılyıldız (Sır)- Levadia (Est) galibi
FC Kopenhag (Dan) - Beitar (İsr) galibi
Toulouse (Fransa)
Domzale (Slo)- D.Zagreb (Hır) galibi
Genk (Bel)- FK Sarajevo (Bos) galibi
Debreceni (Mac) - Elfsborg (İsv) galibi
FC Zürih (İsviçre)
Ventpils (Lit)- FC Salzburg (Avu) galibi
Hafnarfjördur (İzl)- Batev Borisov (Blr) galibi
UEFA KUPASI (2. ön eleme)
GALATASARAY
Lokomotiv S. (Bul.)
Hajduk Split (Hır.)
M.Netanya (İsr.)
V.Novi Sad (Sır.)
Besa (Arnavutluk)
A.Famagusta (Kıbrıs RK)
Rabotnicki (Mak.)
S.Koprivnica (Hır.)
O.Nicosia (Kıbrıs RK)
S.Brijeg (Bosna)
ERCİYESSPOR
Sampdoria (İta.)
A.Madrid (İsp.)
CSKA Sofya (Bul.)
Hapoel T.Aviv (İsr.)
Litex Lovech (Bul.)
U. de Leiria (Por.)
Maccabi T.Aviv (İsr.)
CFR Cluj (Rom.)
O.Galati (Rom.)
Partizan (Sır.)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hepsini eleyebiliriz.
Fenerbahçe'yi çok küçümsenir gördüm burda... Eleyemeyeceğimiz 4 ya da 5 takım var. Gerisini her türlü eleriz. Deniz, Zico, Can elinden gelen her şeyi yapsada kaybetmemiz için, biz yinede eleriz. Bakın bu kadar iddialıyım.
Ehuehuehu :D Dick yine döktürmüş valla :D
Aynı gezegende miyiz acaba?
Anorthosis'i bende çok istiyorum GS karşısında. Öyle rezil etsinler Anorthosis'i :D
FENERBAHÇE - Benfica (Portekiz)
BEŞİKTAŞ - Toulouse (Fransa)
GALATASARAY - Rabotnicki (Mak.)
ERCİYESSPOR - CSKA Sofya (Bul.)
:) bence böyle olur.
besiktas toulouse eslessin
FENERBAHÇE-Arsenal
BEŞİKTAŞ-Zilina
GALATASARAY-V.Novi Sad
K.ERCİYESSPOR-Litex Lovech
İÇİMDEN BUNLAR GEÇMİYOR DEĞİL