F.Terim yine her zamanki gibi sürprizlerini yaptı...
Çoğu kişi Ayhan Akman,Colin Kazım,Mevlüt üzerinde duruyordu.Ancak Ayhan Uruguay maçında o.sahada ne kadar önemli bir işlevi üstlenebileceğini gösterdi.En büyük sorunumuz olan oyunun iki yanınıda oynama konusunda en iyilerden Türkiye'de Ayhan,o yüzden onun kalması doğru oldu bence.Ama Yıldıray kadrodan nasıl çıkar hala aklım almıyor.F.Terim oyun anlayışını "yerden kısa paslarla topun bizde kalmasını sağlamak" olarak açıklamıştır bir çok kere.Bunuda elindeki takımda en iyi yapanlardan biri olan Yıldıray'ı çıkarıyor kadrodan.Bana göre yanlış bir seçim.Kendiyle ters düştü bence.Kazım ve Mevlüt rakibin oyunu yarı sahamıza yıktığı anlarda,öne geçtiğimiz anlarda,rakip savunmalarda oluşacak boşlukları değerlendirebilmek adına kadroda tuttu bence ve doğru sayılabilir bu hamle.Halil zaten hiç bir zaman milli takımda iyi performans gösteremedi.11'de olsun,sonradan girmiş olsun hiç bir zaman katkısı olmadı,her zamanda kadrodaydı buna rağmen.Burada da doğru bir seçim yaptı Terim.E.Aşık'ı kadroda tutmak en büyük hatadır.Adamın artık ayakları ve vücudu o kadar yavaş ki her pozisyonda faul yapıyor.Müdahalelerde geç kalıyor sürekli.Oynatacağınıda sanmıyorum zaten turnuvada,tecrübesiyle psikolosik olarak artı katar belki takıma,bundan başka faydası olmaz.İ.Kaş ise;kalsada kalmasada hataydı demezdim.Kalmadı F.Terim haklı olarak Hamit ve Sabri'yi sağ bekte oynatacağı için İ.Kaş'ın kadroda fazlalık yapmamasını istemiş demek ki.Anlaşılan Sabri yedek olacak.Bana kalırsa Hamit'i orta sahada,Sabri'yi sağ bekte kullanıp alternatifini İ.Kaş yapıp,E.Aşık kadrodan çıkarılmalıydı.Ama böyle olduğu içinde kötü oldu demiyorum...
Umarım takımımız için hayırlısı neyse o olur...
G.Zan bu takımın banko stoperidir diyorum ve G.Zan hakkında bir daha yorum yapmayacağım...