Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 121 sonuç

Konu: Kadro dışı kalacaklar belirlendi!

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

yıldırayın çıkarılması saçmalık başka bişey değil diğer iki seçim doğru.türkiyede yıldıray gibi kalaye dikine gidebilen adamlar zor buluyoruz bulduğumuz zaman değerlendimiyoruz.
    bana tümerin,colin kazımın olduğu yerde mehmet topuzun,mehmet yıldızın neden olmadığını söyleyeck biri varmı.kimse tecrube yüzünden demesin bunun sebebi milli takımın şahsi sebeplerinden dolayı olmuştur.bu fatih terimin teknik direktörlüğünü beğenmiyordum şimdi ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım.
    euro 2008'in başlamasına 10 gün falan kadar kalmışken elindeki tek oyun planı motivasyon olan teknik direktör.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İ.Kaş doğru karar ama Halil ve Yıldıray bence yanlış.İlk duyduğum anda da çok şaşırdım zaten.Yıldıray her zaman birşeyler yapabilecek futbolculardan,son 10 dakika koyarsın bi arapası atar maçı çevirir böyle adamlar takımları farklı yapar.Halil Almanya'da gayet iyi oynuyor Mevlüt dururken Halil niye çıkıyor.Ayrıca Semih çıkmalı diyenleri anlamıyorum ileride pivot tipi oyanayabilecek,alıp verecek ilerde top tutacak,rakip defansı oyalayacak kaç tane oyuncumuz var sadece Semih.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by jarosik_61 View Post
    yıldırayın çıkarılması saçmalık başka bişey değil diğer iki seçim doğru.türkiyede yıldıray gibi kalaye dikine gidebilen adamlar zor buluyoruz bulduğumuz zaman değerlendimiyoruz.
    bana tümerin,colin kazımın olduğu yerde mehmet topuzun,mehmet yıldızın neden olmadığını söyleyeck biri varmı.kimse tecrube yüzünden demesin bunun sebebi milli takımın şahsi sebeplerinden dolayı olmuştur.bu fatih terimin teknik direktörlüğünü beğenmiyordum şimdi ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım.
    euro 2008'in başlamasına 10 gün falan kadar kalmışken elindeki tek oyun planı motivasyon olan teknik direktör.
    Tecrübe değil, sistem gereği ileride hareketli oyunculara ihtiyaç duyuluyor.. Mehmet Yıldız hareketli bir forvet oyuncusu değil, daha çok gücüyle ön plana çıkıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

evet şimdi kalanlarla kadro yaparsak;
    ----------------Volkan-----------------------
    Hamit---------Servet--------Zan(Güngör)-----Hakan
    ------------------------Topal-------------------------------
    ------------Aurelio--------------Emre----------------
    Arda--------------------------------------------Tuncay
    ------------------------Nihat--------------------------

Dizilişiyle oynarız bence.Taktiği iyi uygularsakta başarıyı yakalırz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

İleride oynayabilecek santrafor bir tek Semih kaldı. İşimiz çok zor bu durumda..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by JoseMaurinho View Post
    Demek seni F.Terim'in yerine getirsek San Marino takımından 5 yeriz

Ben Basturk gitsin dedimde arkadas ne dedi. Demeki Portekizden 10 tane yeriz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

______________Volkan (Rüştü)(Tolga)

Hamit(Sabri) Servet (E.Aşık) G.Zan(E.Güngör) Hakan(Uğur)

_______________Topal(Aurelio)

___________Aurelio(Ayhan)___Emre(Tümer)

Arda(Kazım)_____Nihat(Semih)(Mevlüt)____ Tuncay(Gökdeniz)

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    İ.kaş semih tolga zengin çıkmalıydı (3 kaleci çok fazla 2. kaleci bile forma şansı bulması çok zor..
    3 Kaleci kuralı var bir kere. Hadi olmasaydı diyelim 2 kalecinde sakatlandı Servet'i mi koyacan kaleye .

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Kazım konusunda şüphelerim vardı. Umarım yanıltır beni bu turnuvada. Keza Gökhan'da öyle..

Ayhan'ın çıkmaması bence doğru karardı. Orta sahayı koşan ve baskı yapan futbolculardan kurmak istiyorsak içlerinde Ayhan'ın olması sürpriz olmamalı..

Bence bu turnuva da en büyük sıkıntıyı defansın göbeğinden geçen toplarda yaşayacağız..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Hala kendi takım oyuncularınızı savunuyorsunuz bırakın bu işleri artık. Son maçtada gördük bu takım ortasahada pas yapamıyor forveti pozisyona sokamıyor . Takım bu vaziyetteyken ortasahadaki en önemli oyuncuyu Yıldıray'ı kadrodan çıkartıyorsan daha birşey demeye gerek yok. Kazım Kazım diyorsunuz bu takımın Kazım'a değil ortasaha da pas yapabilecek adama ihtiyacı vardı.

Merak ediyorum şimdi Galatasaraylıların savunduğu M.Topal mı pozisyona sokacak bizi yoksa Fenerbahçelilerin savunduğu Kazım mı . Hep birlikte görecez.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Secimler yerinde. Yildiray'in yerine Yunanistani dagitan Tümer tecrübesiyle büyük bir katkida bulunucaktir. Yildiray kotü oyuncu demiyorum, ama bu yil iyi oynamadi, Halil'de. Bide F.Terim kadro secimlerinde tarafli davrandi diyorsunuz? o zaman neden ümit karan, Hakan sükür ve belkide Aykut yok kadroda?

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Hala kendi takım oyuncularınızı savunuyorsunuz bırakın bu işleri artık. Son maçtada gördük bu takım ortasahada pas yapamıyor forveti pozisyona sokamıyor . Takım bu vaziyetteyken ortasahadaki en önemli oyuncuyu Yıldıray'ı kadrodan çıkartıyorsan daha birşey demeye gerek yok. Kazım Kazım diyorsunuz bu takımın Kazım'a değil ortasaha da pas yapabilecek adama ihtiyacı vardı.

Merak ediyorum şimdi Galatasaraylıların savunduğu M.Topal mı pozisyona sokacak bizi yoksa Fenerbahçelilerin savunduğu Kazım mı . Hep birlikte görecez.
    Sen hiçbirşeyi beğenmiyorsun arkadaşım. Terim'in tercihidir, bizde yorumluyoruz kendi aramızda. Bunda bu kadar büyütecek ne var ?

Servet'i beğenmezsin, Mehmet'i beğenmezsin, Kazım'ı istemezsin. Ne yapalım peki, daha iyileri varsa buyursun oynasınlar ..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    Sen hiçbirşeyi beğenmiyorsun arkadaşım. Terim'in tercihidir, bizde yorumluyoruz kendi aramızda. Bunda bu kadar büyütecek ne var ?

Servet'i beğenmezsin, Mehmet'i beğenmezsin, Kazım'ı istemezsin. Ne yapalım peki, daha iyileri varsa buyursun oynasınlar ..
    Huseyin Cimsir , Çağdaş Atan , Barış Memiş..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Gereksiz bisey yazmisin

Mehmet Topuz, Kazimdan cok daha iyi bi futbolcu. Ama dedigimiz gibi Terim in secimi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    3 Kaleci kuralı var bir kere. Hadi olmasaydı diyelim 2 kalecinde sakatlandı Servet'i mi koyacan kaleye .
    Tolgadan aşağı kalmaz emin olabilirsin 2 kalecinin 3 maçlık periyodda sakatlanmasa imkansıza yakın zaten..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yıldıray sanıyorum son lig maçında 2 gol atmıştı, yavaş yavaş kendine geliyordu bu turnuvada da önemli silahlarımızdan olabilirdi.Yıldıray bana göre anahtar oyuncudur, ne yapacağı belli olmayan bir oyuncudur. Bu turnuvada 10 numaralı formada Yıldıray yazmayacak olması üzüntü verici.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Madem lig performansına bakıyor emre belozoğlunun ne işi var kadroda..Çıkan isimler tamamiyl saçmalık..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Aklınca espri yapıyorsun yani neyse yaşına veriyorum . Adama bak ya dalga geçiyor bir de Çağdaş , Hüseyin , Barış diye .

Süper Ligde süper bir sezon geçiren M.Topuz yok. M.Yıldız yok.

Bundesliga'da iyi maçlar çıkaran Yıldıray 23 kişilik kadrodan çıkarılıyor.

GS'nin Ankara'ya kiraladığı Emre Aşık oynuyor.

Süper Ligde hiçbir şey yapmayan Kazım as oynuyor hazırlık maçlarında .

İbrahim Toraman bu kadar stoper sıkıntısına rağmen kadroda yok.

Adamı delirtme haddini bil . Ben burda Milli Takımda Kulüp Taraftarlığı yapacak olsam ; Rusya'da gol ve asistlerine devam eden Gökdeniz'i , UEFA Finalinde maçın adamı seçilen ve kupayı kaldıran Fatih Tekke'yi savunurdum . Neden Fatih Tekke kadroya çağrılmadı , yada neden Gökdeniz gibi tecrübeli bir oyuncu Kazım'ın arkasında yedek bekliyor derdim . Sizler gibi 37 yaşına gelmiş Hakan Şükür için neden Milli Takım'a çağrılmadı da demedim ya da sırf kendi takım oyuncularımı korumak , yüceltmek için Kırmızı-Beyaz formayı diğer renklere çevirmedim . Hakeden çağrılsın , oynasın hepsine saygısı olur herkesin.

Adama bakarmısın ya Servet'i o kadar yüceltiyor ki kalede bile Tolga'dan daha iyi oynarmış. Keşke imkan olsada bütün takımın Milli Takıma çağrılsa , 23 kişi kendi takımınızdan olsa belki ancak rahat edersiniz.

Yıldıray ve Halil'i çıkarmasına şaşırdım. Herşey için hayırlısı olsun .. Umarım doğru bir karar vermiştir Sinyor..

Sheriff Misafir

Kazım'a laf atan arkadaşlara söylüyorum.. Süper lig olsun şampiyonlar ligi olsun Kazım iyi performans sergiledi.. Süper ligte FB'nin oynadığı maçların tamamının özetini izledim geçen gün FB TV'de gayet iyi oynamış.. Yetenek zaten var, bir çok özelliği olan bir oyuncu.. Avrupadan gelmiş zaten avrupa tecrübesi var.. Kazım'ın kadroda olmaması için tek bir neden göremiyorum ben..

Kazım hazırlık maçlarındada iyiydi bence kalması takıma yarar sağlar...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Halil yerine mevlüt olmalıydı bence ama bu saatten sonra bu kadroyla ne yapabileceğimizi tartışmalıyız bence iyi veya kötü bu oyuncularla gidiyoruz ayrıca fathi hoca'nın söyledikleri de yanlış değil.

Nesil
    2006

Ahmet var, Mehmet var. Bunlar farketmez. Bir hafta sonra takımda kalan oyunculara destek vereceğiz. Fatih Terim'e güven göstermenin zamanı. Hepsi ülkesi için elinden geleni yapacaktır. Eğer şampiyon olursak bu kötü yönde eleştirdiğimiz kadro şampiyon olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası'na hazırlık kampına alınan ancak kadronun 23 indirilmesi zorunluluğu nedeniyle Halil ve Yıldıray'la birlikte Teknik Direktör Fatih Terim tarafından kadrosundan çıkartılan İbrahim
    Kaş'tan MARATON.COM.TR'ye bomba gibi açıklamalar!..

Türkiye'ye dönüşünün hemen ardından MARATON.COM.TR'ye konuşan genç oyuncu, Milli Takım'dan Beşiktaş'a, Getafe'ye transfer oluşundan kendisi gibi kadrodan çıkartılan Yıldıray Baştürk'e kadar çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte İbrahim Kaş'ın açıklamaları...

"ÇIKARILACAĞIMI BEKLEMİYORDUM"

"Çok üzüldüm çıkarılacağımı beklemiyordum.. Tüm abilerim bana 'sen oynayacaksın' diyorlardı. Hatta Gökhan Gönül’ün sakatlanmasından sonra on birde bile oynayabileceğimi düşünüyordum... Ama sağlık olsun benim buraya gelmemde Fatih hocanın büyük emeği var... Bu turnuva olmazsa başka turnuvada oynarım.... Üzülmek bir şeye çare olmuyor.."

"YILDIRAY HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI"

"Yıldıray abi en çok üzülenimiz oldu. Hüngün hüngür ağladı. Çok kötü oldu... Çok etkilendi. Tuncay Şanlı da bana sarılıp ağladı. O anda çok kötü oldum. Milli takımda inanılmaz bir arkadaşlık var. Ben finale çıkacağımızı düşünüyorum ama Portekiz’le erken final oynayacağız..."

"TEKMEYE KAFA SOKTUM"

"Beşiktaş’ta son 4 maçta çok iyi oynadım. Bunun nedeni kafam rahattı. Çünkü Getafe’ye imza atmıştım ama transfer oldum diye kaçak dövüşmedim tekmeye kafa soktum. Bu zaten gösterdiğim performanstan belli olmuyor mu? Keşke biz gençlere alt yapıdan gelenlere daha çok değer verilse. Ama bu tüm yurt genelinde var bu sadece Beşiktaş’ta değil."

MARATON.COM.TR ÖZEL

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tümer o milli takımda durup da yıldıray gönderiliyorsa söylenecek bir şey yok bence..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Kazım'a laf atan arkadaşlara söylüyorum.. Süper lig olsun şampiyonlar ligi olsun Kazım iyi performans sergiledi..
    Ya acaba biz bu sene aynı Kazım'ı mı izledik?Chelsea maçında attığı golden başka ne olumlu hareketi oldu bu adamın.Hazırlık maçında beğendik diyenler var da oyunu soğutmaktan , ayağında top tutup takımı yavaşlatmaktan başka ne yaptı.İngiltere 3. ligi kalitesinde topçuları Milli Takımızda oynatıp,Yıldıray gibi adamı kadro dışı bıraıkıyoruz ilginç...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    ______________Volkan (Rüştü)(Tolga)

Hamit(Sabri) Servet (E.Aşık) G.Zan(E.Güngör) Hakan(Uğur)

_______________Topal(Aurelio)

___________Aurelio(Ayhan)___Emre(Tümer)

Arda(Kazım)_____Nihat(Semih)(Mevlüt)____ Tuncay(Gökdeniz)
    Sonunda Terim de Total Dominasyon'u tanıdı.

Bu arada Nihat'ın AMR oynaması, Semih'in ST oynaması daha doğru.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Volkan

Hamit
    Servet
    Emre
    Hakan

Marco

Ayhan
    Emre

Nihat
    Arda

Semih

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Ya acaba biz bu sene aynı Kazım'ı mı izledik?Chelsea maçında attığı golden başka ne olumlu hareketi oldu bu adamın.Hazırlık maçında beğendik diyenler var da oyunu soğutmaktan , ayağında top tutup takımı yavaşlatmaktan başka ne yaptı.İngiltere 3. ligi kalitesinde topçuları Milli Takımızda oynatıp,Yıldıray gibi adamı kadro dışı bıraıkıyoruz ilginç...
    Sen ne izledinki atıp tutuyorsun anlamadım.. Fatih Terim ve ben aynı Kazım'ı izlemişiz ki kadroda.. Kanat oyuncusu kafasını kaldırıp orta yapmadıktan sonra o ortayı hiç yapmasın daha iyi.. Buna oyunu soğutuyor diyorsan eğer o ayrı.. Kazım oynadığı her maçta olumlu hareketler yapmıştır.. Senin Kazım'ı 1-2 maç dişinde hiç izlemeden sırf Fenerli diye eleştirdiğini düşünüyorum.. Neyse takım muhabbetine girecek değilim, seninlede bu konuda tartışacakta değilim.. Turnuva başlasın görülür doğru tercihmi yanlış tercihmi.. Bence sen benle farklı Kazım'ı izlemedin, sen 1-2 maç izlediysen ben 7-8 maçını izledim artı tüm sezonda Fenerbahçe'nin oynadığı maçların özetlerini izledim..Ayrıca İngiltere 3. lig değil premier ligde oynadı bu adam, nası 3. lig kalitesinde diyebiliyorsun.. Çekememezlik sezdim ben burda bu oyuncuyu..

İddaa ediyorum bu turnuvada devamlı oynadığı ve Fatih Terim tarafından biraz serbest bırakıldığı taktirde turnuvanın yıldızlarından olacaktır..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kazım kalıp halil gidiosa, yıldıray gidip tümer kalıyorsa.Gerçekten yazık...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri