1 ile 30 arası toplam 121 sonuç

Konu: Kadro dışı kalacaklar belirlendi!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Hala kendi takım oyuncularınızı savunuyorsunuz bırakın bu işleri artık. Son maçtada gördük bu takım ortasahada pas yapamıyor forveti pozisyona sokamıyor . Takım bu vaziyetteyken ortasahadaki en önemli oyuncuyu Yıldıray'ı kadrodan çıkartıyorsan daha birşey demeye gerek yok. Kazım Kazım diyorsunuz bu takımın Kazım'a değil ortasaha da pas yapabilecek adama ihtiyacı vardı.

Merak ediyorum şimdi Galatasaraylıların savunduğu M.Topal mı pozisyona sokacak bizi yoksa Fenerbahçelilerin savunduğu Kazım mı . Hep birlikte görecez.
    Sen hiçbirşeyi beğenmiyorsun arkadaşım. Terim'in tercihidir, bizde yorumluyoruz kendi aramızda. Bunda bu kadar büyütecek ne var ?

Servet'i beğenmezsin, Mehmet'i beğenmezsin, Kazım'ı istemezsin. Ne yapalım peki, daha iyileri varsa buyursun oynasınlar ..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    Sen hiçbirşeyi beğenmiyorsun arkadaşım. Terim'in tercihidir, bizde yorumluyoruz kendi aramızda. Bunda bu kadar büyütecek ne var ?

Servet'i beğenmezsin, Mehmet'i beğenmezsin, Kazım'ı istemezsin. Ne yapalım peki, daha iyileri varsa buyursun oynasınlar ..
    Huseyin Cimsir , Çağdaş Atan , Barış Memiş..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Gereksiz bisey yazmisin

Mehmet Topuz, Kazimdan cok daha iyi bi futbolcu. Ama dedigimiz gibi Terim in secimi

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Aklınca espri yapıyorsun yani neyse yaşına veriyorum . Adama bak ya dalga geçiyor bir de Çağdaş , Hüseyin , Barış diye .

Süper Ligde süper bir sezon geçiren M.Topuz yok. M.Yıldız yok.

Bundesliga'da iyi maçlar çıkaran Yıldıray 23 kişilik kadrodan çıkarılıyor.

GS'nin Ankara'ya kiraladığı Emre Aşık oynuyor.

Süper Ligde hiçbir şey yapmayan Kazım as oynuyor hazırlık maçlarında .

İbrahim Toraman bu kadar stoper sıkıntısına rağmen kadroda yok.

Adamı delirtme haddini bil . Ben burda Milli Takımda Kulüp Taraftarlığı yapacak olsam ; Rusya'da gol ve asistlerine devam eden Gökdeniz'i , UEFA Finalinde maçın adamı seçilen ve kupayı kaldıran Fatih Tekke'yi savunurdum . Neden Fatih Tekke kadroya çağrılmadı , yada neden Gökdeniz gibi tecrübeli bir oyuncu Kazım'ın arkasında yedek bekliyor derdim . Sizler gibi 37 yaşına gelmiş Hakan Şükür için neden Milli Takım'a çağrılmadı da demedim ya da sırf kendi takım oyuncularımı korumak , yüceltmek için Kırmızı-Beyaz formayı diğer renklere çevirmedim . Hakeden çağrılsın , oynasın hepsine saygısı olur herkesin.

Adama bakarmısın ya Servet'i o kadar yüceltiyor ki kalede bile Tolga'dan daha iyi oynarmış. Keşke imkan olsada bütün takımın Milli Takıma çağrılsa , 23 kişi kendi takımınızdan olsa belki ancak rahat edersiniz.

Mesaj Yetkileri