1 ile 30 arası toplam 121 sonuç

Konu: Kadro dışı kalacaklar belirlendi!

Hybrid View

Sheriff Misafir

Kazım'a laf atan arkadaşlara söylüyorum.. Süper lig olsun şampiyonlar ligi olsun Kazım iyi performans sergiledi.. Süper ligte FB'nin oynadığı maçların tamamının özetini izledim geçen gün FB TV'de gayet iyi oynamış.. Yetenek zaten var, bir çok özelliği olan bir oyuncu.. Avrupadan gelmiş zaten avrupa tecrübesi var.. Kazım'ın kadroda olmaması için tek bir neden göremiyorum ben..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Kazım'a laf atan arkadaşlara söylüyorum.. Süper lig olsun şampiyonlar ligi olsun Kazım iyi performans sergiledi..
    Ya acaba biz bu sene aynı Kazım'ı mı izledik?Chelsea maçında attığı golden başka ne olumlu hareketi oldu bu adamın.Hazırlık maçında beğendik diyenler var da oyunu soğutmaktan , ayağında top tutup takımı yavaşlatmaktan başka ne yaptı.İngiltere 3. ligi kalitesinde topçuları Milli Takımızda oynatıp,Yıldıray gibi adamı kadro dışı bıraıkıyoruz ilginç...

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Ya acaba biz bu sene aynı Kazım'ı mı izledik?Chelsea maçında attığı golden başka ne olumlu hareketi oldu bu adamın.Hazırlık maçında beğendik diyenler var da oyunu soğutmaktan , ayağında top tutup takımı yavaşlatmaktan başka ne yaptı.İngiltere 3. ligi kalitesinde topçuları Milli Takımızda oynatıp,Yıldıray gibi adamı kadro dışı bıraıkıyoruz ilginç...
    Sen ne izledinki atıp tutuyorsun anlamadım.. Fatih Terim ve ben aynı Kazım'ı izlemişiz ki kadroda.. Kanat oyuncusu kafasını kaldırıp orta yapmadıktan sonra o ortayı hiç yapmasın daha iyi.. Buna oyunu soğutuyor diyorsan eğer o ayrı.. Kazım oynadığı her maçta olumlu hareketler yapmıştır.. Senin Kazım'ı 1-2 maç dişinde hiç izlemeden sırf Fenerli diye eleştirdiğini düşünüyorum.. Neyse takım muhabbetine girecek değilim, seninlede bu konuda tartışacakta değilim.. Turnuva başlasın görülür doğru tercihmi yanlış tercihmi.. Bence sen benle farklı Kazım'ı izlemedin, sen 1-2 maç izlediysen ben 7-8 maçını izledim artı tüm sezonda Fenerbahçe'nin oynadığı maçların özetlerini izledim..Ayrıca İngiltere 3. lig değil premier ligde oynadı bu adam, nası 3. lig kalitesinde diyebiliyorsun.. Çekememezlik sezdim ben burda bu oyuncuyu..

İddaa ediyorum bu turnuvada devamlı oynadığı ve Fatih Terim tarafından biraz serbest bırakıldığı taktirde turnuvanın yıldızlarından olacaktır..

Mesaj Yetkileri