Volkan içerden mi çıkardı??
İzle
Kırmızı Kart Doğrumu
İzle
Fenerbahçede Buna İtiraz Etti
İzle
Printable View
Stoper değil bizimkiler el bombası pimi çekip kendi kalemize sallıyorlar yazık valla yazık rezalet
Es es 2 büyükten 4 puan aldı helal olsun...
Edu'nun bir gram suçu varsa 2. golde bende futbolun f'sinden anlamıyorum.
Adam kafaya çıkıyor. Volkan bufalo gibi adamın üstüne çıkıyor. Ne seslenmek var ne bişey. Hayır Edu'yu yumruklamasa adam kornere atacak ama yok onada izin vermiyor. Aynı şeyi geçen sene Galatasaray maçında da yaptı.
Futbolcuların üstündeki bu rahatlık nedir anlamak mümkün değil. Eskişehir 10 kişi doğru düzgün top yapamıyoruz. Eskişehir değilde biz 10 kişi kalsaydık neler olurdu kim bilir.
O zaman kazanırdık. Rakip 10 kişi kalınca garanti kazanırız havasında ikinci yarıya çıktı. Bu rahatlık puan kaybımıza neden oldu. Artık şampiyonluk yolunda puan kaybetmemiz gereken en önemli maçlardan biriydi. Çünkü; rakiplerimizin kaybedeceği bir yerde puan kaybettik. (Galatasaray zaten geçen hafta puan kaybetti.) Bu nedenle bizim için önemli olan bir deplasmanda puan kaybetmek yarışdan erken kopmamıza sebep olabilir.
Ciddi ciddi sabote tehlikesiyle karşı karşıyayız‚
3 Haftadır izliyorum. İzliyorum ve dikkat ediyorum.
Yahu arkadaş Türk futbolcular Güiza´ya neden pas atmaz? Bunu bu maçta da dikkatle izledim. Çok boş pozisyonlarda eğer tek pas alacak adam güiza ise vermiyorlar topu. Zorda kalmadıkça tabi....
Kale ve defans uyumu berbat ötesi. Yok hatta böyle bir uyum.
İlhan Parlak gözüme iyi göründü. Mücadeleci tarzını beğendim. Deivid ve İlhan´ı hücuma yönelik kullanmalı Alex´in yanında. Takımdaki futbolcular gerçekten futbol zekasından yoksunlar. 11 kişide sadece topun nasıl oynanması gerektiğini kavrayabilmiş sadece 4 bilemedim 5 adam var. Geri kalanlar resmen öylesine oynuyor.
Öncelikle karşında Arsenal yok‚
Eskişehir var‚ hemde tam bir eskişehir bile değil‚ 10 kişi kalmış‚ orta sahası bizden 1 eksik eskişehir.. Fakat nedir‚ ne değildir anlamadım bir türlü golü bulamıyoruz. Pozisyon geliyor‚ güiza harcıyor‚ bir daha geliyor semih harcıyor‚ bir daha geliyor ali bilgin harcıyor.... Olmaz ki! Bir takımın herşeyden önce KAZANMA alışkanlığı olmalı. Yeneriz diye çıkmalı sahaya.. Bakalım ne olacak bu maç diye değil..
Bu güizaya oynamama mevzusunda gayet ciddiyim‚ umarım yanılgılı bir gözlemdir.. Korkuyorum çünkü daha önce örneklerini yaşadık.. Korkuyorum çünkü birilerinin kibiri‚ formanın ötesine geçmeye başlamış.. Bugün maçı ne yazık ki oynadığımız futbolun ne kadar sistem dışı‚ öylesine oynanan bir futbol tarzı olduğunu görerek izledim.. İzledimde üzüldüm... Keşke daha kollektif oynayabilsek. Alex´e destek olabilecek bir adamımız olsa. Veya en basitinden carlos topu ayağına aldığında uğur boral akıl edip bindirme yapabilse‚ keza orta sahada alexe top gelince ilerisi hareketlenip boş alan yaratabilse... çok şey mi istiyorum? azcık şu futbolu kafayla oynayın.
Alex,n sakatlığı ciddiymiş galiba 2-3 olamayabilir..Bizim için çok iyi oldu..:D
Bir şey olmaz Arsenal maçında oynar.
Doktorumuz Arzuman açıkladı Alex'de herhangibi sorun yokmuş Arsenal maçında sahada.
İyi yerde üstüne bastın. Uğur Boral ile çıkıyoruz. Güiza boşa çıkmış. Önüne topu attığında kaleci ile karşı karşıya kalacak. İkisinde de Uğur Alex'e topu atarak pozisyonları yok etti.
Şu gerçeğide göz ardı edemeyiz. Güiza bu gün çok net pozisyonları harcadı. Güiza'da nedense bir karamsarlık başladı. Herhalde onun için verilen para aklına geliyor ve bu paranın karşılığını veremediği için maç içinde sıkıntıya giriyor ve goller kaçırıyor. Eğer Güiza böyle devam ederse ne yazık ki sonu Kezman'a benzeyecek. Güiza bir an önce bir maçta gol atarak rahatlaması gerekiyor. Yoksa bir kaç hafta sonra Güiza'yı zihinsel olarak kötü günler bekleyecek.
İlhan Parlak bu gün top kontrolünde çok iyiydi. Ama Aragones'in en büyük hatası takımı üç forvete çevirmedi. İlhan Semih ve Güiza yanyana oynamalıydı. Sağ kanatta Ali Bilgin soldan Uğur arkadan ise Alex gelmeliydi. Eğer böyle bir sistem olsaydı sonuç farklı olabilirdi. Güiza tek kaldı. Semih Alex arkasında İlhan sağ kanat Uğur ise sol kanat oynadı. Semih ve Güiza çift forvet oynasada Semih Alex ile yanyana oynuyor. Eğer yanyana oynsalardı Güiza kadar Semih'de pozisyoan girerdi. Bana göre iki isim yer değiştirmeli. Güiza topu çok iyi sürüyor. Semih'i boşa çıkartıp pas verip gol bulmalıyız. Birinci golcümüz Semih olması gerekiyor.
Ciddi derler çıkar oynar Alex.
Arsenal maçından sonra haftaya Kadıköy'de Galatasaray'a kaybedersek ne istikrar için ne de başka şey için Aragones'i bu takımda durdurmaz başkan. Sonra da Güiza'yı satarız, İngilizler istiyormuş, rahatlarız.
Penaltı ve kırmızı kart kararı doğru, Carlos'un pozisyonunda kesin bir şey kimse söyleyemez, yardımcı hakem bile çizgide değil ama kalecinin kurtarış açısı vs bakıldığında gol gibi geldi. Yine de kesin konuşamayız.
Rakip 10 kişi kalmış, kendi hatandan gol yiyorsun, maçı kazanman lazım ama 2. devre neden aynı takımla devam ediyorsun? Ve neden Maldonado değil de Selçuk çıktı oyundan? Hadi onları geçtim, sahada oynayanlara ne demeli, Eskişehir'in yarısı kadar istekli olsalar alırdık maçı.
Ve Youla, her şut mu kalecinin üzerine vurulur yahu? Biraz düzgün vuruş yapabilse golle buluşurdu.
Eskişehrspor'u mücadelesinden dolayı tebrik etmek gerekir, bu berbat oyuna rağmen kazanacak basit pozisyonlarda golü bulamamak daha da üzücü. Neyse 1 puanı aldık, rakiplerin kaybetmesini bekleyeceğiz artık.:p
söylenecek pek bir şey yok.Maçı izledim ve izlerken kafayı yedim.Orta saha diye birşey yok resmen.Mücadele,istek yoktu takımda.İlhan nedense benimde hoşuma gitti en azından istek vardı adamda.Semih hiç yok gibi birşeydi.Carlos ofansif anlamda iyidi ama defansta açık verdi.Alex pek gözükmedi sadece golleri attı ama genede ölüsü bile yetti.
Pozisyonlar içinse,penlatı kırmızı kart doğruydu,Carlos'un pozisyonunu çok net görememekle birlikte gol olarak görüyorum ama burda hakemin kararına saygı duymalıyız çünkü biz o kadar farklı açıdan göremiyoruz o adam 1 saniye içinde bulunduğu yerden nasıl görsün,son olarakta 90. dk da uzatmalar başlamadan önce Volkan topu ceza sahası dışında eline alıp oyunu başlattı.Hakem pozisyonu es geçti.
ES-ES Can Yakmaya Devam Ediyor Önce Bizi Yendiler Sonrada Fenerden 10 Kişi 1 Puan Aldılar Fenerbahçede Arsenal Ve Galatasaray Maçları Aragones İçin Çok Önemli Ve Haftaya Fenerbahçe Evinde Galatasaraya Karşı İstenmeyen Bir Sonuç Alırsa Aragones Tazminatına Rağmen Gönderilir Gibi Geliyor
Kırmızı kart dogru degil sarı olması lazımdı..Çizgiden çıkan top'da gol..Benim düsüncelerim bunlar..Eses ligde iyi çıkış yakaladı...Fenerbahçe bu maçı kazansa şidi çok iyi hava yakalayabilirdi..Gelecek haftaki maç çok büyük önem taşıyor..Belkide 2 hoca'dan birinin spn maçı olacak..
Kaleciyi yatırmış, topu kaleciden kurtarmış, düşürülmese topa dokunup gol yapacak sadece. Arkasındaki defans oyuncusu Alex'i bozamaz orada. Son adam olduğu için de kart doğru. Ama keşke 10 kişi kalmasaydı rakip, 10 kişi kalınca 1 koşan adam 2 koşmaya başladı ve daha çok zorladılar bizi.
hakem Roberto Carlos'un golü hariç iyi bir maç yönetti...
kararları istikrarlı ve çoğu doğruydu...
goldede yan hakemin hatası vardı ama olur bu tarz şeyler...
Öncelikle üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum. Fakat bu maçı kaybetseydik gerçekten çok üzülürdüm. Çünkü yenilgiyi haketmemiştik ve yenilmedikte. Ama ilk olarak Fenerbahçe'den bu kadar kötü bir oyun beklemiyordum. Fenerbahçe'mi oynamadı Eskişehirspor'mu oynatmadı orası tartışılır. Volkan'ın çıkardığı pozisyon gol bana göre. İvesa'ya verilen kart tartışılır ama doğru bir karar gibiydi. Bu arada İvesa beyin tramvası geçirmiş diyolar umarım öyle değildir. TV'den gelen son haberlere göre de durumu iyiymiş. Anderson ilk golünü attı. Serdar yine etkiliydi ve Emre Toraman'ın dönmesine daha da önemlisi iyi dönmesine çok sevindim. Youla %100'lük golü atsa belkide kazanmıştık. Bu arada Kuddusi Müftüoğlu'nun bu bizim maçları 2.kez katledişi. Bundan önce de Malatya maçımızı katletmişti. Ne diyelim sağlık olsun. Bu zorlu 3 maçlık virajı 7 puan ile geçiyoruz. Bravo çocuklar...
Yan hakem de çizgide değildi o esnada, İlhan'ın vurduğu gibi top yerden gitse daha rahat anlayabilecektik ama top havada olduğunda tam çizgiden bakmadıkça kimse anlayamaz. Perspektif konusunda az çok bilgisi olan bu pozisyonda kesin hüküm vermenin doğru olamayacağını rahatlıkla söyler. Yan hakemin hatası çizgide olmaması ki orada Carlos'un geriye dönüp kalecinin topu tutamayacağını bilemez hakem ve bu nedenle çizgiye gelmez.
Tamam Eskişehir iyi mücadele etti.Ancak bu kadar kötü bir FB karşısında 8-9 hatta 10 u aşkın gol pozisyonu veren bir takım pek de ışık vermedi bana.
Maç hakkında hiçbir şey söulemek istemiyorum.Felaket diyorum sadece.:( Seyrederken kahroluyorum her maçta.:( Bıktı artık bu ruhsuz,isteksiz,arzusuz futbolu seyretmekten biz bıktık.Ama oyuncular seyrettirmekten bıkmadılar.
Hani bu Güiza word class golüydü.Bu ne kardeşim ya bir forvet 5-6 kere aynı pozisyoonu kaçırırmı.Topu bir kere sağa çekse boş kaleye atacak ya da kaleci indiricek penaltı olacak.Nasıl kaçar bu kadar pozisyon anlamak çok zor hemde aynı tip pozisyonlar.:(
Bu , Eskişehir takımından ziyade hocadan kaynaklanıyor bana göre .. 10 kişi kaldıktan sonra orta saha değilde Anderson'u çıkarsaydı bu kadar net pozsiyonlar vereceğini düşünmüyordum Es-Es'in .. Youla ilede etkili olmaya çalışabilirdi ve bana görede dogru olan buydu .. en azından 70'den sonra oyunu kendi yarı sahasında kabullenmek zorunda kalmazdı .. 87'deki Cumhur değişikliği daha önceden yapılsaydı maçı 10 kişiylede olsa Es-Es'in kazanacagını düşünüyordum ..
Maçı 90 dk izledim.Eskişehir'i beğendim.İyi oynadılar bence 10 kişiyle bu kadar pozisyon vermek normal.Buldukları pozisyonlara da bakın bir de...Carlos'un pozisyonu gol bence.Kırmızı kart doğru karar.Es-es kaybetse yazık olurdu emeklerine oyuncuların...
Carlos'un geri pasında Maraton programı pierodan hesaplayarak 7 cm içerde olduğunu belirtti ..
Asbaşkanımız Sayın Ali Koç, Eskişehirspor maçında yaşanan tartışmalı pozisyon için, "Eğer golse Eskişehirspor`un galibiyetine yazık oldu diyebiliriz" dedi. Maç sonrası açıklamalar yapan Ali Koç, "Rakip 10 kişi kaldıktan sonra bir şeyler oldu. Maç bir anda dönüverdi. O defansla maçı kazanmamız mümkün değildi. Umarım en kısa zamanda deplasmanlarda da Şükrü Saracoğlu`nda oynadığımız gibi oynarız. Eskişehirspor`un gol tartışması olan bir pozisyonu var. Yoğun bir şekilde gol olduğu söyleniyor. Eğer golse Eskişehirspor`un galibiyetine yazık oldu diyebiliriz. Bugün bizi ve yönetici arkadaşlarımızı çok iyi ağırladıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Ortamı geren değil daha ılımlı olmasını sağlayan bir anlayış umarım devam eder yönetimde. Daha fazla antipatik görünmeye gerek yok.
Maçı İzleme Şansım Olmadı Ama Eskişehirsporu tebrik ediyorum 10 kişi 1 puan almışlar ..
Sadece aleyhine hata olduğunda değil lehine hata olduğunda da meydana çıkıp bu tip sözler söyleyen insanları tebrik etmek gerekir. Umarım bu anlayış devam eder ve diğer kulüplerde bu anlayışı benimser.Quote:
Asbaşkanımız Sayın Ali Koç, Eskişehirspor maçında yaşanan tartışmalı pozisyon için, "Eğer golse Eskişehirspor`un galibiyetine yazık oldu diyebiliriz" dedi. Maç sonrası açıklamalar yapan Ali Koç, "Rakip 10 kişi kaldıktan sonra bir şeyler oldu. Maç bir anda dönüverdi. Eskişehirspor`un gol tartışması olan bir pozisyonu var. Yoğun bir şekilde gol olduğu söyleniyor. Eğer golse Eskişehirspor`un galibiyetine yazık oldu diyebiliriz.
Maçı izlemedim zaten pek izlenilecek bir maç değilmiş. Geçen sene 9 kişiyle Ali Sami Yen'de son dakika golüne kadar direnen tura çok yaklaşan takımın yerine 10 kişi kalan Eskişehirspor'u yenemeyen takım geldi. Geçen sene 1-0 geri düştüğü Chelsea maçını 2-1 kazanan takım gitti Sivasspor'a karşı öne geçen ve mağlup olan takım geldi. Bu saatten sonra Aziz Yıldırım mı kafayı iki elinin arasına koyarak düşünür, Aragones mi yoksa futbolcular mı bilemem ama o formanın layık şekilde temsil edilmesi gerekiyor. Eğer ki edilemiyorsa sorumlusu her kim ise '' benden bu kadar '' demesi gerekiyor.
Eskişehirspor'u tebrik ediyorum.
fener alır dedık 10 kişi takımı yenemedıler.es esi tebrik ediyorum
Bunu yorumu başka kimseden duymadım beklememde.Ama doğrusu budur.
Maça gelince izledim , fena oynamadık ancak bu defansla zaten kazanmak haksızlık olurdu.Carlos'un pozisyonu çok net gol bence.Ancak diğer yandan kırmızıya laf söylemekte gerçekten ayıp.
1. Alex kısa mesafede iyi hızlanamaz beli çabuk dönmez çabuk değildir.
2. Topu Tayfun Türkmen'in önüne sürüyor. Kaleden uzaklaşan bölgeye sağ ayağına doğru sürüyor. Kaleciden kurtulup sağ ayağıyla vurması için yüzünü kaleye dönmesi gerekiyor
3. Tayfun sadece 1-2 metre geride
4. Tayfun bırakın önde kalmayı yan yana bile kalsalar Alexten çok daha güçlü (Tayfun Türkmen beni geçmiş bu arada)
5. Tayfun herhangi bir müdahalede Alex'i bozabilir, topla Alex'in önüne geçebilir.
Gol olabilme ihtimali olduğu kadar bu ihtimallerde vardı. Hakemi eleştirmem ama tek açıdan bakmayı eleştirmek gerek.
2. olarak Carlos'un pozisyonun gol verilme ihtimali çok daha kolaydı. Sezme ihtimali zordur ancak volkanın kolunun kale içine uzanması. Volkanın kale içine girmesi. Maçın oynandığı anda herkese gol izlenimini veriyordu.
Bu ülkede Carlos'un ettiği küfürleri duymamak, Carlos'un alaylarını görmemek, Carlosun hatalarını konuşmamak adeti var. Tamam çok önemli bir futbolcuydu da... 2. yarıda ki bir pozisyonda hakemi kolundan tutması. Sonra hakemin onun kollarından kurtulması ve ardından hakeme karşı sırıtması da berbattı. Resmen ben Carlos'um siz kimsiniz der gibiydi. Ayıptır. Onun yaptığı değil ama... Senelerdir bizim yaptığımız görmemişlik ayıp. Her geleni ilah yapmamız ayıp. Aylık 100 er milyar veririz bu adamlara. Aylık 2-3 maçta 5 milyar alamayan hakemlerimizi de önlerine atarız alın aşağılayın bizim evladımızdır. Hakiki ses çıkarmayan şamar oğlanıdır diye...
Hele Guiza'nın kacırdığı bi gol var evlere senlik ilk pozisyonda kaleciden dönüyor top.Kafasıyla ağlara yollamaya calısıyor yere vurdursa gol olacak %99 ama aklına gelmiyor çünkü Fenerbahce forması giyenlere bi şey(H)ler oluyor...
7 cm top icerdeymis, gercekten yazik. Bu hakemler, bukadar net biseyi goremiyosa ben ne diim. Bi kac daha mi hakem yerlestirsek sahaya
Fenerbahce baya bi gol kacirmis diyolar, ben maci izliyemedim ama. Bu gidis cok kotu, nasil duzelcekler bilmiom ama Fenerbahceye hic yakismiyor
Maça Eskişehir daha istekli başlayan taraftı.Fakat ilk golü Fenerbahçe buldu.Alex çok güzel bir vuruşla takımını öne geçirdi.Eskişehir'in bu gole erken cevap vermesi dirençlerini koruyabilmeleri adına iyi oldu.Zira bu gol olmadan 2-0 olsaydı bu maçtan puan çıkaramayabilirlerdi.Bu golde Fenerbahçe savunmasının büyük hatasını Anderson affetmedi.Maçın başında Fenerbahçe savunması iyi oynadığı takdirde bu maçı takımına kazandırabilir demiştim.Aksine kötü oynayıp kaybettirdi.Maçın kritik noktalarından penaltı+kırmızı kart pozisyonuydu.Ben bu pozisyondan sonra maçın kopacağını düşünmüştüm fakat bu düşüncem gerçekleşmedi.Es Es 10 kişi kalmasına rağmen canla başla mücadelesine devam etti ve yine çok önemli bir zamanda beraberlik sayısını buldular.Yine golde Fenerbahçe savunmasının katkısı büyüktü..2.yarıda Es Es 10 kişi olmasına rağmen gol için bastıran taraftı.Golü bulamadılar ve zaman ilerledikçe 10 kişi kalmalarının dezavantajını yaşamaya başladılar.Maçın son bölümlerine girerken Fenerbahçe etkili ataklar geliştirmeye başladı.Net pozisyonlar bulunmasına rağmen gol gelmedi.Bu dakikalarda Eskişehirspor'un Youla ile pozisyonları vardı.Fakat Youla bunları değerlendiremedi.2 takımda gol şanslarını değerlendiremeyince maç berabere bitti.Bu arada R.Carlos'un geri pasında bence top çizgiyi geçti.Fakat hakemler pozisyonu göremediler maalesef.Açıkcası bu pozisyonda art niyet aramamak gerekiyor.Fakat artık bu hatalar iyice can sıkmaya başladı.Hakemler sezona kötü başladı ve kritik hatalar aynen devam ediyor.Bir çeki düzen vermeleri şart.Eskişehirlelerin her ne kadar 3 puan alabilecekleri bir maç olsada beraberlikten memnun olduklarını düşünüyorum.Fenerbahçe'de ise 2 kritik maç öncesi her şeyin aynı olduğunu gördük.Bu 2 maçta alınabilecek acı skorlar bir çok hamleyi beraberinde getirebilir..
yahu kardeşim biz hiç bir kamera açısıyla göremedik kesin golmü değilmi diye.Lig TV'nin kullandığı bilmemne teknolojisyle topun 7 cm içeriye girdiğini öğrendik.Buraya kadar bir sorun yok olay bu şeklide gelişti değil mi?
E peki biz o kadar kamera açısıyla göremedik te hakem durduğu yerden saniyenin 1/10'de nasıl görüp karar versin.Robot mu bu adam.Nasıl görmesini bekliyorsun.Kafalarına Lig TV'nin kullandığı teknolojiyi içeren bir çipmi takalım nedir yani bu mu önerin?
Dün EsEse yazık oldu gerçekten adamların buz gibi golünü vermediler.10 kişi kalmalarına rağmen çok iyi mücadele ettiler