Birisi bize cimrimi dedi:DBiz 4 puanlık bu başlangıçtan memnunuz.A.Bilbao Yönetimi
Printable View
Birisi bize cimrimi dedi:DBiz 4 puanlık bu başlangıçtan memnunuz.A.Bilbao Yönetimi
Valla biraz zor abisi ama deneyeceğiz,verdiğiniz gazlarla takımı bir yerlere getirmeye çalışıyoruz :D:D:D Oyunu teknik hatalarla çıkardılar ve bunun hoş olmadığını belirttim fakat oyunun oynanabilirliğinde bir sorun yok.Bir iki ufak detay var onlarıda yamada düzeltirler gibi.Bir yeri düzeltirken diğer yerden bozmasınlar da :D:D:D Şu an için rakip kalecinin degajından hareketle gol yemiyorum.Ama her halde genel bir sorun var ki herkes söylüyor o yüzden en azından atma açısından beleşe konmamak için kaleciye topu defansa at yaptım.Oyun zaafından gol atmayada karşıyız.Acaba çarşı bir GS'liyi alır mı yanına ? :D:D:D
Dediğim gibi her şey gayet hoş.Gerçek futbol gibi oluyor.Benim takımda Munoz ile Yeste arasında bir rekabet var.Munoz da oyun kurucu mevkinde Yeste kadar olmasa bile çok faydalı.Fakat Munoz'u Yeste ile yan yana oynatınca aynı verimi gösteremiyor.O yüzden Exteberria'ya dönüş yapıyoruz.Munoz sakatlık ve ikinci yarılarda Yeste'nin dinlendirileceği vakit oyunda yer alacak.Susaeta'nın formu çok sevindirici.Orbaiz'de yeri geldiğinde takımı sırtlıyor 2. yarılarda.
İdeal kadromuzu oturttuk: İLk 11
Kalede Iraizoz, defansta Koikili,Ocio,Amoebrieta,Iraola;orta sahada Susaeta,Exteberria,Javi Martinez,Yeste ileride llorente ve Kepa.
Büyük başkan bize Del Horno'yu getir :D:D:D Koikili-Iraola ikilisinden biri bir sakatlanırsa yedik ayvayı çünkü sadece Casas var:D:D:D
ewet abi o dediğin korner olayı bendede oluyor attım öyle bi ki gol sora baktım her top atmasında benım Gökhan kaleciyle karşı karşıya(kaçırıyo tabi kazma :D)
bende bi problem olduğunu anladım :D
Deportivo deplasmanına geldiğimizde çok da ümitli değildik ama Yeste faktörü 1 gol 2 asist ile takımı coşturdu.Deportivo tempomuza ayak uyduramadı ve ağır bir mağlubiyet aldı.
http://img.fotoambar.com/img/07/762b...3176973c5c.jpg
Sahamızda Racing'i ağırladık.Galibiyet alırız diye umuyorduk.Yeste'nin erken sakatlanması (neyseki diğer maça çıkabildi) ve şaşkın ördeğe giren takımın girdiği pozisyonları cömertce harcaması,bunun sonucunda racing'in tek akınında rakibin penaltı kazanması bir anda bize tahmin edilemeyen bir mağlubiyet getirdi. Takımda da biraz şans olacak.Bir dahaki sefere de biz kötü oynar kazanırız :D:D:D
http://img.fotoambar.com/img/07/07b7...20c047ae89.jpg
Recreativo deplasmanına geldiğimizde galibiyetten emindik.Yeste işi galibiyete bağladıktan sonra sahaya az oynama fırsatı olan 3 oyuncu oyuna sokup yorgunları dinlendirdik.Susaeta'nın sakatlığı birazdan açıklanır.Neyseki milli takım maçları arası var.En azından sakatlık süresi kısalır.Yeste bu maçta 8 anahtar pasta bulundu ama pas verdiği oyuncu atamıyorsa o ne yapsın :D:D:D O sakatlanmadığı sürece ilk 7'de iddialıyız.Kovulma faktörümüz giderek uzaklaşıyor gibi gözüksede lig uzun bir maraton her an her şey olabilir.Bir anda tüm maçlar Racing maçlarına dönüşebilir :D:D:D
http://img.fotoambar.com/img/07/4aa3...d1fb764b55.jpg
Böylelikle 5 maç 10 puan ile 5. sıradayız.
abi içerde dışarda aynı taktiklemi oynuosun deplasmanda kazanıyosun :D
Abisi içeride ve dışarıda aynı taktiği farklı varyasyonlarda kullanıyorum.
Televizyon izleme arasındaki son maçımda Valencia'yı 2-1 mağlup ettim.Sahada yine kendisi düşünce atılan penaltıyı gole çevirien ve serbest vuruştan 2. golü atan Yeste vardı.Yeste bizi nereye kadar götürecek biraz daha değişiklik yapmam lazım çünkü Llorente maç öncesi sakatlandı ve 2 ay yok.Ayvayı yemiş olabiliriz,umudumuz Inigo :D:D:D
http://img.fotoambar.com/img/07/a707...8945eb6110.jpg
Kapadım kariyer mariyer yapmıyorum. FM yi de siLdim :D
Reklam arası maç yapıyoruz ama neyse :D:D:D
Televizyona dönmeden önce bu SS'yi koysam mı diye düşünüyodum çünkü FM'i de silmişssin yakında önce kariyerimi sonrada beni silersin abisi :D:D:D
Bu maçın özeti Iraizoz çok güzel çıkardı,Yeste çok güzel bir pas attı Iraloa 2 kişiyi çalımladı sonra küt penaltı.Kendi penaltısını kullanan Iraola skoru belirledi.Şu ana kadar bir maç dışında saha avantajımızı iyi kullandık fakat lig temposu arttıkça aynı şekilde devam edeceğini sanmıyorum.Uyumsuz 2 forvetle oynuyoruz ve golleri maç içindeki etkili ortasaha organizasyonlarından buluyoruz.LLorente ile 5 gol atan Kepa,Inaigo ile iyice kötü oynamaya başladı.Belli olmaz alışabilirler de.Alışırlar alışırlar :D:D:D
http://img.fotoambar.com/img/07/8727...26307c6823.jpg
Bir sezon bari avans verseydin be kanka böyle girer girmez de La ligayı dağıtmak olmadı bak :D
Bu Ne Yahu Valencia'da yenilmiş Madrid'te Yoksa Sen Şampiyon Falanmı Olmaya Çalışıyorsun ? :D
yoo, sadece ligde kalmaya calisiyor, di mi hamdi BEY:D:D:D
Athletic gibi kisitli bi oyuncu yelpazesine sahip bi klubu ilk 4 e sokarsan, klubun potansiyelinin yaratabilecegi basarilari gorerek bilbao camiasi sanal da olsa alinan basaridan memnuniyet duyacaktir mutlaka. :D:D:D ARKANDAYIZ :D:D:D
basarilar kanka.
BiLbao da ,maç öncesi bir grup(RauL, Ruud, Vaart, Higuain, Cannavaro ve Pepe ) Baba Hamdi ve Yeste iLe birLikte Madrid de Lüks bir HoteL de yemek yerken, içerken görüntüLenmişLer. Bence bu gaLibiyetin sırrını açıkLıyor :D
Çok teşekkürler kankacım.Kankacımında dediği gibi sadece ligde kalmaya çalışıyorum :D:D:D
Her şeyide benden biliyosun abisi yahu.Tamam yedirdik içirdik ama ben mi dedim karşı masadaki hatunları alın otele götürün diye :D:D:D
Hele şükür karaya doğru iniş yaptık :D:D:D Akşam bir kaç maç yaparım.Sonra surpriz bir ortak kariyere başlayacağız yakında burada başlar.Sonra surpriz başka bir ortak kariyere başladık.İki kariyer 15 günde 1 dönüşümlü olacak ve bu kariyerde boş zamanlarımda aynen olabildiğince hızlı devam edecek.
Abi bu işin sırrı nedir bizlede paylaşırmısın.. :p :D Hem Valencia hem Madrid tebrikler..
Yeste'yi Hagi gibi forvet arkası oynatıyorsun abisi ama sahada aynen Hagi gibi dilediğin haltı ye diyosun.Gs'nin 2000 adaptasyonuyla işler yürüyor yani . :D:D:D Şabanımız yerine 1.95'lik bir devimiz var fakat sakatlandı sonra 1.91'lik Inigo'yu oynattım nispeten idare ediyor bakalım ne kadar idare ettiğini Espanyol deplasmanı gösterecek.Son 2 maç büyük takımlara karşı kazandık ama sadece bireysel beceri ile.Çünkü ileri ikili uyum orunu yaşamaya başladı.Şimdilik son 2 maçta oyundan memnun degilim ama skordan memnunum diyelim :D:D:D
Abi Yeste'yi GS'ye kaça alabiliriz acaba? Her zaman için bir şaban bulunur nasılsa.. :D
Çok zor abisi.Basklılar genelde kuluplerinden ayrılmıyor ama bir dene.Genelde senesine gore 18-25 milyon euro bandında oynar .GS'yi zengin ettiysen eger denemekte fayda var :D:D:D
Yok abi nerdee :D Daha ilk sezon belki komple klubü satıp alacaktım da.. :n:
Hayrettin sen hala kapatmadın mı bu kariyeri. Adam BASKıyı kurdu bizim karizma çizildi işte gelde şimdi ispanyada kariyer yap. demedimmi kanka yapma böyle bizim gibi gençlerin hevesini kırma diye :D
Serkancım nasıL kapatayım. Kapatsam bir dert, kapatmasam bir dert. Her harukaLde tırstı diyecekLer. Artık tek temennimiz kötü gitmesini bekLeme oLacak. OLmadı sende masa başı bağLantıLarını kuLLan bir mafya kuraLım çökerteLim şu adamı :D
Hayrettincim burası benim kapsama alanım dışında kalıyor bir tek kankam var ispanyada. Kankama dedimki La Porta :D çel şu Yestenin aklını bu BABA HAMDİ tehlikeli adamdır en büyük kozunu alalım elinden. Adam uyanık yeste ile bir Rakı-Balık ardından bir alem yapmışlar vıur patlasın çal oynasın :D Adam takımdan ayrılmıyor her maçta şov yapıyor şimdi :D
Geçen Aytaçla GS-FB derbisi yaptık.GS kulubu sezon başı 600 K verdi.İnanamadım.Ne biçim transfer bütçesi o öyle? :D:D:D Ama genelde ilk sezonda kısıtlı transfer bütçesi veriyoruz çünkü çömezsin ayağı yapıyolar ama bu kadarıda az :D:D:D
Yahu amma abarttın kankacım.Takımda herkes birbirinin komşusu uyum sorunları yok.Bir müzik çalıdın mı,bir parti yaptın mı hepsi motive oluyor.İşin sırrı burda :D:D:D Başkan sağolsun transfer parası vermiyor ama maç sonu aktivitelerde hep yanımızda :D:D:D
Yeste'yi kaçırmaya kalkmayın alırım Xabi Prieto'yu başınıza gene bela olurum minik kankacım :D:D:D
Kankacım sende altyapı yok.Yeste para için gidecek adam değildir.Anca süpermodel ayarlarsan belki :D:D:D Öyle bir şey ayarlarsan Yeste'yi kaçırmana gerek yok,beni kaçır :D:D:D
O zaman bende gizLi siLahım, son kozum oLan ''SyLvia'' yı oynuyorum ortaya. Şimdi bakaLım ne yapacaksın Hamdi Bey :D
Bizim zamanımızda bunun "Kristal" i vardı gerçi sen yetişememişsindir ona.Bu da onun gibi bir ev süsü mü nedir bu? :D:D:D
Oo SyLvia kozuma KristaL iLe karşıLık veriyorsun demek. Tamam kabuL ediyorum, arttırıyorum, çek iki adam ordan şimdi :D
Gördüm de Kim ile kozu arttırsam diyorum :D:D:D
Abi valla helal olsun süper gidiyosun madridide devirmişin ya bu kulupte bişey olmaz sana
Sahamızda 10 kaplan gücündeyiz bir Racing'e sökmedi o ayrı abisi :D:D:D Ama bence Valencia ve Madrid deplasmanlarında "Atın İntikamı" filmi sahnelenecek :D:D:D
Yeste'li Bilbao ormanda 10 beygir gücündedir. :D
Bencede abisi :D:D:D
Maçın yıldızı 7.8 ile yine Yeste idi ama malesef 1. dakikada attığımız golü anca 90. dakikaya kadar koruyabildik ve sahadan beraberlikle ayrıldık.Birazdan ortak kariyere geçiyorum.Yarından itibaren hızlanarak devam edeceğim.
http://img.fotoambar.com/img/07/0f36...f4fa76640d.jpg
7 dakika uzatılır mı ??
Şimdi eğer uzatma dakikasının içinde sakatlık olursa uzuyor o şekilde.Neyse zaten ben uzatmanın içinde daha ilk saniyelerinde yemiştim :D:D:D
Bu takımla İspanyada bu skorları alan adam Bordeaux ile ne yapmaz :D Senle işimiz var kankacım sen İspanyada takıl Yeste ile sakın kafanı Fransaya yorma :D
Teknik bir arızadan dolayı sadece kupa maçını yapabildim.Buraya Trt -3 arıza logosunu koyacaktım unutmuşum neyse :D:D:D
Kupa maçının deplasman ayağında Iraizoz Iraola ve Martinez dışında ilk 11'de pek şans bulamayanlara yer verdik.İlk maçın kopyası gibi gene hızlı bir gol bulduk fakat bu sefer erken yakaladılar :D:D:D
Avantajlı bir skor neticede.Turu atlarız gibi gözüküyor.Herkese alt kademe takımları çıkarken bana Espanyol çıkması da büyük şans doğrusu :D:D:D
Villareal 3. lig takımını yenemedi gene.Oyun gerçekçi olmuş demek ki :D:D:D
http://img.fotoambar.com/img/07/82f9...355d010f1f.jpg
5 maçlık periyot ve oluşan puan durumu aşağıdadır.Takım kabiliyetine göre güzel sayılabilecek sonuçlar aldık.Tek kötü nokta ise Espanyol takımı ile 3. kere 1-1 berabere kalarak penaltılarla kupadan elenmemiş olmamız.Hakketmediğimiz bir durumdu ancak en azından lig açısından avantajlı oldu.İkinci sene kadro biraz daha genişleyince belkide bir kaç yerde de iddialı konuma gelebiliriz.Şu anki konumumuz gayet iyi.Özellikle son karşılaşmada ikiz kulelerden LLorente'nin dönmesi takıma olumlu katkı yaptı.İkinci penaltı pozisyonunda rakip 1.95 lik devin kafa vurmasını engelleyemeyince eliyle çelmeye kalktı ve direkt kırmızıyı gördü :D:D:D Yeste'yi biraz daha geri plana ittim.Şu anda kritik anlarda ortaya çıkıyor sadece.Son zamanlarda çok fazla üzerine gidince bir arkadaşımız Yeste'den hayali kanka yarattın diye Freud'cu bir yaklaşımda bulunmuş :D:D:D Son 3 maçta maçın adamı Koikili ama onu hiç sevmem :D:D:D
http://img.fotoambar.com/img/07/08bc...aeb24c213a.jpg
http://img.fotoambar.com/img/07/17a9...7a22d62c25.jpg
http://img.fotoambar.com/img/07/c5eb...46af544f3c.jpg
http://img.fotoambar.com/img/07/da70...686b01da1e.jpg
http://img.fotoambar.com/img/07/69cf...7565dc960e.jpg
http://img.fotoambar.com/img/07/482e...4ee3252117.jpg
Her an mağLup oLabiLirsin abi. SabırsızLıkLa bekLiyoruz :D
Valla Bask senin sayende bağımsızlık isteyecek abi. Yine fırtına gibi girmişsin lige. Dikkatimi çekti, maça galip başlıyorsun ki hatta 1. dakikada atıyorsun genelde golleri ancak bunu koruyamıyorsun. Defansif tedbir almadığından mı, yoksa almak istemediğinden mi:)
Mağlup oldum ya abisi.Görmedin mi puan durumundaki 1'i :D:D:D
İleride top tutan oyuncularımın sakatlığı vardı abisi.O yüzden hızlı ve yayılarak oynayayım dedim.Benim düşüncemin tam karşıtı bir düşünce ama elde olmayınca ne yaparsın :D:D:D Sonra o iki galibiyeti koruyamamamızın baş sorumlusu bir oyuncuya fazla güvenmemdi.Elin steroidcisine güvenmemek lazım 2 maçtada yaktı takımı. :D:D:D Bu yüzden Gurpegi'nin Orbaiz'in yedeği olmasında ısrar etmeyip Murillo'ya döndüm Orbaiz yorulduğu anlarda sağlam oldu.Zaten son maçta Llorente'de dönünce bu sefer ters akımda bulundum sırf hücum yaptım savunmada da iyi karşıladık.Gollerde LLorente'nin kafasını uçarak elle kesme ve LLorente'ye yapılan faul sebebiyle geldi :D:D:D Yani bir şut çekip gol atmamıza fırsat vermediler .
Büyük bir hevesle dibe vuracağınız haftaları bekliyoruz sayın Baba Hamdi :D Yakında başlarsın sakatlıklarla boğuşmaya :D (Zaten başlamışsın ama neyse )
Valla kankacım bu oyunda nasıl aşırı skatlık oluyor çözemedim.2008'deki Fio sakatlıklarımı hatırlarsın :D:D:D Burda 12 hafta sonunda ki Aralık ayına geldik.LLorente 2 aylık bir sakatlık geçirmişti.Yeste ligin ilk maçına yetişti zaten hazırlık maçlarından kaçtı bir de Kepa bir ay yoktu.2 kişide 1 er hafta sakatlandı.Yani gayet normal.Galatasaray futbol takımında şu an daha fazla kişi sakatlanıyor :D:D:D Fazla sakatlık konusu ya bana denk gelmedi ya da abartılıyor :D:D:D Fm 2008'de bir ara takımın 3 de 1'i doktordaydı maçlardaki tekmelerden dolayı :D:D:D Bordoda da sacece hazırlık sırasında Saivet 3 hafta sakaylandı diğerleri taş gibi devam ediyor.