Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 185 sonuç

Konu: SAN MAMES'e Geri Dönüş.Atletico Bilbao

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Bu Ne Yahu Valencia'da yenilmiş Madrid'te Yoksa Sen Şampiyon Falanmı Olmaya Çalışıyorsun ?
    yoo, sadece ligde kalmaya calisiyor, di mi hamdi BEY

Athletic gibi kisitli bi oyuncu yelpazesine sahip bi klubu ilk 4 e sokarsan, klubun potansiyelinin yaratabilecegi basarilari gorerek bilbao camiasi sanal da olsa alinan basaridan memnuniyet duyacaktir mutlaka. ARKANDAYIZ

basarilar kanka.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BiLbao da ,maç öncesi bir grup(RauL, Ruud, Vaart, Higuain, Cannavaro ve Pepe ) Baba Hamdi ve Yeste iLe birLikte Madrid de Lüks bir HoteL de yemek yerken, içerken görüntüLenmişLer. Bence bu gaLibiyetin sırrını açıkLıyor
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by abasatli View Post
    yoo, sadece ligde kalmaya calisiyor, di mi hamdi BEY

Athletic gibi kisitli bi oyuncu yelpazesine sahip bi klubu ilk 4 e sokarsan, klubun potansiyelinin yaratabilecegi basarilari gorerek bilbao camiasi sanal da olsa alinan basaridan memnuniyet duyacaktir mutlaka. ARKANDAYIZ

basarilar kanka.
    Çok teşekkürler kankacım.Kankacımında dediği gibi sadece ligde kalmaya çalışıyorum

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    BiLbao da ,maç öncesi bir grup(RauL, Ruud, Vaart, Higuain, Cannavaro ve Pepe ) Baba Hamdi ve Yeste iLe birLikte Madrid de Lüks bir HoteL de yemek yerken, içerken görüntüLenmişLer. Bence bu gaLibiyetin sırrını açıkLıyor
    Her şeyide benden biliyosun abisi yahu.Tamam yedirdik içirdik ama ben mi dedim karşı masadaki hatunları alın otele götürün diye

Hele şükür karaya doğru iniş yaptık Akşam bir kaç maç yaparım.Sonra surpriz bir ortak kariyere başlayacağız yakında burada başlar.Sonra surpriz başka bir ortak kariyere başladık.İki kariyer 15 günde 1 dönüşümlü olacak ve bu kariyerde boş zamanlarımda aynen olabildiğince hızlı devam edecek.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Abi bu işin sırrı nedir bizlede paylaşırmısın.. Hem Valencia hem Madrid tebrikler..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yeste'yi Hagi gibi forvet arkası oynatıyorsun abisi ama sahada aynen Hagi gibi dilediğin haltı ye diyosun.Gs'nin 2000 adaptasyonuyla işler yürüyor yani . Şabanımız yerine 1.95'lik bir devimiz var fakat sakatlandı sonra 1.91'lik Inigo'yu oynattım nispeten idare ediyor bakalım ne kadar idare ettiğini Espanyol deplasmanı gösterecek.Son 2 maç büyük takımlara karşı kazandık ama sadece bireysel beceri ile.Çünkü ileri ikili uyum orunu yaşamaya başladı.Şimdilik son 2 maçta oyundan memnun degilim ama skordan memnunum diyelim

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Abi Yeste'yi GS'ye kaça alabiliriz acaba? Her zaman için bir şaban bulunur nasılsa..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok zor abisi.Basklılar genelde kuluplerinden ayrılmıyor ama bir dene.Genelde senesine gore 18-25 milyon euro bandında oynar .GS'yi zengin ettiysen eger denemekte fayda var

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Yok abi nerdee Daha ilk sezon belki komple klubü satıp alacaktım da..

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Hayrettin sen hala kapatmadın mı bu kariyeri. Adam BASKıyı kurdu bizim karizma çizildi işte gelde şimdi ispanyada kariyer yap. demedimmi kanka yapma böyle bizim gibi gençlerin hevesini kırma diye

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Serkancım nasıL kapatayım. Kapatsam bir dert, kapatmasam bir dert. Her harukaLde tırstı diyecekLer. Artık tek temennimiz kötü gitmesini bekLeme oLacak. OLmadı sende masa başı bağLantıLarını kuLLan bir mafya kuraLım çökerteLim şu adamı

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Serkancım nasıL kapatayım. Kapatsam bir dert, kapatmasam bir dert. Her harukaLde tırstı diyecekLer. Artık tek temennimiz kötü gitmesini bekLeme oLacak. OLmadı sende masa başı bağLantıLarını kuLLan bir mafya kuraLım çökerteLim şu adamı
    Hayrettincim burası benim kapsama alanım dışında kalıyor bir tek kankam var ispanyada. Kankama dedimki La Porta çel şu Yestenin aklını bu BABA HAMDİ tehlikeli adamdır en büyük kozunu alalım elinden. Adam uyanık yeste ile bir Rakı-Balık ardından bir alem yapmışlar vıur patlasın çal oynasın Adam takımdan ayrılmıyor her maçta şov yapıyor şimdi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Yok abi nerdee Daha ilk sezon belki komple klubü satıp alacaktım da..
    Geçen Aytaçla GS-FB derbisi yaptık.GS kulubu sezon başı 600 K verdi.İnanamadım.Ne biçim transfer bütçesi o öyle? Ama genelde ilk sezonda kısıtlı transfer bütçesi veriyoruz çünkü çömezsin ayağı yapıyolar ama bu kadarıda az

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Hayrettin sen hala kapatmadın mı bu kariyeri. Adam BASKıyı kurdu bizim karizma çizildi işte gelde şimdi ispanyada kariyer yap. demedimmi kanka yapma böyle bizim gibi gençlerin hevesini kırma diye
    Yahu amma abarttın kankacım.Takımda herkes birbirinin komşusu uyum sorunları yok.Bir müzik çalıdın mı,bir parti yaptın mı hepsi motive oluyor.İşin sırrı burda Başkan sağolsun transfer parası vermiyor ama maç sonu aktivitelerde hep yanımızda

Yeste'yi kaçırmaya kalkmayın alırım Xabi Prieto'yu başınıza gene bela olurum minik kankacım

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Hayrettincim burası benim kapsama alanım dışında kalıyor bir tek kankam var ispanyada. Kankama dedimki La Porta çel şu Yestenin aklını bu BABA HAMDİ tehlikeli adamdır en büyük kozunu alalım elinden. Adam uyanık yeste ile bir Rakı-Balık ardından bir alem yapmışlar vıur patlasın çal oynasın Adam takımdan ayrılmıyor her maçta şov yapıyor şimdi
    Kankacım sende altyapı yok.Yeste para için gidecek adam değildir.Anca süpermodel ayarlarsan belki Öyle bir şey ayarlarsan Yeste'yi kaçırmana gerek yok,beni kaçır

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

O zaman bende gizLi siLahım, son kozum oLan ''SyLvia'' yı oynuyorum ortaya. Şimdi bakaLım ne yapacaksın Hamdi Bey

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bizim zamanımızda bunun "Kristal" i vardı gerçi sen yetişememişsindir ona.Bu da onun gibi bir ev süsü mü nedir bu?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Oo SyLvia kozuma KristaL iLe karşıLık veriyorsun demek. Tamam kabuL ediyorum, arttırıyorum, çek iki adam ordan şimdi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gördüm de Kim ile kozu arttırsam diyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Abi valla helal olsun süper gidiyosun madridide devirmişin ya bu kulupte bişey olmaz sana

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sahamızda 10 kaplan gücündeyiz bir Racing'e sökmedi o ayrı abisi Ama bence Valencia ve Madrid deplasmanlarında "Atın İntikamı" filmi sahnelenecek

Yeste'li Bilbao ormanda 10 beygir gücündedir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bencede abisi

Maçın yıldızı 7.8 ile yine Yeste idi ama malesef 1. dakikada attığımız golü anca 90. dakikaya kadar koruyabildik ve sahadan beraberlikle ayrıldık.Birazdan ortak kariyere geçiyorum.Yarından itibaren hızlanarak devam edeceğim.

7 dakika uzatılır mı ??

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şimdi eğer uzatma dakikasının içinde sakatlık olursa uzuyor o şekilde.Neyse zaten ben uzatmanın içinde daha ilk saniyelerinde yemiştim

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Bu takımla İspanyada bu skorları alan adam Bordeaux ile ne yapmaz Senle işimiz var kankacım sen İspanyada takıl Yeste ile sakın kafanı Fransaya yorma

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Teknik bir arızadan dolayı sadece kupa maçını yapabildim.Buraya Trt -3 arıza logosunu koyacaktım unutmuşum neyse

Kupa maçının deplasman ayağında Iraizoz Iraola ve Martinez dışında ilk 11'de pek şans bulamayanlara yer verdik.İlk maçın kopyası gibi gene hızlı bir gol bulduk fakat bu sefer erken yakaladılar
    Avantajlı bir skor neticede.Turu atlarız gibi gözüküyor.Herkese alt kademe takımları çıkarken bana Espanyol çıkması da büyük şans doğrusu

Villareal 3. lig takımını yenemedi gene.Oyun gerçekçi olmuş demek ki

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Smile

5 maçlık periyot ve oluşan puan durumu aşağıdadır.Takım kabiliyetine göre güzel sayılabilecek sonuçlar aldık.Tek kötü nokta ise Espanyol takımı ile 3. kere 1-1 berabere kalarak penaltılarla kupadan elenmemiş olmamız.Hakketmediğimiz bir durumdu ancak en azından lig açısından avantajlı oldu.İkinci sene kadro biraz daha genişleyince belkide bir kaç yerde de iddialı konuma gelebiliriz.Şu anki konumumuz gayet iyi.Özellikle son karşılaşmada ikiz kulelerden LLorente'nin dönmesi takıma olumlu katkı yaptı.İkinci penaltı pozisyonunda rakip 1.95 lik devin kafa vurmasını engelleyemeyince eliyle çelmeye kalktı ve direkt kırmızıyı gördü Yeste'yi biraz daha geri plana ittim.Şu anda kritik anlarda ortaya çıkıyor sadece.Son zamanlarda çok fazla üzerine gidince bir arkadaşımız Yeste'den hayali kanka yarattın diye Freud'cu bir yaklaşımda bulunmuş Son 3 maçta maçın adamı Koikili ama onu hiç sevmem

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Her an mağLup oLabiLirsin abi. SabırsızLıkLa bekLiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Valla Bask senin sayende bağımsızlık isteyecek abi. Yine fırtına gibi girmişsin lige. Dikkatimi çekti, maça galip başlıyorsun ki hatta 1. dakikada atıyorsun genelde golleri ancak bunu koruyamıyorsun. Defansif tedbir almadığından mı, yoksa almak istemediğinden mi
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Her an mağLup oLabiLirsin abi. SabırsızLıkLa bekLiyoruz
    Mağlup oldum ya abisi.Görmedin mi puan durumundaki 1'i

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Valla Bask senin sayende bağımsızlık isteyecek abi. Yine fırtına gibi girmişsin lige. Dikkatimi çekti, maça galip başlıyorsun ki hatta 1. dakikada atıyorsun genelde golleri ancak bunu koruyamıyorsun. Defansif tedbir almadığından mı, yoksa almak istemediğinden mi
    İleride top tutan oyuncularımın sakatlığı vardı abisi.O yüzden hızlı ve yayılarak oynayayım dedim.Benim düşüncemin tam karşıtı bir düşünce ama elde olmayınca ne yaparsın Sonra o iki galibiyeti koruyamamamızın baş sorumlusu bir oyuncuya fazla güvenmemdi.Elin steroidcisine güvenmemek lazım 2 maçtada yaktı takımı. Bu yüzden Gurpegi'nin Orbaiz'in yedeği olmasında ısrar etmeyip Murillo'ya döndüm Orbaiz yorulduğu anlarda sağlam oldu.Zaten son maçta Llorente'de dönünce bu sefer ters akımda bulundum sırf hücum yaptım savunmada da iyi karşıladık.Gollerde LLorente'nin kafasını uçarak elle kesme ve LLorente'ye yapılan faul sebebiyle geldi Yani bir şut çekip gol atmamıza fırsat vermediler .

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Büyük bir hevesle dibe vuracağınız haftaları bekliyoruz sayın Baba Hamdi Yakında başlarsın sakatlıklarla boğuşmaya (Zaten başlamışsın ama neyse )

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla kankacım bu oyunda nasıl aşırı skatlık oluyor çözemedim.2008'deki Fio sakatlıklarımı hatırlarsın Burda 12 hafta sonunda ki Aralık ayına geldik.LLorente 2 aylık bir sakatlık geçirmişti.Yeste ligin ilk maçına yetişti zaten hazırlık maçlarından kaçtı bir de Kepa bir ay yoktu.2 kişide 1 er hafta sakatlandı.Yani gayet normal.Galatasaray futbol takımında şu an daha fazla kişi sakatlanıyor Fazla sakatlık konusu ya bana denk gelmedi ya da abartılıyor Fm 2008'de bir ara takımın 3 de 1'i doktordaydı maçlardaki tekmelerden dolayı Bordoda da sacece hazırlık sırasında Saivet 3 hafta sakaylandı diğerleri taş gibi devam ediyor.

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri