1 ile 30 arası toplam 185 sonuç

Konu: SAN MAMES'e Geri Dönüş.Atletico Bilbao

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Serkancım nasıL kapatayım. Kapatsam bir dert, kapatmasam bir dert. Her harukaLde tırstı diyecekLer. Artık tek temennimiz kötü gitmesini bekLeme oLacak. OLmadı sende masa başı bağLantıLarını kuLLan bir mafya kuraLım çökerteLim şu adamı
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Serkancım nasıL kapatayım. Kapatsam bir dert, kapatmasam bir dert. Her harukaLde tırstı diyecekLer. Artık tek temennimiz kötü gitmesini bekLeme oLacak. OLmadı sende masa başı bağLantıLarını kuLLan bir mafya kuraLım çökerteLim şu adamı
    Hayrettincim burası benim kapsama alanım dışında kalıyor bir tek kankam var ispanyada. Kankama dedimki La Porta çel şu Yestenin aklını bu BABA HAMDİ tehlikeli adamdır en büyük kozunu alalım elinden. Adam uyanık yeste ile bir Rakı-Balık ardından bir alem yapmışlar vıur patlasın çal oynasın Adam takımdan ayrılmıyor her maçta şov yapıyor şimdi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Yok abi nerdee Daha ilk sezon belki komple klubü satıp alacaktım da..
    Geçen Aytaçla GS-FB derbisi yaptık.GS kulubu sezon başı 600 K verdi.İnanamadım.Ne biçim transfer bütçesi o öyle? Ama genelde ilk sezonda kısıtlı transfer bütçesi veriyoruz çünkü çömezsin ayağı yapıyolar ama bu kadarıda az

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Hayrettin sen hala kapatmadın mı bu kariyeri. Adam BASKıyı kurdu bizim karizma çizildi işte gelde şimdi ispanyada kariyer yap. demedimmi kanka yapma böyle bizim gibi gençlerin hevesini kırma diye
    Yahu amma abarttın kankacım.Takımda herkes birbirinin komşusu uyum sorunları yok.Bir müzik çalıdın mı,bir parti yaptın mı hepsi motive oluyor.İşin sırrı burda Başkan sağolsun transfer parası vermiyor ama maç sonu aktivitelerde hep yanımızda

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Yeste'yi kaçırmaya kalkmayın alırım Xabi Prieto'yu başınıza gene bela olurum minik kankacım

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Hayrettincim burası benim kapsama alanım dışında kalıyor bir tek kankam var ispanyada. Kankama dedimki La Porta çel şu Yestenin aklını bu BABA HAMDİ tehlikeli adamdır en büyük kozunu alalım elinden. Adam uyanık yeste ile bir Rakı-Balık ardından bir alem yapmışlar vıur patlasın çal oynasın Adam takımdan ayrılmıyor her maçta şov yapıyor şimdi
    Kankacım sende altyapı yok.Yeste para için gidecek adam değildir.Anca süpermodel ayarlarsan belki Öyle bir şey ayarlarsan Yeste'yi kaçırmana gerek yok,beni kaçır

Mesaj Yetkileri