Serkancım nasıL kapatayım. Kapatsam bir dert, kapatmasam bir dert. Her harukaLde tırstı diyecekLer. Artık tek temennimiz kötü gitmesini bekLeme oLacak. OLmadı sende masa başı bağLantıLarını kuLLan bir mafya kuraLım çökerteLim şu adamı![]()
Serkancım nasıL kapatayım. Kapatsam bir dert, kapatmasam bir dert. Her harukaLde tırstı diyecekLer. Artık tek temennimiz kötü gitmesini bekLeme oLacak. OLmadı sende masa başı bağLantıLarını kuLLan bir mafya kuraLım çökerteLim şu adamı![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hayrettincim burası benim kapsama alanım dışında kalıyor bir tek kankam var ispanyada. Kankama dedimki La Portaçel şu Yestenin aklını bu BABA HAMDİ tehlikeli adamdır en büyük kozunu alalım elinden. Adam uyanık yeste ile bir Rakı-Balık ardından bir alem yapmışlar vıur patlasın çal oynasın
Adam takımdan ayrılmıyor her maçta şov yapıyor şimdi
![]()
Geçen Aytaçla GS-FB derbisi yaptık.GS kulubu sezon başı 600 K verdi.İnanamadım.Ne biçim transfer bütçesi o öyle?Ama genelde ilk sezonda kısıtlı transfer bütçesi veriyoruz çünkü çömezsin ayağı yapıyolar ama bu kadarıda az
Yahu amma abarttın kankacım.Takımda herkes birbirinin komşusu uyum sorunları yok.Bir müzik çalıdın mı,bir parti yaptın mı hepsi motive oluyor.İşin sırrı burdaBaşkan sağolsun transfer parası vermiyor ama maç sonu aktivitelerde hep yanımızda
Yeste'yi kaçırmaya kalkmayın alırım Xabi Prieto'yu başınıza gene bela olurum minik kankacım
Kankacım sende altyapı yok.Yeste para için gidecek adam değildir.Anca süpermodel ayarlarsan belkiÖyle bir şey ayarlarsan Yeste'yi kaçırmana gerek yok,beni kaçır
![]()