Zaten bu adam gönderilecekse niye oynatılıyor bana da morali kötü gibi geldi bi de üstüne penaltı attırıyolar.
Printable View
artık öyle değil dediğin 20 sene öncesinden bahsetmiyoruz 3-4 yıl öncesi daha ayrıca yavan bi savunmadır aynı ülkeden yabancıların gelmesi sakıncalıdır yorumu ve bizim hiç yabancılarımız sadece brezilyalı olmadı geneli brezilyalıdır hala öyle ama bakın medya şu an o eleştiriyi yapmıyo yani brezilyalı olmasına ise tepki yine eleştirebilirler ben mantaliteden bahsediyorum nobrenin fenerbahcedeyken kişilik olarak yerin dibine sokuldugu ama bjkde bunların 10da birinin yapılmaması gibi yapılmaması gibi ya da son zamanlarda ardaya yapılanlar...bazen biz burda tartısıyosak kavga edip ceza alıyosak bunun en büyük sorumlusu medyada yorum yapan zihniyetlerdir bence
sananes : Olaya bi Fb fanatiği gözüyle baktığın için sana böyle geliyor.
Medyamız çok saçmalıyor doğrudur ama.Sadece Fb'ye yükleniyormuş gibi konuşuyorsun.
Biraz daha objektif olabilirsin her takıma aynı şeyleri yaptıklarını görebilirsin.
En son Nonda Hayat Onda falan deniliyordu uzun zamandır Galatasaray maçı takip edemedim ne oldu bu adamada bu kadar sövülüyor :D
şimdi birbirimizi tanımadıgımızdan kesin hükümler vermek olmaz ben hayatımın hiç bi döneminde fanatik olmadım bazen saracoğluna gittigimde tamam:) ama genelde fenerbahceye yapılıyo ve yukardaki örnekler cok carpıcı,net değil mi bence öyle ki bize yapılıyo size yapılmıyo demiyorum o dönemler fenerbahce ön plana cıkmıştı yapıldı gs 2 sezon sampiyon olsun maddi gücünü arttırmaya devam etsin sürekli güçlenmeye devam etsin mesela gs'ye yapılacaktır bunlar mesela şu an fenere yapılmıyo cunku maalesef benim takımım eskisi kadar hızlı büyüyemiyo.medyanın türk futboluna zarar verdiğini düşünüyorum.arda ya bu yıl yapılanlar mesela daha sonra kazıma yapılanlr avrupada en normal oyuncunun bile yaptıgını yapıyor diye milli takım oyuncularını magazin sayflarından eksik etmediler vs vs neyse yeri değil maçla ilgili bi yorum yapıyım son olarak baska yazmıycam rijkard kalitesini barışı oynatarak gösterdi bu zeminde barış oynar
Penaltı da doğruydu kırmızı kartta.İşte Ahmet Arı'nın söyledikleri:
34. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kalan Ahmet Arı ise, kart pozisyonuyla ilgili olarak, "Ben hakeme küfretmedim. Bir anlık öfkeyle 'Allah belanı versin' dedim. Kesinlikle küfretmedim" diye konuştu.
Ancak Ahmet Arı'nın maçın devre arasında takım arkadaşlarına "Hakeme küfrettim, hakem beni atmakta haklıydı" dediği öğrenildi.
Gerçekten bende 2. kez tekrarını görünce farkettim. Direk kırmızı kartlık pozisyon. İyiki Ayağı kırılmadı.
kırmızı da doğru penaltı da yani küfür etmedim diyo gaziantepli oyuncu ama allah belanı versin'in küfürden ne farkı var acaba...iyi ki canere bişey olmadı onu ben yaptıgım totemlerle fenere aldırcam:)
Bu arada bir müjde vereyim.Fildişi Sahili,Afrika Kupasından elenmek üzere.Keita,Denizli maçına yetişebilir.
Ayrıca Keita 89.dakikada bir gol attı bu akşamki Fildişi-Cezayir maçında.Bir önceki maçtada 1 asist yapmıştı.
Kewell nasıl olsa gidecek.Caner'i alalım hem Türk yabancı kontenjanına etki yapmaz.Onun yerine yabancı bir bek alırız Taiwo gibi.
Penaltı pozisyonunda da her adam oraya ayağını koyamaz.Bazı futbolcular vardır ki ayağını oraya koymaktan çekinir.Ortaları,nefis çalımları,akıl dolu pasları tamamen harikaydın Caner.
Caner müthiş oyununu sürdürüyor. Yönetim mutlaka opsiyonu kullanıp bonservisini almalı. Sol Açığa geçtiği her maçta muhteşem oynadı.
Elano bugün Caner den sonra maçın en iyisiydi. Çıkarılması bence hataydı. Nonda madem sahada kalacaktı o dakikaya kadar pek iyi oynamayan Barış yada Arda çıkarılabilirdi. Sarpın yanına monte son 2-3 maçtır ön liberonun yanında MC olarak çift yönlü oynatılıyor Elano ve çok da iyi oynuyor. Bugün de Hücum özelliklerinn yanında defansif olarak da çok koştu, mücadele etti birçok top kesti.
Hakan Balta da ligin ilk yarısının tam tersine çok iyi bir maç oynadı. Bunda önünde oynayan Canerin de savunmaya sık sık gelip çok çalışması, çok koşmasının payı büyük. Umarım böyle devam eder.
Yeni transfer Neill nokta atışı olmuş. Tam aradığımız tipte savunmada gereksiz işler yapmadan hem topla çok iyi, mücadeleci ve teknik bir oyuncu. İlk maçında kalitesini gösterdi. Jo da oyuna 65 civarı girdi fena işler yapmadı. Golü bulduğumuz frikiği o kazandırdı. İlerki günler de çok daha iyi olacaktır.
Arda asistini yaptı ama 1-2 pozisyon dışında iyi olduğunu söyleyemem. Leo ve Servet gereksiz işler yapmayı bıraktığı zaman Neill'ın da gelmesi ile savunmadaki sorun çözülecektir. Servet bugün çok gereksiz 1 çıkış yaptı az daha topu kaptırıp kontrayı yiyorduk ama şanslıydık ki servet topu son anda kontrol etti. Leonun da her aldığı geri pasta rakip oyuncu dibine kadar gelince topa anca vurması beni deli ve tedirgin ediyor. FB maçında akıllanmamış sanırım. Nonda içinse en fazla oyuna son 20-30 dakika oyuna girip oynayacak gücü var. Bu sezon ilk 11de başlayıp iyi oynadığı bir maç hatırlamıyorum. Gollerinin çoğu 2. yarı oyuna girip attığı gollerle. Çünkü kondisyonu anca o kdarını kaldırabiliyor.
Bu zeminde, zor şartlarda iyi oynadık. Pozisyonlar bulduk 1-0 da olsa galip geldik. Tebrikler takımımıza. Keita da denizli maçında sahada olur bu gidişle :icon_smile:
Gözümüz aydın.Fildişi elendi.Keita haftaya burada :D Maçtada 1 golü var Keita'nın uzaktan sol ayağıyla mükemmel.
Kırmızı kartlık bir şey yok.Zemin karlı,karlı bir havada top oynayanlar bilir top,her zamankinden daha çok kayar.Hakem bir çok pozisyonu faul olarak değerlendirmedi.Çünkü zemin karlıydı.O pozisyonda da rakip oyuncunun ayağına vurmak istemediğini biliyorum.Penaltı ama kart filan yok.
Ormanlar kralı "Aslan" kükremiş, timsah kıskanmış. Ormanlar kralı "Aslan" tek bi pençeyle alt etmiş bir hayvanı, timsah kıskanmış. Ormanlar kralı "Aslan" asil bir duruş sergilemiş, timsah sürünmeye devam etmiş.
Timsah arkadaşım kıskanma (:
Maça gelecek olursak yorum yapmayacagım çok yorgunum :D
Maç izlenmemiş ve müthiş senaryolar yazılmış.. Malesef dostum bu sefer tutturamadın. (:
İlk yarı istediğimiz baskıyı tam anlamıyla kuramadık. İkinci yarı ise gayet sağlam bastırdık ve golü bulduk. Ayrıca bu Nonda adamı sinir hastası eder, nasıl harcanır bu pozisyonlar algılıyamıyorum (:
Nasıl öğrenmişler çok merak ettim :icon_biggrin:
Hakem dün akşam maçı çok etkiledi. Önce Ahmet'i attı. O dakikaya kadar takımda en çok mücadele eden adamdı zaten. Sonra saçma sapan fauller vermeye başladı Galatasaray lehine. Gaziantep 2. yarıda sadece Julio'yu kullanmak istedi ama hakem bunada izin vermedi. Julio 1-2 kere yerde kaldı devam ettirdi. Aynı pozisyon Galatasaray lehine oldu bu sefer faul çaldı. Ve eğer biraz yürekli olsaydı Zurita'ya kırmızıyı çıkarırdı. Adamın hayatını bitirecek gibi tekme atıyo kart yok. Zaten o dakikadan sonra kontrolunu kaybetti. Saçma sapan fauller vermeye başladı.
Galatasaray beklendiği gibi baskılı oynayacaktı zaten ama ilk dakikalarda eksik kalana kadar etkiliydi Gaziantepspor. Sonra Galatasaray Caner'le bastırdı. Geride oynadığında çok kötü oynuyo Caner. Öne çıktığında mutlaka ya asist yapıyo ya gol atıyo. Elano'nun çıkarılması zaten ayrı birşey. Nonda'nın morali bozulmuş gol kaçırıyo taraftar ıslıklamış çıkar artık onu. Elano'yu küstürme. En iyi oynadığı maçıydı herhalde ondada oyundan çıkarıldı. Galatasaray Baros'u çok arar demiştim ben sakatlandığında Jo geldi ama hala arıyo. Baros gibi presi ileride başlatamıyo Nonda veya Jo.
Öncelikle tebrikler.. Ben kariyerimde Sağ açık Ahmet'i yedek bekletiyorum. Gerçektede çok teknik yenetekli bir oyuncu. Ama hakeme küfrettiyse atılması doğrudur. umarım küfrederek atılmıştır. Maçın başında Antep'te iyi paslar yaptı etkili oldu. Belki Ahmet atılmasa golü bulabilirlerdi. Fakat 10 kişi kaldıktan sonra bu oyun düzeni devam edemedi. Caner CSKA'da sol açık oynarken tekniği ve hızıyla beni büyüleyen bir oyuncuydu. Bence Ahmet'te Caner ile girdiği 2 pozisyonu kaybetmenin acısıyla ve hırsıyla hakeme birşeyler söylemiş olabilir. Yapılan penaltıda Zurita resmen topa tekme sallayım derken caner'in ayağını kırarcasına vurmuş. Penaltı %100 doğru. Penaltı olması için daha ne olmalı? Nonda konusunda ise bence gönderilmeli. Çünkü moral motivasyon olarak çöken bir oyuncu ve En geç sezon sonu gönderilmesi lazım. Hemde yaşlandı. Galatasaray'a daha yararlı olabilecek isimler gelebilir.
Allah belanı versin diyo bu çok açık şekilde belli. Ama Ahmet bişeyi atlamış. Küfür edeceğin zaman arkanı döneceksin. Hakem görmeden cameralara yakalanmadan dümdüz gideceksin. O zaman kart görmüyosun. Cezanda çok az oluyo.
Pozisyondan öncede Caner ona faul yapmıştı. Hakem onuda atladı.
Bir sefer çamur atmasanız şaşarım zaten...
Keita'nın mükemmel golünü buradan izleyebilirsiniz:
http://www.sporx.com/sxtv/?frm_id=13998