Yahu haberini tartıştığınız gazete FOTOMAÇ :n: Bırakın Terim'in aklındakileri öğrenmeyi,adamlar Florya'dan içeriye giremiyor :D
Printable View
Yahu haberini tartıştığınız gazete FOTOMAÇ :n: Bırakın Terim'in aklındakileri öğrenmeyi,adamlar Florya'dan içeriye giremiyor :D
He yani İbrahim Akın gelse bizim takımda oynayamayacak mıydı. İbrahim Akın o dönem kariyerinin en verimli dönemini geçiriyordu. İBB'nin gol yükünü çeken isimdi. He transfer dönemi içerisinde maç yapılmasın diyorsun ama Bayern'de Götze'yi transfer etmişti. Yani anlayacağın çok benzer olaylar ama bir bize işledi.
Benim merak ettiğim bir şey var. Özellikle GS'lı arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Necati transferini aynı şekilde FB ve BJK yapsaydı maçtan bir gün önce yorumunuz ne olurdu. İşinize geldiği gibi yorum yapmaktan, üç maymunu oynamaktan vazgeçin. Huy olmuş artık sizde.
Beşiktaş'ı da katıyorsunuz ya daha Beşiktaş'ın aldığı cezanın şikeden dolayı olmadığı, tedbir amaçlı olduğundan bir habersin. ANÇ bizzat kendi açıklamıştı. Ya öyle sandığın gibi Beşiktaş ile Fenerbahçe kardeş takım ayaklarını geçeceksin. Kendi kafana göre bir şeyler uyduruyorsun. Isıtıp ısıtıp her yorumunda aynı şeyleri yazıyorsun. Öyle bir şey yok. Yok FBJK, şikeci gibi çocukça yorumlar 24 yaşındaki adama hiç yakışmıyor. Çocukça..
Evrakta sahtecilik yazdım, o kısım sizi ilgilendirmiyor mu ? Fenerbahçe'ye söylenen lafı da üstünüze alınıyor ve savunmaya geçiyorsunuz sonra iki takımın taraftarı yakınlaştı denildiği zaman ne alakası var deniliyor. Neyin yakışıp, neyin yakışmayacağını ben iyi bilirim, seni bağlamaz. Üslubuna dikkat et.
Şahsen Fenerbahçe'yi savunmuyorum. Fenerbahçe'ye şikeci diyeceksiniz orası beni ilgilendirmez. Bazıları Fenerbahçe'nin yanında Beşiktaş'a da şikeci damgası vuruyor. Eğer Ralf'ın yazdıklarına takılıyorsanız adamın şike yorumları ile ilgili yaptığı yorumlar gayet doğru. O adam Fenerbahçe'yi savunmuyor genelleme yaparak yazıyor. Diyorum ya işinize gelmeyen kısma katılmıyorsunuz. İlla dediğiniz dedik yani.
Doğru beni bağlamaz herkes kendine yakışanı yapar sonuçta. Ben üslubuma dikkat ediyorum sen merak etme. Sen önce yazdıklarına dikkat et, milleti tahrik etmekten vazgeç. Yorumların çocukça ve bu forumda bir böyle düşünen ben değilimdir.
Genelleme yapmaktan başka bir işin yok herhalde. Benim mesajımı alıntı yapıp, genelleme yapma. Bazıları, sizin taraftarınız gibi laflar beni ilgilendirmiyor. Komplo teorisyeni arkadaşının yazdıkları da neye göre doğru, kime göre doğru tartışmaya açık.
Seni bağlamıyorsa aynı lafları tekrar etmekten vazgeçmen lazım, kendinle çelişip durma. Üslubun sıkıntılı, yazdıklarımla ilgili sorunun varsa sol alt köşede uyarı butonu var sen ve diğer rahatsız olan kişilerin kullanımı için oraya yerleştirilmiş durumda. Benim de sen ve diğer pek çok kişi için düşüncelerim var ama bunları dile getirmiyorum çünkü forumun amacı bu değil. Tahrik oluyorsan, müracaat uyarı butonu.
Birbirinden çok farklı 3 örneği bir araya koymuşsun.
1) İbrahim Akın'ın o dönemde sözleşmesi devam ediyordu (şimdi araştırdım sözleşmesi 2012 mayısta bitiyormuş, yani Bosman'lık bir durum dahi yok), yani bonservis için takımla da anlaşmanız gerekiyordu. Ama transfer dönemi bile değilken görüşmeler yapıldı. Hadi orası önemli değil diyelim, at muhabbetlerini bilmeyen yok sanırım. Hatta maç sonrası İbrahim'le bir anlaşma bile yapılmadı. Transfer durumu bile yok ortada yani. Zaten şike muhabbetleri başlayınca İBB İbrahim'in sözleşmesini feshetti.
2) Götze'nin sözleşmesinin son aylarında Bosman kurallarından faydalanarak Bayern Münih teklifini yaptı, Götze de kabul etti. Bence güzel bir kural değil, ancak futbol kuralları içerisinde bir durum. Bu da oldukça farklı bir durum.
3) Necati'yi aldığımız gün yanlış hatırlamıyorsam transfer sezonunun son günüydü (1 Şubat 2012). Aynı gün içinde Antalya maçı olduğu doğrudur. Ancak oyuncu ayartma yok birşey yok, transfer dönemi içinde iki takım karşılıklı anlaşıyor, Galatasaray kadrosunun en eksik bölgesini takımı tanıyan bir oyuncuyla dolduruyor ve sezonun kalanında devamlı bu oyuncudan faydalanıyor, Antalyaspor da 32 yaşında bir oyuncu için makul miktarda bonservis parasını kasasına koyuyor. Kaldı ki o maçta Antalya ile 1-1 berabere kalındı, kritik bir haftada 2 puan kaybedildi. Ömer maçın 30 dakika kadar bir kısmında vakit geçirdi. Maçı satacak takımdan pek beklenen davranışlar değil sanırım bunlar. Bu da diğer örnekle taban tabana zıt bir durum.
Yani diyeceğim şudur ki, benzer durum Trabzonspor'a da olsa Fenerbahçe'ye de olsa Beşiktaş'a da olsa Akhisar Belediyespor'a da olsa yanlış bir durum yok. Kendi adıma konuşmak gerekirse arkasında da bir artniyet aramam.
Bruma Türk mü oluyor. Hayatını hatasını yapar.
Bruma da Türk olursa, yatmak için 2 element tamamlanmış olur.
Türk takımında oynamak
Milli takımının Türkiye olması
Ne de olsa öyle ya da böyle parasını alacak ve milli takıma seçilmeme gibi bir korkusu da olmayacak. Çünkü o bir devşirme ve her zaman bir adım önde :)
Galatasaray da buna öncülük ederek 10 Milyonun çöpe atılmasındaki baş etken olur.
fotomac yahu inanmayin o kadar :D
Arkadaş bu fotomaçta bir taş atıyo sonra çıkaramıyoz valla :n:
Eğer aşağıdaki haber dogruysa Engin Baytar konusunda yalnız değiliz :)
Kaynak : SporxQuote:
Drogba'nın Terim'den şok isteği!
Engin Baytar'ın Galatasaray ile sözleşme yapmasının ardında DidierD rogba'nın verdiği garantinin yattığı ortaya çıktı.
Galatasaray’da, geçtiğimiz mayıs ayı sonunda sözleşmesi sona eren futbolculardan biri de Engin Baytar’dı. Tecrübeli futbolcu, 2012-13 futbol sezonu öncesi Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçında hakem Cüneyt Çakır’a karşı gerçekleştirdiği saldırı sonrası PFDK tarafından 11 maç cezaya çarptırılmıştı. Ve bu olaydan sonra da Engin bir anda Sarı-Kırmızılı takımda gözden düşmüş, yedek kulübeyi bile ‘zorunlu hallerin dışında’ göremez olmuştu.
İç transfer çalışmaları başladığında da Engin’in adı bile anılmıyordu. İşte bu dönemde ortaya dünya yıldızı Didier Drogba çıktı... Sezon bittikten sonra ABD’de tatilde bulunan Fildişi Sahilli yıldız, Engin’in sözleşmesinin yenilenmemesi nedeniyle bir hayli tedirgindi.
"HADDİME DEGİL AMA"
Bunun üzerine Fildişi Sahilli yıldız futbolcu Didier Drogba, teknik direktör Fatih Terim’e telefon açarak, “Hocam, bir düşüncemi seninle paylaşmak istiyorum” diye söze başladı.
Drogba ardından şöyle devam etti: “Yanlış anlama, kesinlikle işine karışmak gibi bir düşüncem yok. Takımda karar mercii sensin. Ancak Engin Baytar ile sözleşme yenilenirse, iyi bir karar alınmış olur. Çünkü takımda direkt ileriye oynayan tek isim Engin. Onun kalmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum. Zaman zaman çalkantılar yaşadı ama ben ona yardımcı olurum. Engin’i bana bırakın.”
İşte bu görüşme sonrası teknik direktör Fatih Terim de ikna olmuş olacak ki, Engin Bayter ile yeni sözleşme yapıldı ve 30 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'da kalması sağlandı.
Masabaşı değil bildiğin wordte yazılmış bu haber yahu :n:
Drogba gibi bir profesyonelin Engin Baytar'ın sözleşmesine karışması anca böyle hikayelerde olur.
Eğer bu doğruysa Engin'in yüreği yetiyorsa yamukluk yapsın bundan sonra, Fatih Hoca + Drogba abovv :zuhaha
enginle zaten sozlesme uzatildida drogba geçenlerdede dedi roportajinda engin cok yetenekli futbolcu diye fatih hocayi anlamiyorum egomu diyim ne diyim bilmiyorum koy su adami 11"e takim daha hizli oynar hamitten cok iyi olacagi kesin yani.
engin gerçekten dikine oynayabilen ender oyunculardan biri ligimizde.
Hamit gibi bir kalas varken,Engin'in takımda olması büyük lütuf,Hamit gözden düştükçe Engin'de haftalar geçtikçe kendini bulmaya başlayacaktır,hoş şimdi ki hali bile Hamit'i yedek oturtmaya yeter.
acaba gazeteciliğe mi yönelsem ilk haberim hazır bile.
Sneijder Terim'i arayarak "Hocam Aydın Yılmaz'ı tekrar takıma alır mısın bi şey deneyecem" dedi.
Hamit aldığı parayı zerre haketmiyor.
Semih 200bin euroya oynuyormuş, resmen haksızlık.
Galatasaray : 3 - İstanbulspor : 1 Goller : 2 Aydın 1 Emre
bruma ilk yari oynamis iyi oynamis diyorlar
Aydın Yılmaz is coming...
semihin maasi degisti 700-800 bin euro civari oldu diye biliyorum
1.200'e çıkarıldı diye biliyorum bende.Eski liste o büyük ihtimalle.
edit....
Fatih Terim, yönetime verdiği raporda sözleşmesi gereği yıllık 530 bin TL para alan Semih'in ücretini 1 milyon 400 bin TL'ye yükseltti.
Bruma'nın aldığğı prim değeri de yanlış en basitinden. Ancak kaba bir hesapla maliyet o civarlarda...
Riera 3 mü alıyor :icon_eek:
maşallah drogbanın seneliği 6 milyona geliyor
Riera gol kralımız Burak'dan fazla para alıyor efsane :D
Edit:Burak'ın maç başı iyiymiş ama :)
Drogba yeni transfer değil ki niye imza parası eklenmiş ?
Bağlılık primi oluyor o zaman.
arenanin çimler iyi gozukuyor
http://i.imgur.com/Eot4vQc.jpg
Bir zahmet iyi olsun :n: 19 Ağustos'dan beri maç yapılmıyor üstelik birde şu güneş ışığı etkisi yapan aletler mi ne var gece gündüz saha da çalışıyor.
Beyler dun ruyamda Gs-Real madrid maçını gördüm.
2-0 öne geçiyoruz sonra Real 2-2 ye getiriyor. Oyuna Bale ile Neymar giriyor (Rüya işte)
Son dakikalara kadar hep Real atak yapıyor izleyemiyorum böyle sıkıntılar basıyor 90+2de mi ne kapatıyorum wcye falan gidiyorum geliyorum maç bitmiş reklamlar var sonra internetten bakayım diyorum ne olmuş 3-2 almışız maçı 90+4de Aydın atmış :D :D Acayip seviniyorum o sırada uyandım zaten tuvalete koştum :D