1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Evrakta sahtecilik yazdım, o kısım sizi ilgilendirmiyor mu ? Fenerbahçe'ye söylenen lafı da üstünüze alınıyor ve savunmaya geçiyorsunuz sonra iki takımın taraftarı yakınlaştı denildiği zaman ne alakası var deniliyor. Neyin yakışıp, neyin yakışmayacağını ben iyi bilirim, seni bağlamaz. Üslubuna dikkat et.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Evrakta sahtecilik yazdım, o kısım sizi ilgilendirmiyor mu ? Fenerbahçe'ye söylenen lafı da üstünüze alınıyor ve savunmaya geçiyorsunuz sonra iki takımın taraftarı yakınlaştı denildiği zaman ne alakası var deniliyor. Neyin yakışıp, neyin yakışmayacağını ben iyi bilirim, seni bağlamaz. Üslubuna dikkat et.
    Şahsen Fenerbahçe'yi savunmuyorum. Fenerbahçe'ye şikeci diyeceksiniz orası beni ilgilendirmez. Bazıları Fenerbahçe'nin yanında Beşiktaş'a da şikeci damgası vuruyor. Eğer Ralf'ın yazdıklarına takılıyorsanız adamın şike yorumları ile ilgili yaptığı yorumlar gayet doğru. O adam Fenerbahçe'yi savunmuyor genelleme yaparak yazıyor. Diyorum ya işinize gelmeyen kısma katılmıyorsunuz. İlla dediğiniz dedik yani.

Doğru beni bağlamaz herkes kendine yakışanı yapar sonuçta. Ben üslubuma dikkat ediyorum sen merak etme. Sen önce yazdıklarına dikkat et, milleti tahrik etmekten vazgeç. Yorumların çocukça ve bu forumda bir böyle düşünen ben değilimdir.

Mesaj Yetkileri