İmkansız.Oyun bugları malesef bize çalışmıyor,Galatasaray Servet ve Baros'u toplam 22 ye satarken kerem ve ben bi adam satacagımız zaman 1-2 mnluk teklif gelsin diye dua ediyoruz.
Printable View
Galatasaray Sportif A.Ş Diyorsun :D:D:D:D
Eee Adamlar İyi Pazarlama Yapıyorsa Bu Onların Suçu Mu :p
Şaka Bir Yana Ortada Bir Adaletsizlik Olduğu Ortada...
Kadro Değeri Olarak(Finansal) Fenerbahçe Galatasaray'danda Beşiktaş'tanda Üstün...
Yani Oyuncularını Daha Pahalı Satması Gerekiyor...
Ama Oyunda Bu Pek Böyle Değil...
Yeni Gelecek Yama İle Düzeltileceğini Düşünüyorum...
Galatasaray : 1-1 : Ç.Rizespor
http://img149.imageshack.us/img149/4271/47194093xn8.jpg
Maçın Yıldızı : Yury Zhirkov [7.5]
Şanssızlıklardan bıktık.
Pahalı satmanın acayip bi taktigi var Mertcan :D
Nonda Uğur Boral'dan Kıymetli Mi Sence??
Ve Fener'de Sadece Uğur Boral'mı Var Satılabilecek??
Semih-Uğur Boral-C.Kazım-Selçuk-Wederson-Gökhan Gönül-Volkan-Deivid-Alex-Ali Bilgin-Burak Yılmaz-Yasin-Can-İlhan Parlak Bunların Hepsi İyi Oyuncular Ama Senin Oyuncularını Sattığın Fiata Satılamıyorlar...
İstisna Olarak Güiza,Lugano,Edu Var Ama Güiza Alınan Fiata Satılamıyor.Lugano Ve Edu'da Satılırsa Takım Çok Eksiklik Çekiyor.
Senin Sattığın Oyunculara Bak.Birde Sattığın Paralara Bak.
Orkun'dur Nonda'dır Vs Vs...
Elini Kalbine Koy Adil Yapılmış Değerlendirme De...
Eyw. Diyecem...
Bu Arada Fransız Bir Şirketin Yaptığı Araştırma Diyen Arkadaş'a Diyorum Ki.Fransız Şirketi Falan Boşver Gerçek Futbol Piyasasına Bak.Fransızlarla Galatasaray'ın Arasınında Su Sızmadığını Herkes Biliyor...
O Sebeple Bana Fransızlar En Değerli G.S Dedi O Zaman G.S En Değerli Demeyin...
araştırmada kıyak geçinilceğini zannetmiyorum.Gayette gerçekçi ve objektif bir seçim.
Fenerin şampiyon olduğu senede aynı şirket feneri seçmişti hatırlatırım. . .
Ugur boral bi Nonda kadar repe sahip mi oyunda? Elbette Nonda daha yüksek fiyata gidecek. Orkun konusu her kalecide var. Luiz Martinez bi oyunumda Roma'ya gitmişti. Hem bu konu kim daha degerli, kim degil konusu da degil. Ligin en kaliteli kadrosunun Galatasaray'da oldugu zaten biliniyor. En degerlinin de Galatasaray olması normal;) Tartışmaya devam etmek isteyen Lütfen GS Arastırmasına yazsın...
http://www.hizliresim.com/2008/12/17/6539.jpg
Özür dileriz.Bu abartı Genoa grupta 5 maçta 5 galibiyet ile 15 puanda.Deplasmanda Sevilla'yı da yenmiş.Bu maç da farka gidecek bir maç değildi ama 2-1den sonra saldırınca 3. ve 4. gol de geldi...Abdurrahman ve Rüştü sağolsun, yeni kalecimiz gelse de rahatlasak.Serdar Kurtuluş da geri döndü zaten.
Bence Pek Değil Ama...
Nonda'nın Satıldığı Fiata Fener'den Kaç Oyuncu Satabilirsin?
Yada Orkun'un?
Yada Servet'in?
:uzgun:
Bizim Araştırmacılarımızın İşini İyi Yaptığını Objektif Yaptığını Düşünüyorum.Fakat Avrupalılar Biraz Yüksekten Uçuyor.Arda-Uğur Boral-C.Kazım-Semih ... Vb Oyuncular Avrupada Oynasaydı İsimleride Yabancı Olsaydı(Türk Olmasalardı) Özellikleri Nasıl Olurdu Sizce? Yada Fiatları?
Yada Güiza İspanya'da Gol Kralı Olmuş Adam.Profil'i İspanya'nın Gol Kralı'nın Profili Gibi Mi Sizce??
Bi Taraf Yüksekten Uçarken Diğeri Objektif Davranıyorsa Oyunda Dengesizlikler Oluyor.Ligimiz Ve Takımlarımız Eziliyor Diye Düşünüyorum...
Seviyeli Olduğu Sürece Tartışmada Bir Sakınca Görmüyorum.Bizleri Geliştirir Düşüncelerimizi Zenginleştirir.Ben Burada Yaptığımız Konuşmalardan Şahsen Zevk Alıyorum.Amacım Kesinlikle Galatasaray'ı Kötülemek Değil.Tamam Galatasaray Güzel Kadro Kurdu.Değerininde Yüksek Olması Lazım.Katılıyorum Buna.Ama Diğer Yandan F.B-BJK'nın Kadrolarıda G.S'den Aşşağı Kalır Değil.Değer Olarak'ta F.B'nin Kadrosu Daha Değerli(Parasal Açıdan).
Ve Nonda'nın Rep'ine Gelelim.Nonda'nın Ne Yaptığı Ortada,Nasıl Bir Oyuncu Olduğu Ortada,Yetenekleri Ortada,Yaşı Ortada.Aynı Kıyaslamaları Uğur Boral İçin Yaparsak Uğur Boral Her Açıdan Nonda'yı Katlar.Uğur Boral Kötü Bir Oyuncudur Diyen'de Futbol'dan Anlamıyordur.(Bence)
Geçen Sene Uğur Boral'ın Şampiyonlar Liginde Yaptıkları-Ligde Yaptıkları-Avrupa Kupasında Yaptıkları Ortada.Bu Sene Biraz Tökezledi Diye Kötü Oyuncu Demek Değildir.Bir Söz Vardır Altın Çamura Düşmekle Değer Kaybetmez Diye...
Ve Şu Anda Gerçek Hayatta Nonda'yıda Uğur Boral'ıda Satılığa Koysa 2 Klüp Nonda Neredeyse Bedava'ya Gider.Uğur Boral Nonda'nın Şu Anda Satıldığı Fiata...
Güizayı zaten ispanyollar yaptı. Semih ve Ardayı koydum bir kenara da Ugur ve Kazım ne yapmış ki ?
zapata harika transfer beşiktaşın genova maçı kötü lmuş
Şöyle söyleyeyim Nonda'nın karizması Semihten daha yüksek.Geçmişinde Serie A Premier League Fransa Ligi gibi ligler var adamın.Semih daha yeni yeni piyasa yapıyor.Ama seneye Semih Nondadan daha karizma olur ondan eminim.Servet geçen sene Galatasaray'da her maç sakat dahi olsa oynadı nerdeyse. . .Avrupanın ilgisini çekmeye başladı.Gerek fiziği gerekse azmiyle.Bu fiyat ona az bile. . Uğur Boral konusuna gelince . .. Fenern çeyrek final oynadığı dönemde hayrandım Uğurla Gökhan Gönüle.
Güiza ise gercekten kötü olmus oyunda. .Bayağı beğendiğim bir oyuncu. .değerininde en az 15m€ olması lazım. . .
Oyunda bazı dengesizlikler var ama hep Fenerbahçenin aleyhine değil bu dengesizlikler. .
Uğur Ve Kazım'ın Geçen Sene Ş.L'de-Lig'de-Avrupa Kupasında Oynadıkları Oyun Kötümüydü Sence?
Kazım Ş.L'de Chelsea Maçında Nasıldı?
Güiza'yı İspanyollar Yaptı Zaten Onu Bende Biliyorum.Ama Türkiye'ye Geldiği İçin Böyle Yapıldı.Mallorca'da Kalsaydı Yada Başka Bir Takıma Transfer Olsaydı Nasıl Olurdu Sence??
Güzel Bir Noktaya Parmak Basmışsın.Benimde Demek İstediğim Buydu(Nonda Kısmı Hariç Kalan Hepsine Katılıyorum.Çünkü Geçmişi Ne Olursa Olsun Fm'de Oyuncu Geçen Sene Ne Yaptığına Göre Değerlendirilir.Ona Bakılırsa Ronaldo'nunda Geçmişi Çok Güzel Ama Kendisine Bir Klüp Bulmakta Zorlanıyor...).
Bende Oyunda Dengesizlikler Olduğunu Söylüyorum Zaten.Ama Hep Fenerbahçe Aleyhine Demedim.Tek Demek İstediğim Bu Konuda Bir Dengesizlik Olduğuydu.Bunu Kabul Etmekte Zor Birşey Değil.Aklı Mantığı Yerinde Olan Her İnsanın Gördüğü Birşey Zaten.Sanada Yazın İçin Teşekkür Ediyorum.
Herneyse Kariyer Hikayesinden Konuyu Nerelere Getirdik.Daha Fazla Yazmamız Kariyer'i Baltalamak Olur.Rahatsız Ettiğim Birileri Varsa Özür Diliyorum.Oynayan Arkadaşlara Başarılar Diliyorum...
Galatasaray: 2-0 :Ankaraspor
http://img525.imageshack.us/img525/5198/58988126es4.jpg
Macın Yıldızı: Yury Zhirkov [7.7]
Fenerbahçe 4-5 atıp gidiyor tebrikler Mertcan..:)
Galatasarayda kazanmış tebrikler emre..:)
Kerem olmamış bu yenilgi..gruptan cıkamayız giib..
Fenerbahce_1907 Kayseriye sov yapmıssın :D
Allah bozmasın Emre aynen devam..
Serdar "Kurtuluşumuz" oldu.Abdurrahman'ın mallıklarından kurtulduğumuz yetmezmiş gibi, Serdar'ın golüyle maçı aldık.
http://www.hizliresim.com/2008/12/18/5161.jpg
FB kayseriyi nası 4 0 yendin ya şike var bunda:D
****.com'da olmadığının farkındasın değil mi?...
lütfen bu tarz bilimkurgu fantezilerinizi sadece kendi forumlarınızda tartışın....
listeyi yapanlarında fransız değil alman olduğunuda hatırlatmak isterim...
bunun dışında...
Şuanda tartışmasız olarak ligin en değerli takımı Galatasaray'dır...
Oyuncuların değeri ona ödenen bonservis değil ona ödenebilecek bonservis bedelidir...
şimdi 33 yaşında ki ve son zamanlarda formunu kaybetmiş Alex'e 5 Milyon Euro bonservis verecek herhangi bir klüp var mı?
yada sürekli olarak sakatlanan Emre'ye 4.5 Milyon Euro bonservis verecek klüp var mı?
yada bu kadar çok problem çıkaram Kazım'ı Fenerbahçe ne kadara elinden çıkarabilir?
Edu için hangi avrupa klübü Fener'e teklif yapmış şimdiye kadar?...
Uğur Boral Sevilla maçının dışında kaç tane iyi maç oynadı?...
Fenerbahçe'de 5 Milyon Euronun üzerinde bonservis edecek oyuncular G.Gönül ve Semih'dir...
Lugano'da olabilir bu listede ancak sezon sonu kontratı bitecek bir oyuncuya bu parayı kimse vermez...
birde Galatasaray'a gelelim...
Galatasaray'da şuan 10 Milyon Euro nun üzerinde teklif alabilecek 5 tane oyuncu var...
kaldı ki sene başında Mehmet'e 12 Arda'ya 15 Servet'e 10 Milyon Euro teklif yapıldı...
bunlar resmi olarak açıklanan teklifler...
bunlara bu sezon ki formuyla Baros ve Lincoln
bunların yanında 5 Milyon Euro'nun üzerinde satılabilecek
30 yaşında Kewell var...
sanırım başka bir ouncuyu eklemeyede gerek yoktur bu listeye değer olayı anlaşılmıştır...
İlk Olarak Nerede Olduğumun Farkındayım.
İkinci Olarak Nerde Ne Tartışacağıma Dair Kararı Sen Veremezsin Ben Veririm...
3. Olarak Senin Dediğin Değer Konusuna Katılmıyorum.
4. Olarak Oyun İçerisindeki Fiatlar Dengeli Mi Değil Mi Onu Söylermisin Sen Bana?
Orkun'u-Nonda'yı Falan Sattığın Fiat Normal Diyorsan Ben Başkabirşey Demiyorum...
Kariyer Konusunun Daha Fazla Baltalanmaması İçin Uzatmak İstemiyorum.İstiyorsan Özel Mesaj-Msn Türü Yerlerden Devam Edebiliriz.Seviyeli Tartışmalardan Zevk Alırım.Ama Başkalarının Konusunu Kirleterek Bir Yere Varamayız.O Sebeple Cevap Yazmamanı Rica Ediyorum.Cevap Yazacaksan Özel Mesaj&Msn Yoluyla Bana Ulaşabilirsin.Teşekkürler...
http://www.hizliresim.com/2008/12/18/5457.jpg
Yolumuza uefa kupasında devam edecez
W.Bremen Maçı Kötü Olmuş.Keşke Kazansaydın.Ama Fazlada Üzülmemek Gerekiyor.Uefa Kupasında Final Oynayabilecek Kalitede Bir Takım Fenerbahçe.İnş Güzel Sonuçlanacak Uefa Macerası...