1 ile 30 arası toplam 1024 sonuç

Konu: Show Must Go On! [Ortak Kariyer]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

araştırmada kıyak geçinilceğini zannetmiyorum.Gayette gerçekçi ve objektif bir seçim.
    Fenerin şampiyon olduğu senede aynı şirket feneri seçmişti hatırlatırım. . .

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    araştırmada kıyak geçinilceğini zannetmiyorum.Gayette gerçekçi ve objektif bir seçim.
    Fenerin şampiyon olduğu senede aynı şirket feneri seçmişti hatırlatırım. . .
    Bence Pek Değil Ama...
    Nonda'nın Satıldığı Fiata Fener'den Kaç Oyuncu Satabilirsin?
    Yada Orkun'un?
    Yada Servet'in?

Bizim Araştırmacılarımızın İşini İyi Yaptığını Objektif Yaptığını Düşünüyorum.Fakat Avrupalılar Biraz Yüksekten Uçuyor.Arda-Uğur Boral-C.Kazım-Semih ... Vb Oyuncular Avrupada Oynasaydı İsimleride Yabancı Olsaydı(Türk Olmasalardı) Özellikleri Nasıl Olurdu Sizce? Yada Fiatları?
    Yada Güiza İspanya'da Gol Kralı Olmuş Adam.Profil'i İspanya'nın Gol Kralı'nın Profili Gibi Mi Sizce??
    Bi Taraf Yüksekten Uçarken Diğeri Objektif Davranıyorsa Oyunda Dengesizlikler Oluyor.Ligimiz Ve Takımlarımız Eziliyor Diye Düşünüyorum...
    Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Ugur boral bi Nonda kadar repe sahip mi oyunda? Elbette Nonda daha yüksek fiyata gidecek. Orkun konusu her kalecide var. Luiz Martinez bi oyunumda Roma'ya gitmişti. Hem bu konu kim daha degerli, kim degil konusu da degil. Ligin en kaliteli kadrosunun Galatasaray'da oldugu zaten biliniyor. En degerlinin de Galatasaray olması normal Tartışmaya devam etmek isteyen Lütfen GS Arastırmasına yazsın...
    Seviyeli Olduğu Sürece Tartışmada Bir Sakınca Görmüyorum.Bizleri Geliştirir Düşüncelerimizi Zenginleştirir.Ben Burada Yaptığımız Konuşmalardan Şahsen Zevk Alıyorum.Amacım Kesinlikle Galatasaray'ı Kötülemek Değil.Tamam Galatasaray Güzel Kadro Kurdu.Değerininde Yüksek Olması Lazım.Katılıyorum Buna.Ama Diğer Yandan F.B-BJK'nın Kadrolarıda G.S'den Aşşağı Kalır Değil.Değer Olarak'ta F.B'nin Kadrosu Daha Değerli(Parasal Açıdan).
    Ve Nonda'nın Rep'ine Gelelim.Nonda'nın Ne Yaptığı Ortada,Nasıl Bir Oyuncu Olduğu Ortada,Yetenekleri Ortada,Yaşı Ortada.Aynı Kıyaslamaları Uğur Boral İçin Yaparsak Uğur Boral Her Açıdan Nonda'yı Katlar.Uğur Boral Kötü Bir Oyuncudur Diyen'de Futbol'dan Anlamıyordur.(Bence)
    Geçen Sene Uğur Boral'ın Şampiyonlar Liginde Yaptıkları-Ligde Yaptıkları-Avrupa Kupasında Yaptıkları Ortada.Bu Sene Biraz Tökezledi Diye Kötü Oyuncu Demek Değildir.Bir Söz Vardır Altın Çamura Düşmekle Değer Kaybetmez Diye...
    Ve Şu Anda Gerçek Hayatta Nonda'yıda Uğur Boral'ıda Satılığa Koysa 2 Klüp Nonda Neredeyse Bedava'ya Gider.Uğur Boral Nonda'nın Şu Anda Satıldığı Fiata...

Mesaj Yetkileri