Sayfa 33 / 35 İlkİlk ... 233132333435 SonSon
961 ile 990 arası toplam 1024 sonuç

Konu: Show Must Go On! [Ortak Kariyer]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Zapata Çok Süper Bir Transfer Olmuş...
    Bu Transferi Fenerin Yapmasını Dilerdim...
    İmkansız.Oyun bugları malesef bize çalışmıyor,Galatasaray Servet ve Baros'u toplam 22 ye satarken kerem ve ben bi adam satacagımız zaman 1-2 mnluk teklif gelsin diye dua ediyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    İmkansız.Oyun bugları malesef bize çalışmıyor,Galatasaray Servet ve Baros'u toplam 22 ye satarken kerem ve ben bi adam satacagımız zaman 1-2 mnluk teklif gelsin diye dua ediyoruz.
    Galatasaray Sportif A.Ş Diyorsun
    Eee Adamlar İyi Pazarlama Yapıyorsa Bu Onların Suçu Mu
    Şaka Bir Yana Ortada Bir Adaletsizlik Olduğu Ortada...
    Kadro Değeri Olarak(Finansal) Fenerbahçe Galatasaray'danda Beşiktaş'tanda Üstün...
    Yani Oyuncularını Daha Pahalı Satması Gerekiyor...
    Ama Oyunda Bu Pek Böyle Değil...
    Yeni Gelecek Yama İle Düzeltileceğini Düşünüyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray : 1-1 : Ç.Rizespor

Maçın Yıldızı : Yury Zhirkov [7.5]

Şanssızlıklardan bıktık.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Kadro Değeri Olarak(Finansal) Fenerbahçe Galatasaray'danda Beşiktaş'tanda Üstün...
    Fransız bir araştırma şirketinin yaptığı araştırma sonucu Türkiyenin en değerli takımı Galatasaray seçildi.2.sırada Fener 3. sırada Bjk . . .
    yani kadro değeri olarak Galatasaray Fenerden ve Beşiktaştan üstün.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kimi pahalıya satacak? Ugur boralı mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Pahalı satmanın acayip bi taktigi var Mertcan
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Kimi pahalıya satacak? Ugur boralı mı ?
    Nonda Uğur Boral'dan Kıymetli Mi Sence??
    Ve Fener'de Sadece Uğur Boral'mı Var Satılabilecek??
    Semih-Uğur Boral-C.Kazım-Selçuk-Wederson-Gökhan Gönül-Volkan-Deivid-Alex-Ali Bilgin-Burak Yılmaz-Yasin-Can-İlhan Parlak Bunların Hepsi İyi Oyuncular Ama Senin Oyuncularını Sattığın Fiata Satılamıyorlar...
    İstisna Olarak Güiza,Lugano,Edu Var Ama Güiza Alınan Fiata Satılamıyor.Lugano Ve Edu'da Satılırsa Takım Çok Eksiklik Çekiyor.
    Senin Sattığın Oyunculara Bak.Birde Sattığın Paralara Bak.
    Orkun'dur Nonda'dır Vs Vs...
    Elini Kalbine Koy Adil Yapılmış Değerlendirme De...
    Eyw. Diyecem...
    Bu Arada Fransız Bir Şirketin Yaptığı Araştırma Diyen Arkadaş'a Diyorum Ki.Fransız Şirketi Falan Boşver Gerçek Futbol Piyasasına Bak.Fransızlarla Galatasaray'ın Arasınında Su Sızmadığını Herkes Biliyor...
    O Sebeple Bana Fransızlar En Değerli G.S Dedi O Zaman G.S En Değerli Demeyin...

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

araştırmada kıyak geçinilceğini zannetmiyorum.Gayette gerçekçi ve objektif bir seçim.
    Fenerin şampiyon olduğu senede aynı şirket feneri seçmişti hatırlatırım. . .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nonda Uğur Boral'dan Kıymetli Mi Sence??
    Ve Fener'de Sadece Uğur Boral'mı Var Satılabilecek??
    Semih-Uğur Boral-C.Kazım-Selçuk-Wederson-Gökhan Gönül-Volkan-Deivid-Alex-Ali Bilgin-Burak Yılmaz-Yasin-Can-İlhan Parlak Bunların Hepsi İyi Oyuncular Ama Senin Oyuncularını Sattığın Fiata Satılamıyorlar...
    İstisna Olarak Güiza,Lugano,Edu Var Ama Güiza Alınan Fiata Satılamıyor.Lugano Ve Edu'da Satılırsa Takım Çok Eksiklik Çekiyor.
    Senin Sattığın Oyunculara Bak.Birde Sattığın Paralara Bak.
    Orkun'dur Nonda'dır Vs Vs...
    Elini Kalbine Koy Adil Yapılmış Değerlendirme De...
    Eyw. Diyecem...
    Bu Arada Fransız Bir Şirketin Yaptığı Araştırma Diyen Arkadaş'a Diyorum Ki.Fransız Şirketi Falan Boşver Gerçek Futbol Piyasasına Bak.Fransızlarla Galatasaray'ın Arasınında Su Sızmadığını Herkes Biliyor...
    Ugur boral bi Nonda kadar repe sahip mi oyunda? Elbette Nonda daha yüksek fiyata gidecek. Orkun konusu her kalecide var. Luiz Martinez bi oyunumda Roma'ya gitmişti. Hem bu konu kim daha degerli, kim degil konusu da degil. Ligin en kaliteli kadrosunun Galatasaray'da oldugu zaten biliniyor. En degerlinin de Galatasaray olması normal Tartışmaya devam etmek isteyen Lütfen GS Arastırmasına yazsın...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Özür dileriz.Bu abartı Genoa grupta 5 maçta 5 galibiyet ile 15 puanda.Deplasmanda Sevilla'yı da yenmiş.Bu maç da farka gidecek bir maç değildi ama 2-1den sonra saldırınca 3. ve 4. gol de geldi...Abdurrahman ve Rüştü sağolsun, yeni kalecimiz gelse de rahatlasak.Serdar Kurtuluş da geri döndü zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    araştırmada kıyak geçinilceğini zannetmiyorum.Gayette gerçekçi ve objektif bir seçim.
    Fenerin şampiyon olduğu senede aynı şirket feneri seçmişti hatırlatırım. . .
    Bence Pek Değil Ama...
    Nonda'nın Satıldığı Fiata Fener'den Kaç Oyuncu Satabilirsin?
    Yada Orkun'un?
    Yada Servet'in?

Bizim Araştırmacılarımızın İşini İyi Yaptığını Objektif Yaptığını Düşünüyorum.Fakat Avrupalılar Biraz Yüksekten Uçuyor.Arda-Uğur Boral-C.Kazım-Semih ... Vb Oyuncular Avrupada Oynasaydı İsimleride Yabancı Olsaydı(Türk Olmasalardı) Özellikleri Nasıl Olurdu Sizce? Yada Fiatları?
    Yada Güiza İspanya'da Gol Kralı Olmuş Adam.Profil'i İspanya'nın Gol Kralı'nın Profili Gibi Mi Sizce??
    Bi Taraf Yüksekten Uçarken Diğeri Objektif Davranıyorsa Oyunda Dengesizlikler Oluyor.Ligimiz Ve Takımlarımız Eziliyor Diye Düşünüyorum...
    Ugur boral bi Nonda kadar repe sahip mi oyunda? Elbette Nonda daha yüksek fiyata gidecek. Orkun konusu her kalecide var. Luiz Martinez bi oyunumda Roma'ya gitmişti. Hem bu konu kim daha degerli, kim degil konusu da degil. Ligin en kaliteli kadrosunun Galatasaray'da oldugu zaten biliniyor. En degerlinin de Galatasaray olması normal Tartışmaya devam etmek isteyen Lütfen GS Arastırmasına yazsın...
    Seviyeli Olduğu Sürece Tartışmada Bir Sakınca Görmüyorum.Bizleri Geliştirir Düşüncelerimizi Zenginleştirir.Ben Burada Yaptığımız Konuşmalardan Şahsen Zevk Alıyorum.Amacım Kesinlikle Galatasaray'ı Kötülemek Değil.Tamam Galatasaray Güzel Kadro Kurdu.Değerininde Yüksek Olması Lazım.Katılıyorum Buna.Ama Diğer Yandan F.B-BJK'nın Kadrolarıda G.S'den Aşşağı Kalır Değil.Değer Olarak'ta F.B'nin Kadrosu Daha Değerli(Parasal Açıdan).
    Ve Nonda'nın Rep'ine Gelelim.Nonda'nın Ne Yaptığı Ortada,Nasıl Bir Oyuncu Olduğu Ortada,Yetenekleri Ortada,Yaşı Ortada.Aynı Kıyaslamaları Uğur Boral İçin Yaparsak Uğur Boral Her Açıdan Nonda'yı Katlar.Uğur Boral Kötü Bir Oyuncudur Diyen'de Futbol'dan Anlamıyordur.(Bence)
    Geçen Sene Uğur Boral'ın Şampiyonlar Liginde Yaptıkları-Ligde Yaptıkları-Avrupa Kupasında Yaptıkları Ortada.Bu Sene Biraz Tökezledi Diye Kötü Oyuncu Demek Değildir.Bir Söz Vardır Altın Çamura Düşmekle Değer Kaybetmez Diye...
    Ve Şu Anda Gerçek Hayatta Nonda'yıda Uğur Boral'ıda Satılığa Koysa 2 Klüp Nonda Neredeyse Bedava'ya Gider.Uğur Boral Nonda'nın Şu Anda Satıldığı Fiata...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Güizayı zaten ispanyollar yaptı. Semih ve Ardayı koydum bir kenara da Ugur ve Kazım ne yapmış ki ?

zapata harika transfer beşiktaşın genova maçı kötü lmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Şöyle söyleyeyim Nonda'nın karizması Semihten daha yüksek.Geçmişinde Serie A Premier League Fransa Ligi gibi ligler var adamın.Semih daha yeni yeni piyasa yapıyor.Ama seneye Semih Nondadan daha karizma olur ondan eminim.Servet geçen sene Galatasaray'da her maç sakat dahi olsa oynadı nerdeyse. . .Avrupanın ilgisini çekmeye başladı.Gerek fiziği gerekse azmiyle.Bu fiyat ona az bile. . Uğur Boral konusuna gelince . .. Fenern çeyrek final oynadığı dönemde hayrandım Uğurla Gökhan Gönüle.
    Güiza ise gercekten kötü olmus oyunda. .Bayağı beğendiğim bir oyuncu. .değerininde en az 15m€ olması lazım. . .
    Oyunda bazı dengesizlikler var ama hep Fenerbahçenin aleyhine değil bu dengesizlikler. .

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Güizayı zaten ispanyollar yaptı. Semih ve Ardayı koydum bir kenara da Ugur ve Kazım ne yapmış ki ?
    Uğur Ve Kazım'ın Geçen Sene Ş.L'de-Lig'de-Avrupa Kupasında Oynadıkları Oyun Kötümüydü Sence?
    Kazım Ş.L'de Chelsea Maçında Nasıldı?
    Güiza'yı İspanyollar Yaptı Zaten Onu Bende Biliyorum.Ama Türkiye'ye Geldiği İçin Böyle Yapıldı.Mallorca'da Kalsaydı Yada Başka Bir Takıma Transfer Olsaydı Nasıl Olurdu Sence??

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Şöyle söyleyeyim Nonda'nın karizması Semihten daha yüksek.Geçmişinde Serie A Premier League Fransa Ligi gibi ligler var adamın.Semih daha yeni yeni piyasa yapıyor.Ama seneye Semih Nondadan daha karizma olur ondan eminim.Servet geçen sene Galatasaray'da her maç sakat dahi olsa oynadı nerdeyse. . .Avrupanın ilgisini çekmeye başladı.Gerek fiziği gerekse azmiyle.Bu fiyat ona az bile. . Uğur Boral konusuna gelince . .. Fenern çeyrek final oynadığı dönemde hayrandım Uğurla Gökhan Gönüle.
    Güiza ise gercekten kötü olmus oyunda. .Bayağı beğendiğim bir oyuncu. .değerininde en az 15m€ olması lazım. . .
    Oyunda bazı dengesizlikler var ama hep Fenerbahçenin aleyhine değil bu dengesizlikler. .
    Güzel Bir Noktaya Parmak Basmışsın.Benimde Demek İstediğim Buydu(Nonda Kısmı Hariç Kalan Hepsine Katılıyorum.Çünkü Geçmişi Ne Olursa Olsun Fm'de Oyuncu Geçen Sene Ne Yaptığına Göre Değerlendirilir.Ona Bakılırsa Ronaldo'nunda Geçmişi Çok Güzel Ama Kendisine Bir Klüp Bulmakta Zorlanıyor...).
    Bende Oyunda Dengesizlikler Olduğunu Söylüyorum Zaten.Ama Hep Fenerbahçe Aleyhine Demedim.Tek Demek İstediğim Bu Konuda Bir Dengesizlik Olduğuydu.Bunu Kabul Etmekte Zor Birşey Değil.Aklı Mantığı Yerinde Olan Her İnsanın Gördüğü Birşey Zaten.Sanada Yazın İçin Teşekkür Ediyorum.
    Herneyse Kariyer Hikayesinden Konuyu Nerelere Getirdik.Daha Fazla Yazmamız Kariyer'i Baltalamak Olur.Rahatsız Ettiğim Birileri Varsa Özür Diliyorum.Oynayan Arkadaşlara Başarılar Diliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Güzel Bir Noktaya Parmak Basmışsın.Benimde Demek İstediğim Buydu(Nonda Kısmı Hariç Kalan Hepsine Katılıyorum.Çünkü Geçmişi Ne Olursa Olsun Fm'de Oyuncu Geçen Sene Ne Yaptığına Göre Değerlendirilir.Ona Bakılırsa Ronaldo'nunda Geçmişi Çok Güzel Ama Kendisine Bir Klüp Bulmakta Zorlanıyor...).
    Bende Oyunda Dengesizlikler Olduğunu Söylüyorum Zaten.Ama Hep Fenerbahçe Aleyhine Demedim.Tek Demek İstediğim Bu Konuda Bir Dengesizlik Olduğuydu.Bunu Kabul Etmekte Zor Birşey Değil.Aklı Mantığı Yerinde Olan Her İnsanın Gördüğü Birşey Zaten.Sanada Yazın İçin Teşekkür Ediyorum.
    Herneyse Kariyer Hikayesinden Konuyu Nerelere Getirdik.Daha Fazla Yazmamız Kariyer'i Baltalamak Olur.Rahatsız Ettiğim Birileri Varsa Özür Diliyorum.Oynayan Arkadaşlara Başarılar Diliyorum...
    asıl ben teşekkür ederim arkadaşım
    Bende aynı şekilde özür diliyorum kariyeri bayağı bi dağıttık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray: 2-0 :Ankaraspor

Macın Yıldızı: Yury Zhirkov [7.7]

sakary Ali Misafir

Fenerbahçe 4-5 atıp gidiyor tebrikler Mertcan..

Galatasarayda kazanmış tebrikler emre..

Kerem olmamış bu yenilgi..gruptan cıkamayız giib..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post

Gol dakikasına kadar başabaş bir mücadele verdik.Son dakikalarda gol için saldırırken kontradan kalemizde 2. golü gördük.Sağlık olsun.Kalan 3 maçın 3ünü de alıp çıkacağız.Zaten 2si evimizde...
    Arkadaşım senin Sevilla mağlubiyetinin intikamını aldım sayılır inşllah sevinirsin sevinirsen ne mutlu bana

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fenerbahce_1907 Kayseriye sov yapmıssın
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Allah bozmasın Emre aynen devam..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Serdar "Kurtuluşumuz" oldu.Abdurrahman'ın mallıklarından kurtulduğumuz yetmezmiş gibi, Serdar'ın golüyle maçı aldık.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

FB kayseriyi nası 4 0 yendin ya şike var bunda

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

****.com'da olmadığının farkındasın değil mi?...
    lütfen bu tarz bilimkurgu fantezilerinizi sadece kendi forumlarınızda tartışın....
    listeyi yapanlarında fransız değil alman olduğunuda hatırlatmak isterim...
    bunun dışında...
    Şuanda tartışmasız olarak ligin en değerli takımı Galatasaray'dır...
    Oyuncuların değeri ona ödenen bonservis değil ona ödenebilecek bonservis bedelidir...

şimdi 33 yaşında ki ve son zamanlarda formunu kaybetmiş Alex'e 5 Milyon Euro bonservis verecek herhangi bir klüp var mı?
    yada sürekli olarak sakatlanan Emre'ye 4.5 Milyon Euro bonservis verecek klüp var mı?
    yada bu kadar çok problem çıkaram Kazım'ı Fenerbahçe ne kadara elinden çıkarabilir?
    Edu için hangi avrupa klübü Fener'e teklif yapmış şimdiye kadar?...
    Uğur Boral Sevilla maçının dışında kaç tane iyi maç oynadı?...

Fenerbahçe'de 5 Milyon Euronun üzerinde bonservis edecek oyuncular G.Gönül ve Semih'dir...

Lugano'da olabilir bu listede ancak sezon sonu kontratı bitecek bir oyuncuya bu parayı kimse vermez...

birde Galatasaray'a gelelim...
    Galatasaray'da şuan 10 Milyon Euro nun üzerinde teklif alabilecek 5 tane oyuncu var...
    kaldı ki sene başında Mehmet'e 12 Arda'ya 15 Servet'e 10 Milyon Euro teklif yapıldı...
    bunlar resmi olarak açıklanan teklifler...
    bunlara bu sezon ki formuyla Baros ve Lincoln
    bunların yanında 5 Milyon Euro'nun üzerinde satılabilecek
    30 yaşında Kewell var...

sanırım başka bir ouncuyu eklemeyede gerek yoktur bu listeye değer olayı anlaşılmıştır...

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by kral_67 View Post
    ****.com'da olmadığının farkındasın değil mi?...
    lütfen bu tarz bilimkurgu fantezilerinizi sadece kendi forumlarınızda tartışın....
    listeyi yapanlarında fransız değil alman olduğunuda hatırlatmak isterim...
    bunun dışında...
    Şuanda tartışmasız olarak ligin en değerli takımı Galatasaray'dır...
    Oyuncuların değeri ona ödenen bonservis değil ona ödenebilecek bonservis bedelidir...

şimdi 33 yaşında ki ve son zamanlarda formunu kaybetmiş Alex'e 5 Milyon Euro bonservis verecek herhangi bir klüp var mı?
    yada sürekli olarak sakatlanan Emre'ye 4.5 Milyon Euro bonservis verecek klüp var mı?
    yada bu kadar çok problem çıkaram Kazım'ı Fenerbahçe ne kadara elinden çıkarabilir?
    Edu için hangi avrupa klübü Fener'e teklif yapmış şimdiye kadar?...
    Uğur Boral Sevilla maçının dışında kaç tane iyi maç oynadı?...

Fenerbahçe'de 5 Milyon Euronun üzerinde bonservis edecek oyuncular G.Gönül ve Semih'dir...

Lugano'da olabilir bu listede ancak sezon sonu kontratı bitecek bir oyuncuya bu parayı kimse vermez...

birde Galatasaray'a gelelim...
    Galatasaray'da şuan 10 Milyon Euro nun üzerinde teklif alabilecek 5 tane oyuncu var...
    kaldı ki sene başında Mehmet'e 12 Arda'ya 15 Servet'e 10 Milyon Euro teklif yapıldı...
    bunlar resmi olarak açıklanan teklifler...
    bunlara bu sezon ki formuyla Baros ve Lincoln
    bunların yanında 5 Milyon Euro'nun üzerinde satılabilecek
    30 yaşında Kewell var...

sanırım başka bir ouncuyu eklemeyede gerek yoktur bu listeye değer olayı anlaşılmıştır...
    İlk Olarak Nerede Olduğumun Farkındayım.
    İkinci Olarak Nerde Ne Tartışacağıma Dair Kararı Sen Veremezsin Ben Veririm...
    3. Olarak Senin Dediğin Değer Konusuna Katılmıyorum.
    4. Olarak Oyun İçerisindeki Fiatlar Dengeli Mi Değil Mi Onu Söylermisin Sen Bana?
    Orkun'u-Nonda'yı Falan Sattığın Fiat Normal Diyorsan Ben Başkabirşey Demiyorum...
    Kariyer Konusunun Daha Fazla Baltalanmaması İçin Uzatmak İstemiyorum.İstiyorsan Özel Mesaj-Msn Türü Yerlerden Devam Edebiliriz.Seviyeli Tartışmalardan Zevk Alırım.Ama Başkalarının Konusunu Kirleterek Bir Yere Varamayız.O Sebeple Cevap Yazmamanı Rica Ediyorum.Cevap Yazacaksan Özel Mesaj&Msn Yoluyla Bana Ulaşabilirsin.Teşekkürler...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yolumuza uefa kupasında devam edecez

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

W.Bremen Maçı Kötü Olmuş.Keşke Kazansaydın.Ama Fazlada Üzülmemek Gerekiyor.Uefa Kupasında Final Oynayabilecek Kalitede Bir Takım Fenerbahçe.İnş Güzel Sonuçlanacak Uefa Macerası...
    Last edited by vuque : 18.Aralık.2008 at 19:16

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Sayfa 33 / 35 İlkİlk ... 233132333435 SonSon

Mesaj Yetkileri