Quote Originally Posted by webcagri View Post
Şöyle söyleyeyim Nonda'nın karizması Semihten daha yüksek.Geçmişinde Serie A Premier League Fransa Ligi gibi ligler var adamın.Semih daha yeni yeni piyasa yapıyor.Ama seneye Semih Nondadan daha karizma olur ondan eminim.Servet geçen sene Galatasaray'da her maç sakat dahi olsa oynadı nerdeyse. . .Avrupanın ilgisini çekmeye başladı.Gerek fiziği gerekse azmiyle.Bu fiyat ona az bile. . Uğur Boral konusuna gelince . .. Fenern çeyrek final oynadığı dönemde hayrandım Uğurla Gökhan Gönüle.
Güiza ise gercekten kötü olmus oyunda. .Bayağı beğendiğim bir oyuncu. .değerininde en az 15m€ olması lazım. . .
Oyunda bazı dengesizlikler var ama hep Fenerbahçenin aleyhine değil bu dengesizlikler. .
Güzel Bir Noktaya Parmak Basmışsın.Benimde Demek İstediğim Buydu(Nonda Kısmı Hariç Kalan Hepsine Katılıyorum.Çünkü Geçmişi Ne Olursa Olsun Fm'de Oyuncu Geçen Sene Ne Yaptığına Göre Değerlendirilir.Ona Bakılırsa Ronaldo'nunda Geçmişi Çok Güzel Ama Kendisine Bir Klüp Bulmakta Zorlanıyor...).
Bende Oyunda Dengesizlikler Olduğunu Söylüyorum Zaten.Ama Hep Fenerbahçe Aleyhine Demedim.Tek Demek İstediğim Bu Konuda Bir Dengesizlik Olduğuydu.Bunu Kabul Etmekte Zor Birşey Değil.Aklı Mantığı Yerinde Olan Her İnsanın Gördüğü Birşey Zaten.Sanada Yazın İçin Teşekkür Ediyorum.
Herneyse Kariyer Hikayesinden Konuyu Nerelere Getirdik.Daha Fazla Yazmamız Kariyer'i Baltalamak Olur.Rahatsız Ettiğim Birileri Varsa Özür Diliyorum.Oynayan Arkadaşlara Başarılar Diliyorum...