geri geldi ama o da yolcu galiba şans bulamaz carlos,wederson ikilisinden
Printable View
geri geldi ama o da yolcu galiba şans bulamaz carlos,wederson ikilisinden
bir zamanlar fenere carlosun türk versiyonu diye gelmişti hey gidi günler heeey
Mahmut Hanefi avusturyaya götürülmedi ama
eeeee korsana hayır orijinale evet
Bende 1000tane oyuncu yazsaydım!!Mutlaka bir tanesi tutardı..
Geçen senelerde yazılanları hatırladıkça bu kadar adi bir habercilik olamaz diyorum.
martinezi getirirlerse jeffersonu kesin gönderirler zaten...7 yabancı var takımda
evet şimdilik sıradan bir oyuncu;).Ama zamanla ilerleyecek potansiyel var.
İnş. siz haklı çıkarsınız ne diyeyim :)
sıradan olmasaydı ingiltereden ayrılmazdı yada bırakmazlardı diyelim.Ancak fiziği kuvvetli,Türk futbolunun daha önce yetiştirmediği bir santrafor tipi olduğu açık.
Taniyorum arkadasim herkes ona pas atiyor ama sadece sut cekiyor hic bir sey yapamiyor izledim maclarini kayitlarini bandlarini bilioz da konusyoruz//Hakan sukurun biraz daha gucsuz hali sadece genc o farki var turkiyede is YAPAMAZ ..Hadi turkiyede yapti Avrupada yapamaz kattien...
Owen gelirse takimin riva yi satmasina gerke kalmaz seneye 20 m e stariz yahu :D ama kiralik gelicekse gelmesin bence...
Saviola gibi bir oyuncuyu transfer etmek owen gibi bir oyuncuyu kiralamaktan daha iyidir..
ELmander hala konusuluyor kesin bir sey yok gelsin cooook istiyorum muthis oynar bu takimda muthis darmadagan eder karsi takimlari ...
Alsak süper olur ama...Gerçektende S.Cruz çok iyi işler çıkarır bizde...
Bende tam tersi olmalıydı... sıradan bir oyuncu olmasaydı onu kadroda tutarlardı :)
saviola gelse cok iyi olur ya, sadece 24 -25 yasinda
yani Sheifeld mi ne :D colinin sıradan bir oyuncu olduğunu düşünüp fenerbahçeye verdi di mi ?:) o zaman colin için neden bu kadar umutlanıyoruz
Bugun nobet tutuyorum yenıo bır haber veya gelısme olursa hemen aktarıcam sabredınééé
Hayır takımı küme düştüğü için elinden çıkardı ingiliz takımlarına göre de sıradan bir oyuncu olduğu için ayrıldı ordan.Ama potansiyel var şimdi kabul etmek gerekir.Ayrıca dediğim gibi Türkiye'nin alışık olmadığı bir santrafor tipi.
arkadaşlar bu çocukta potansiyel var inanın milli takımı ilerde bu çocuk götürecek büyük bi aksilik olmazsa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kazım demiş ki: ''Adımı tüm dünya duyacak''
helal olsun koçuma kendine güveniyor :)
gençler ben kendim duymadım şahsen de, öğrenmek istiyorum.. Aranızda Adnan Sezgin'in televizyonda bizzat kendi ağzından " Lincolnü bile gölgede bırakacak süper bi transfer yapacağız" dediğini duyan var mı ? Adnan Sezgin kameralara böyle dedi mi gerçekten.?? ve ayrıca çarşamba gününe kadar süper bi bomba transfer gelecek- açıklanacak haberinin kaynağı nedir?gstvnet adı geçti ama ne kadarı doğru? Bilen varsa bi söylesin .. Adnan Sezgin çok cool , serinkanlı bi adam ,böyle iddialı ateşli bi açıklama yaptığına da pek inanasım gelmiyo . Ayrıca fotomaçta bunu havalimanında bir memura söylediğini yazdılar Adnan sezginin..
aynen hocam değişik tip bir oyuncu ne pivot forvet ne de hızlı forvet ikisininde kilit özelliklerini barındırıyo yani hava toplarına hakim,hızlı,teknik,driplingi harika eğer süper ligdeki stoperler yadırgarsa böyle bir oyuncuyu kazım dağıtır valla hiç bakmaz :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
en doğrusu da o zaten
Bende umutluyum Colin'den :)
Son ıstıhbaratlara gore....
Nılmar yattı cunku :
Nilmar Bundesliga'ya...
Carlos Albeto'nun transferini bitiren Werder Bremen'in Klasnic'in bitmeyen sakatlıklarından dolayı Nilmar'a yoneldı. Brezilya'nın Corintihans takımı ile pazarlıklarını sürdüren Werder Bremen, Teknık dırektorunde Israrı uzerıne bu transferi bitirmek için kesenin ağzını açtı.
Nilmar Yatar...
Santa Cruz :
Manchester City le gorusuyor bjkye gıtmesı muhtemel bıle değıl ytonetım yalanladı cunku adam bjye gelmek ıstemıyor ..Turkıyeye gelırsem tek Galatasaray da oynarım demıs...Ama Yonetımımız Savıola ve Cruz arasında henuız tam bır karar vermedıgınden ıkısını bırden yutumeye calısıyor bıtanesıne odaklansalar bıtecek bu ksılerden bıtansei..
Nuno Gomes kessınlıkle gelmıyor..
Elmander: bende hala umut var cruz ve saviola olmazsa alternatıf olarak o var lıstede...
15 temmuza kadr transferı bıtırmeyı planladıgı cok ıddıalı bır yerden daha dogrulandı ..bır kac gun once bu haberı gstv vermıstı ...Yaptıgım telefon gorusmesınde 15 temmuza kadr bıterse bıter dedı ...
Eğer orta açtığı oyuncu Deivid ise Kazım'ı suçlamamak gerekir :D
abi deividi seven ne çok insan var ya :D :D