Sayfa 330 / 439 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430 ... SonSon
9,871 ile 9,900 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

geri geldi ama o da yolcu galiba şans bulamaz carlos,wederson ikilisinden

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bir zamanlar fenere carlosun türk versiyonu diye gelmişti hey gidi günler heeey

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Stoper konusunda söylenenleri okudum da bence bir tane de olsa alternatif isime ihtiyacımız var.Önder'in asıl mevkisi stoper ama bu sezonu sağ bekte geçirecek.Deniz stoper oynadığı bir kaç maçta kelimenin tam anlamıyla rezildi.

Lugano,Edu,Can üçlüsü ile bu sezon zor biter ki Lugano zaten çok kart görüyor.O mevkide istikrar önemlidir.Bu yüzden bir tane 20 yaşlarında oyuncu olursak fena olmaz.
    evet ya edu-lugano-can üçlüsünün en büyük handikapı kart zico uyarmalı onları
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    bir zamanlar fenere carlosun türk versiyonu diye gelmişti hey gidi günler heeey
    boşver be hocam kendisi geldi carlosun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mahmut Hanefi avusturyaya götürülmedi ama

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

eeeee korsana hayır orijinale evet

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Az önce fenerbahçenin avusturyadaki kampın izledm Colin hayak krıklığı olacak gibi maalesef
    o idmanda maçta görcez asıl kazım da çok iş var çook
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    eeeee korsana hayır orijinale evet
    yaniii...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Mahmut Hanefi avusturyaya götürülmedi ama
    yolcu yolcu ondan

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bende 1000tane oyuncu yazsaydım!!Mutlaka bir tanesi tutardı..

Geçen senelerde yazılanları hatırladıkça bu kadar adi bir habercilik olamaz diyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    O idmanda maçta görcez asıl kazım da çok iş var çook
    yaw colin kazımı bu kadar büyütmeyin sradan bir oyuncu yaw lig başlasn göreceksiniz

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

martinezi getirirlerse jeffersonu kesin gönderirler zaten...7 yabancı var takımda

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

evet şimdilik sıradan bir oyuncu.Ama zamanla ilerleyecek potansiyel var.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İnş. siz haklı çıkarsınız ne diyeyim

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

sıradan olmasaydı ingiltereden ayrılmazdı yada bırakmazlardı diyelim.Ancak fiziği kuvvetli,Türk futbolunun daha önce yetiştirmediği bir santrafor tipi olduğu açık.

Quote Originally Posted by Noz View Post
    lima yi taniyor musun...
    Taniyorum arkadasim herkes ona pas atiyor ama sadece sut cekiyor hic bir sey yapamiyor izledim maclarini kayitlarini bandlarini bilioz da konusyoruz//Hakan sukurun biraz daha gucsuz hali sadece genc o farki var turkiyede is YAPAMAZ ..Hadi turkiyede yapti Avrupada yapamaz kattien...
    Owen gelirse takimin riva yi satmasina gerke kalmaz seneye 20 m e stariz yahu ama kiralik gelicekse gelmesin bence...
    Saviola gibi bir oyuncuyu transfer etmek owen gibi bir oyuncuyu kiralamaktan daha iyidir..
    ELmander hala konusuluyor kesin bir sey yok gelsin cooook istiyorum muthis oynar bu takimda muthis darmadagan eder karsi takimlari ...

Alsak süper olur ama...Gerçektende S.Cruz çok iyi işler çıkarır bizde...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bende tam tersi olmalıydı... sıradan bir oyuncu olmasaydı onu kadroda tutarlardı

yaw colin kazımı bu kadar büyütmeyin sradan bir oyuncu yaw lig başlasn göreceksiniz
    Katılıyorum... İnş... biz yanılırız ama bende bişey beklemiyorum açıkçası Kazım dan...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bende tam tersi olmalıydı... sıradan bir oyuncu olmasaydı onu kadroda tutarlardı
    bende aynısını söyledim

saviola gelse cok iyi olur ya, sadece 24 -25 yasinda

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yani Sheifeld mi ne colinin sıradan bir oyuncu olduğunu düşünüp fenerbahçeye verdi di mi ? o zaman colin için neden bu kadar umutlanıyoruz

Bugun nobet tutuyorum yenıo bır haber veya gelısme olursa hemen aktarıcam sabredınééé

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hayır takımı küme düştüğü için elinden çıkardı ingiliz takımlarına göre de sıradan bir oyuncu olduğu için ayrıldı ordan.Ama potansiyel var şimdi kabul etmek gerekir.Ayrıca dediğim gibi Türkiye'nin alışık olmadığı bir santrafor tipi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar bu çocukta potansiyel var inanın milli takımı ilerde bu çocuk götürecek büyük bi aksilik olmazsa
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kazım demiş ki: ''Adımı tüm dünya duyacak''

helal olsun koçuma kendine güveniyor

23. Exclamation

gençler ben kendim duymadım şahsen de, öğrenmek istiyorum.. Aranızda Adnan Sezgin'in televizyonda bizzat kendi ağzından " Lincolnü bile gölgede bırakacak süper bi transfer yapacağız" dediğini duyan var mı ? Adnan Sezgin kameralara böyle dedi mi gerçekten.?? ve ayrıca çarşamba gününe kadar süper bi bomba transfer gelecek- açıklanacak haberinin kaynağı nedir?gstvnet adı geçti ama ne kadarı doğru? Bilen varsa bi söylesin .. Adnan Sezgin çok cool , serinkanlı bi adam ,böyle iddialı ateşli bi açıklama yaptığına da pek inanasım gelmiyo . Ayrıca fotomaçta bunu havalimanında bir memura söylediğini yazdılar Adnan sezginin..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

adamlar ikinci lige düsmüs, gitmek isteyen adami kadroda niye tutsun satabildigi fiyata satar, önünü acar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Hayır takımı küme düştüğü için elinden çıkardı ingiliz takımlarına göre de sıradan bir oyuncu olduğu için ayrıldı ordan.Ama potansiyel var şimdi kabul etmek gerekir.Ayrıca dediğim gibi Türkiye'nin alışık olmadığı bir santrafor tipi.
    aynen hocam değişik tip bir oyuncu ne pivot forvet ne de hızlı forvet ikisininde kilit özelliklerini barındırıyo yani hava toplarına hakim,hızlı,teknik,driplingi harika eğer süper ligdeki stoperler yadırgarsa böyle bir oyuncuyu kazım dağıtır valla hiç bakmaz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    adamlar ikinci lige düsmüs, gitmek isteyen adami kadroda niye tutsun satabildigi fiyata satar, önünü acar...
    en doğrusu da o zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bende umutluyum Colin'den
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yani Sheifeld mi ne colinin sıradan bir oyuncu olduğunu düşünüp fenerbahçeye verdi di mi ? o zaman colin için neden bu kadar umutlanıyoruz
    kardeş premier ligle süper lig arasında dağlar kadar fark var bunu sende bilirsin onlara sıradan gelen oyuncular bizde kalburüstü oyuncu diye tabir ediliyor kazımla ilgili kuşkun olmasın önü açık

Son ıstıhbaratlara gore....
    Nılmar yattı cunku :
    Nilmar Bundesliga'ya...
    Carlos Albeto'nun transferini bitiren Werder Bremen'in Klasnic'in bitmeyen sakatlıklarından dolayı Nilmar'a yoneldı. Brezilya'nın Corintihans takımı ile pazarlıklarını sürdüren Werder Bremen, Teknık dırektorunde Israrı uzerıne bu transferi bitirmek için kesenin ağzını açtı.
    Nilmar Yatar...
    Santa Cruz :
    Manchester City le gorusuyor bjkye gıtmesı muhtemel bıle değıl ytonetım yalanladı cunku adam bjye gelmek ıstemıyor ..Turkıyeye gelırsem tek Galatasaray da oynarım demıs...Ama Yonetımımız Savıola ve Cruz arasında henuız tam bır karar vermedıgınden ıkısını bırden yutumeye calısıyor bıtanesıne odaklansalar bıtecek bu ksılerden bıtansei..
    Nuno Gomes kessınlıkle gelmıyor..
    Elmander: bende hala umut var cruz ve saviola olmazsa alternatıf olarak o var lıstede...
    15 temmuza kadr transferı bıtırmeyı planladıgı cok ıddıalı bır yerden daha dogrulandı ..bır kac gun once bu haberı gstv vermıstı ...Yaptıgım telefon gorusmesınde 15 temmuza kadr bıterse bıter dedı ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Eğer orta açtığı oyuncu Deivid ise Kazım'ı suçlamamak gerekir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abi deividi seven ne çok insan var ya

Mesaj Yetkileri