Bir şeyin altını çizeyim , taktiksel bilgin yok diyen arkadaş da tamamen kariyerin samimiyetinden dolayı böyle mesajlar attığını belirtti muhtemelen Tolga , Furkan ve benim mesajlardan gaz aldı ve öyle bir şey yazdı , aslında yazdığı şeyin bu boyuta geleceğini tahmin etse yazmazdı onun için çok yüklenmeye gerek yok o arkadaşa ama bir şeye gerçekten çok katılıyorum ve defalarca şahit oldum burada ahkam kesmek gerçekten çok kolay ,
3 mağlubiyet alıp bana kariyer kapattıran çok kişiyi tanıyorum şunu biliyorum Oğuz ilk sezon kümeden çıkamasaydı da devam ederdi , bir iki tık daha ileri gidersek bu sene en az 15 tane ortak kariyer yapmışımdır ve en az 10 farklı kişi ile oynamışımdır ve bunların içinden sadece Oğuz kendi taktiğini ,antrenmanı ,personelini ve transferini yapa bilendi yani oyuna tamamıyla hakim olan , onların dışında bir kişiyi hatırlamıyorum kendi başına taktik antrenman ve transfer yapabilen , bakın altını çiziyorum transfer yapabilen ,
Ortak kariyer yaptığım kişilerin bir çoğunun hatta büyük çoğunluğunun transferi dahi bana soruyodu neden ? forumda baskı yememek için daha başaırlı olmak için ama işte Oğuz'un öyle bir farkı var , tamamen yardımsız kendi çabalarıyla ve gerçekten çok iyi oynuyor son paragrafı normalde hiç bir zaman yazmazdım şuan yazma gereği duydum kimse kusura bakmasın gerçek bu