Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Reading

11 30.56%
  • Nottingham Forest

25 69.44%
1 ile 30 arası toplam 1340 sonuç

Konu: Yarım Asır Önce Sadece Bu İkili Vardı / N.Forest & Liverpool / 7.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Son paragraftada alınacak bişi yok yani , ben tüm kariyerlerde yardım istedim senden yoksa altından kalkamıyordum ki ona rağmen milanı batırdım
    Kısacası buradan atması kolay ama , oyunda oynarken bunları yapmak göründüğü kadar kolay değil

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Didier Drogbaa View Post
    Son paragraftada alınacak bişi yok yani , ben tüm kariyerlerde yardım istedim senden yoksa altından kalkamıyordum ki ona rağmen milanı batırdım
    Kısacası buradan atması kolay ama , oyunda oynarken bunları yapmak göründüğü kadar kolay değil

Erdoğan bunu sana özel yazmadım zaten seninle toplasan 2 kariyer yapmadık , hiç aklıma bile gelmedin , hatta sen milan demesen o kariyeri hatırlamam o paragrafın ana fikri o değildi maalesef zaten burada ilk samimi olduğum kişi ve en çok destek gördüğüm kişi de sendin , yardım konusunun bir kez daha altını çiziyorum her zaman ederim bunu hiç bir zaman da dillendirmedim bu yazının yazılış amacı bam başka konu yardım değil aslında bir şeyi belirtmek

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Erdoğan bunu sana özel yazmadım zaten seninle toplasan 2 kariyer yapmadık , hiç aklıma bile gelmedin , hatta sen milan demesen o kariyeri hatırlamam o paragrafın ana fikri o değildi maalesef zaten burada ilk samimi olduğum kişi ve en çok destek gördüğüm kişi de sendin , yardım konusunun bir kez daha altını çiziyorum her zaman ederim bunu hiç bir zaman da dillendirmedim bu yazının yazılış amacı bam başka
    Anladım zaten orasını ya ben kendimden örnek verdim sadece

Mesaj Yetkileri