Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Reading

11 30.56%
  • Nottingham Forest

25 69.44%
1 ile 30 arası toplam 1340 sonuç

Konu: Yarım Asır Önce Sadece Bu İkili Vardı / N.Forest & Liverpool / 7.Sezon

Hybrid View

Bu kariyeri pek takip edemedim fakat diğer kariyerlerinizde hep buradaydım. Tarafım da hep belliydi zaten Oğuz'un bu sebepten kariyeri bırakacağını düşünmek istemiyorum. Siz Zeki ile Metin gibisiniz, anladığım kadarıyla son derece zevkli geçen bir oyun bırakmamanız çok daha iyi olacaktır. Bu sözleri söyleyen arkadaşların da sizin samimiyetinize güvendiğini düşünüyorum, ama yine de çok doğru kelimeler değildi.

Ayrıca ben Halil'e neler neler demiştim kendisi bilir. Sizin kariyerlerin dış etkenlerle bitmesini hiç istemem. Başka bir sorun yoksa bırakma bizi Oğuz Hoca.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

oğuz abi iki laf ettim diye kariyeri bırakmıyacan herhalde ayrıca daha lig şampiyonu olmadan kariyeri bırakmak yok o kupa gelecek readinge bu arada bir arkadaş taktik bilgin sıfır falan demiş acaba neyi kast ediyo merak ettim sonuçta aramızda bi jose mourinho da yok resoag ın da dediği gibi üstad olacak biri

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by torres10ur View Post
    Bu kariyeri pek takip edemedim fakat diğer kariyerlerinizde hep buradaydım. Tarafım da hep belliydi zaten Oğuz'un bu sebepten kariyeri bırakacağını düşünmek istemiyorum. Siz Zeki ile Metin gibisiniz, anladığım kadarıyla son derece zevkli geçen bir oyun bırakmamanız çok daha iyi olacaktır. Bu sözleri söyleyen arkadaşların da sizin samimiyetinize güvendiğini düşünüyorum, ama yine de çok doğru kelimeler değildi.

Ayrıca ben Halil'e neler neler demiştim kendisi bilir. Sizin kariyerlerin dış etkenlerle bitmesini hiç istemem. Başka bir sorun yoksa bırakma bizi Oğuz Hoca.
    İyi bu seferlik Zeki ve Metinle kurtarmışız kariyer olağan akışında devam etse , çok farklı iki isim beklerdim senden o işin şaka tarafı , hiç bir zaman ne senin nede bir başkasının yazdığı hiç bir şeye alınmadım bugüne kadar , Tolga'nın da ( The Special One ) dediği gibi burada kimse Jose Mourinho değil herkes işin eğlencesinde normalde Oğuz'da bu tür şeylere takılmaz belkide istemeden çok baskı yaptık yada günü kötü geçti bunlarda üstüne tuz biiber oldu

Mesaj Yetkileri