Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Reading

11 30.56%
  • Nottingham Forest

25 69.44%
Sayfa 39 / 45 İlkİlk ... 293738394041 ... SonSon
1,141 ile 1,170 arası toplam 1340 sonuç

Konu: Yarım Asır Önce Sadece Bu İkili Vardı / N.Forest & Liverpool / 7.Sezon

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Reading Taraftarından Oğuz Muzır'a Yeni Beste
    [YOUTUBE="FmdByN6gS8Y"]Gitme Oğuz Muzır[/YOUTUBE]

Kadın Erkek Her Yaştan Taraftarımız Var Oğuz , Lütfen Bu Taraftarları Teknik Direktörsüz Bırakma !

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Oğuz abi kendi oyunu tutmayıp milletin heyecanını almaya çalışan salaklara kanma sen Halil abi ve sen muhteşem ikilisiniz ve öyle kalın kiskananlari bırak kendi kendine catlayip patlasinlar FORZA MUHTEŞEM İKILI

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Aynen o konuşanlar Halil hocamı hallaş pamuğu sanıyor heralde adam büyük usta.Kendileri bir kariyer yapsınlar görelim önceki kariyerlere de bakınca Halil hocam Oğuz hocamın olmadığı kariyerlerde rakipsizdi fakat burda tatlı bir rekabet söz konusu.Lütfen bunu bozmayın ve şu kariyere devam edin.

Oğuz hocama laf atanların hali =

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Zaten Oğuz abiye laf atanlardan birinin toplam 6 konusu var fm12 de 134 mesaj var toplam biz Oğuz abiye 134 kişi başarı dileriz siz kimsiniz de üstat diyebileceğimiz birinin oyun yeteneğini sorguluyorsunuz neyse bu kadar ara yeter ADA RÜZGARI GERİ DONSUN

Bu kariyeri pek takip edemedim fakat diğer kariyerlerinizde hep buradaydım. Tarafım da hep belliydi zaten Oğuz'un bu sebepten kariyeri bırakacağını düşünmek istemiyorum. Siz Zeki ile Metin gibisiniz, anladığım kadarıyla son derece zevkli geçen bir oyun bırakmamanız çok daha iyi olacaktır. Bu sözleri söyleyen arkadaşların da sizin samimiyetinize güvendiğini düşünüyorum, ama yine de çok doğru kelimeler değildi.

Ayrıca ben Halil'e neler neler demiştim kendisi bilir. Sizin kariyerlerin dış etkenlerle bitmesini hiç istemem. Başka bir sorun yoksa bırakma bizi Oğuz Hoca.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

oğuz abi iki laf ettim diye kariyeri bırakmıyacan herhalde ayrıca daha lig şampiyonu olmadan kariyeri bırakmak yok o kupa gelecek readinge bu arada bir arkadaş taktik bilgin sıfır falan demiş acaba neyi kast ediyo merak ettim sonuçta aramızda bi jose mourinho da yok resoag ın da dediği gibi üstad olacak biri

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Zamanında Bende Halil Hocama ve Oğuz Hocama Neler Neler Demiştim Ama Bişey Olmamıştı , Zaten Sizin Kariyerlerinizdeki Samimiyet Sorun Çıkmasını Engelliyor..

Oğuz Hocam Normalde ''Bu Sefer De Başarılı Olamadın'' Gibi Laf Atan Kişilere Özellikle De Bana Konuyla İlgili Açıklama Yapardı Ama Demekki Oğuz Hocam Bıkmış Bu Tür Esprilerden..

Aslında Hiç Alınmazdı Ama Neyse , Bundan Sonra Seviyeyi Fazla Düşürmeyiz..

Halil Hocam Kariyere Tek Başlamıştı Başarılı Olacağı Kesin Gibiydi Ama Oğuz Hocamın Da Kariyere Katılması Rekabet Ortamı Oluşturdu , Yine De Oğuz Hocam Sen Bilirsin Ama Bence Bu Kadar Kişiyi De Görmemezlikten Gelemezsin Herkes Kariyere Devam Etmeni İstiyor !

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Oğuz yapma ya boşver atıp tutanları , sen eğlenmene bak gitsin.

oğuz bence devam et ama diğer kariyerede aynı kişi aynı tarz yorum yapmış devam etmeni istiyorum ama tabii ki empati yapıncada insanın oynama isteği gelmez diye düşünüyorum olsun bu yıl şampiyon yap bizi!

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Bırakmamanı herkes istiyor bende dahil ama insan bir şeyi kararlaştırdıysa ondan vazgeçmiyor. Madem bırakacaksın bir şampiyon yap bizi hem kendin sevin hem taraftarlar.

Bütün forum arkanda abi

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Arkandayım Oğuz abi kim ne derse desin senin bu oyunda yaptıklarını bir çoğu kişi yapamazdı.

Nesil
    2012

Bir şeyin altını çizeyim , taktiksel bilgin yok diyen arkadaş da tamamen kariyerin samimiyetinden dolayı böyle mesajlar attığını belirtti muhtemelen Tolga , Furkan ve benim mesajlardan gaz aldı ve öyle bir şey yazdı , aslında yazdığı şeyin bu boyuta geleceğini tahmin etse yazmazdı onun için çok yüklenmeye gerek yok o arkadaşa ama bir şeye gerçekten çok katılıyorum ve defalarca şahit oldum burada ahkam kesmek gerçekten çok kolay ,

3 mağlubiyet alıp bana kariyer kapattıran çok kişiyi tanıyorum şunu biliyorum Oğuz ilk sezon kümeden çıkamasaydı da devam ederdi , bir iki tık daha ileri gidersek bu sene en az 15 tane ortak kariyer yapmışımdır ve en az 10 farklı kişi ile oynamışımdır ve bunların içinden sadece Oğuz kendi taktiğini ,antrenmanı ,personelini ve transferini yapa bilendi yani oyuna tamamıyla hakim olan , onların dışında bir kişiyi hatırlamıyorum kendi başına taktik antrenman ve transfer yapabilen , bakın altını çiziyorum transfer yapabilen ,

Ortak kariyer yaptığım kişilerin bir çoğunun hatta büyük çoğunluğunun transferi dahi bana soruyodu neden ? forumda baskı yememek için daha başaırlı olmak için ama işte Oğuz'un öyle bir farkı var , tamamen yardımsız kendi çabalarıyla ve gerçekten çok iyi oynuyor son paragrafı normalde hiç bir zaman yazmazdım şuan yazma gereği duydum kimse kusura bakmasın gerçek bu

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Halil Abi'nin yazısına sadece şunu diyebilirim ; Doğru söze ne nedir.

Ben bu kariyerde zaten Oğuz Abi'yi destekliyodum ama daha önceki kariyerlerde hep Halil Abi'yi destekledim , ilk kariyerinden itibaren gördüğüm kadarıyla Halil Abi kafa dengi biri o yüzden daha önceki kariyerlerde eğlence amaçlı Halil Abi'ye karşıt görüş bildirir ve konuyla alakalı görseller paylaşırdım , bu kariyerde Oğuz Abi'yi desteklediğim için biraz O'na takıldım..

Gördüğüm kadarıyla Tolga'da kariyer sayfasında baya aktif , bol bol yorum yapıyo ama olumsuz yorumlar da atsa hep eğlence amaçlı..

Eğer sorun çözüldüyse kariyere devam lütfen

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by torres10ur View Post
    Bu kariyeri pek takip edemedim fakat diğer kariyerlerinizde hep buradaydım. Tarafım da hep belliydi zaten Oğuz'un bu sebepten kariyeri bırakacağını düşünmek istemiyorum. Siz Zeki ile Metin gibisiniz, anladığım kadarıyla son derece zevkli geçen bir oyun bırakmamanız çok daha iyi olacaktır. Bu sözleri söyleyen arkadaşların da sizin samimiyetinize güvendiğini düşünüyorum, ama yine de çok doğru kelimeler değildi.

Ayrıca ben Halil'e neler neler demiştim kendisi bilir. Sizin kariyerlerin dış etkenlerle bitmesini hiç istemem. Başka bir sorun yoksa bırakma bizi Oğuz Hoca.
    İyi bu seferlik Zeki ve Metinle kurtarmışız kariyer olağan akışında devam etse , çok farklı iki isim beklerdim senden o işin şaka tarafı , hiç bir zaman ne senin nede bir başkasının yazdığı hiç bir şeye alınmadım bugüne kadar , Tolga'nın da ( The Special One ) dediği gibi burada kimse Jose Mourinho değil herkes işin eğlencesinde normalde Oğuz'da bu tür şeylere takılmaz belkide istemeden çok baskı yaptık yada günü kötü geçti bunlarda üstüne tuz biiber oldu

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Son paragraftada alınacak bişi yok yani , ben tüm kariyerlerde yardım istedim senden yoksa altından kalkamıyordum ki ona rağmen milanı batırdım
    Kısacası buradan atması kolay ama , oyunda oynarken bunları yapmak göründüğü kadar kolay değil

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Halil Abi'nin yazısına sadece şunu diyebilirim ; Doğru söze ne nedir.

Ben bu kariyerde zaten Oğuz Abi'yi destekliyodum ama daha önceki kariyerlerde hep Halil Abi'yi destekledim , ilk kariyerinden itibaren gördüğüm kadarıyla Halil Abi kafa dengi biri o yüzden daha önceki kariyerlerde eğlence amaçlı Halil Abi'ye karşıt görüş bildirir ve konuyla alakalı görseller paylaşırdım , bu kariyerde Oğuz Abi'yi desteklediğim için biraz O'na takıldım..

Gördüğüm kadarıyla Tolga'da kariyer sayfasında baya aktif , bol bol yorum yapıyo ama olumsuz yorumlar da atsa hep eğlence amaçlı..

Eğer sorun çözüldüyse kariyere devam lütfen

Eyv. kardeşim de Oğuz'dan henüz bir haber yok yarın hallederiz zaten o diyodu bu kariyer çok aşırı sarıyor en az 15 sezon sürdürelim diye sanmıyorum çıkacağını bir anlık öfke bence

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Didier Drogbaa View Post
    Son paragraftada alınacak bişi yok yani , ben tüm kariyerlerde yardım istedim senden yoksa altından kalkamıyordum ki ona rağmen milanı batırdım
    Kısacası buradan atması kolay ama , oyunda oynarken bunları yapmak göründüğü kadar kolay değil

Erdoğan bunu sana özel yazmadım zaten seninle toplasan 2 kariyer yapmadık , hiç aklıma bile gelmedin , hatta sen milan demesen o kariyeri hatırlamam o paragrafın ana fikri o değildi maalesef zaten burada ilk samimi olduğum kişi ve en çok destek gördüğüm kişi de sendin , yardım konusunun bir kez daha altını çiziyorum her zaman ederim bunu hiç bir zaman da dillendirmedim bu yazının yazılış amacı bam başka konu yardım değil aslında bir şeyi belirtmek

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Erdoğan bunu sana özel yazmadım zaten seninle toplasan 2 kariyer yapmadık , hiç aklıma bile gelmedin , hatta sen milan demesen o kariyeri hatırlamam o paragrafın ana fikri o değildi maalesef zaten burada ilk samimi olduğum kişi ve en çok destek gördüğüm kişi de sendin , yardım konusunun bir kez daha altını çiziyorum her zaman ederim bunu hiç bir zaman da dillendirmedim bu yazının yazılış amacı bam başka
    Anladım zaten orasını ya ben kendimden örnek verdim sadece

Nesil
    2012

Spoiler: Topun Peşinden 

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar kusura bakmayın foruma yeni girdim.Bugün ailevi sorunlar nedeniyle canım çok sıkıldı,özellikle forumda güzel vakit geçirmek için giren biri olarak 1 tane arkadaşın yazdıkları oldukça sinirimi bozdu.Furkan,Tolga siz üzerinize alınmayın sizleri seviyorum,seviyeniz de güzel düşürmeyin böyle devam.

Yarın halil ile konuşup hallederiz gibi me geliyor,Sonucta halil"e verdiğim bir söz var.Bu kariyeri 2030 yılına kadar sürdürmeyi düşünüyoruz.

hepinize iyi geceler

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Arkadaşlar kusura bakmayın foruma yeni girdim.Bugün ailevi sorunlar nedeniyle canım çok sıkıldı,özellikle forumda güzel vakit geçirmek için giren biri olarak 1 tane arkadaşın yazdıkları oldukça sinirimi bozdu.Furkan,Tolga siz üzerinize alınmayın sizleri seviyorum,seviyeniz de güzel düşürmeyin böyle devam.

Yarın halil ile konuşup hallederiz gibi me geliyor,Sonucta halil"e verdiğim bir söz var.Bu kariyeri 2030 yılına kadar sürdürmeyi düşünüyoruz.

hepinize iyi geceler
    Yakışır.

Kariyerin kaçırdığım kısımlarını gözden geçireceğim, o zaman Zeki ile Metin'i görecek Halil Bey.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post

hepinize iyi geceler
    Sen kafa dağıtmak için foruma girmişsin ama daha çok moralin bozulmuş..

Bende düşündüm acaba çok mu fazla üstüne geldim espriler ağır kaçmış olabilir diye Sağolasın bizde seni seviyoruz hocam..

Bence 2020'de bırakın çok regen olunca kariyer pek sarmıyo yaw

Hocam sen önce kafanı toparla daha sonra kariyere devam ederiz , sakın bırakma kariyeri ama haa

Nesil
    2012

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

ahahah Realin,Foresti elemesi olması

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Hocam sen bu görsellik işini baya ilerletmişsin , artık altyazı da geçiyosun

Maç saat kaçta ? Linkini de paylaşır mısınız ? Bu maç kaçmaz..

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by torres10ur View Post
    Yakışır.

Kariyerin kaçırdığım kısımlarını gözden geçireceğim, o zaman Zeki ile Metin'i görecek Halil Bey.
    Eyvallah dostum sağolasın
    Sen kafa dağıtmak için foruma girmişsin ama daha çok moralin bozulmuş..

Bende düşündüm acaba çok mu fazla üstüne geldim espriler ağır kaçmış olabilir diye Sağolasın bizde seni seviyoruz hocam..

Bence 2020'de bırakın çok regen olunca kariyer pek sarmıyo yaw

Hocam sen önce kafanı toparla daha sonra kariyere devam ederiz , sakın bırakma kariyeri ama haa
    Espri değildi o,oyun bilgime hakaretti.Neyse önemli değil
    Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    ahahah Realin,Foresti elemesi olması
    halil için çok önemli maç

Be n bişey demedim de mi abi İster istemez suçlu hissettim kendimi

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Ben bişey demedim de mi abi İster istemez suçlu hissettim kendimi
    Yok kardeşim estağfurullah

Nesil
    2012

Hocam sen bu görsellik işini baya ilerletmişsin , artık altyazı da geçiyosun

Maç saat kaçta ? Linkini de paylaşır mısınız ? Bu maç kaçmaz..
    Bunu ben yapmadım Sait 71 yaptı tekrar teşekkür ediyorum ona işyerin deydim orada Photoshop olmadığı için ondan rica ettim ve gayet başarılı bir şekilde bana gönderdi , maç için saat vericem

Sayfa 39 / 45 İlkİlk ... 293738394041 ... SonSon

Mesaj Yetkileri