Barca'nın yenilmesini Cruyff'ın ricasına bağlayan bir tek ben miyim acaba? :)
Printable View
Barca'nın yenilmesini Cruyff'ın ricasına bağlayan bir tek ben miyim acaba? :)
Gecenin sürprizi Ajax'tan gelecekti bağıra bağıra da geldi.
Yalnız o adamın sağlığı pek iyi durmuyor nasıl bir kan akmış öyle -_-
Istatistiklere gore Basel Chelsea'yi hapsetmis. 15 suta 1 sut. Chelsea'nin tek sutu da macin sonlarinda geldi. Isvicre futbolunda zaten bir sicrama var, Basel'e de sirayet etmis anlasilan. 1.60tan Chelsea demistim ama alakasi yok oranin mac ile :p
Basel 2 maçta'da yendi Chelsea'yi valla helal olsun.Zaten deplasmanda yenmeleri ayrı bir olaydı ki Avrupa'da en son Beşiktaş yenmişti o stadta Chelsea'yi.Helal olsun adamlara valla umarım gruptan çıkar Delgado'lu Basel. :)
Gecen sene Uefa finalinde Chelsea'ye kaybetmek ve bu yıl Şampiyonlar Ligin'de iki maçta Chelsea'yi yenip grupta ikinci olmak. Büyük başarı cidden.
Kimse eklememiş.
Basel'in hocası Murat Yakın.
Yaşı yetenler bilir, yetmeyenler için FB'nin oyun anlamında Tugay'ı gibiydi.
Mourinho'yu iki maçta da yenen bir Türk. Bakın Murat Yakın öyle Özil gibi, Inler gibi değildi.
ve ülkemizde de hala Yılmaz Vural iş buluyor. Başka sorum yok hakim bey.
Barcelona'nın genç Ajax'a hemde ikinci yarının başında Ajax 10 kişi kalmış ve fark 1'e inmişken kaybetmesi gerçekten ilginç.
Dikkat ettim de kimse yazmamış Leverkusen-Man Utd maçını.
Man Utd kötü gidişe Leverkusen'i 5-0 yenerek dur demiş. Bu kadar farklı bir skor hele ki mükemmel bir form grafiği olan Leverkusen'e karşı büyük iş.
Bu arada Ajax ne yaparsa yapsın Milan evinde kazanacak ve 2. tura kalacak. Beraberlik bile yetiyor bize tabii hakem faktörü ortaya çıkmaz ise.
Yarın ne yapacağız çok merak ediyorum.
Ajax çok formda ve San Siro'da bize zor anlar yaşatabilir. Beraberlik durumunun bize yaraması çok önemli bir artı oldu bizim adımıza Milan'ın beraberlik aşkını herkes bilir.
Bir yanım da Uefa'ya gidelim diyor. Uefa bizim için çok çok güzel olur, kadromuz orası için gayet iyi.
Devre arası transfer yapılacağını düşünürsek Uefa'yı kaldırabiliriz. Yine de ilk hedefimiz çıkmak olacaktır ve yarın San Siro'da kazanıp çıkacağız inşAllah.
Bizim maç ertelendi bari diğer maçları konuşalım.Ömer'in golüyle 1-0 önde Lever.Olympiakos'ta 2-1 önde Anderlecht kırmızı yemiş büyük ihtimal 2. tur vizesi alacaklar.ManU maçı 0-0,CSKA 1-0 önde,City'de 2-1'den çevirerek 3-2 öne geçti,Benfica 2-1 önde ve Real'de 2-0 yeniyor.
Ronaldo 89'da penaltı kaçırdı.
City 3-2 yendi Munih'i. Adamlar Süper Kupa'da oynanan Dortmund maçından beri yenilmiyordu. :D Bizim UEFA garantilendi hadi hayırlı olsun cümleten. :)
A Grubu
ManU 14
Leverkusen 10
Shakhtar 8
Sociedad 1
B Grubu
Real 16
Juventus 6
Galatasaray 4
Kopenhag 4
C Grubu
PSG 13
Olympiakos 10
Benfica 10
Anderlecht 1
D Grubu
B.Munih 15
M.City 15
Plzen 3
CSKA 3
Son durumlar bu şekilde.Gruplardan çıkan ilk 7 takım belli oldu.Olympiakos dışında bir sürpriz yok gibi.
aksamin surprizi benim icin manu galibiyeti, ama moyes faktoru var tabi. nerdeyse tam kadro cikmislar. ferguson olsaydi genclerle cikardi. tabi grup liderligi faktoru de var, moyes korkmus olabilir :D
Ömer'e helal olsun yalnız onun golüyle gruptan çıktılar.Bırakın Galatasaray'ı Munih'e kadar yolu var böyle giderse. :)
Ömer Toprak ile Emre Can'ın gol sonrası çiftetellisi var bir de. Güzeldi :)
Olimpiakos 2 penaltı kaçırdı, 1'i penaltıdan 3-1'le geçtiler Anderlecht'i. Gruptan 2.olarak bir üst tura yükseldi. Saviola çok iyiydi 2 gol attı. Anderlecht'de Kaleci ve 2 stoper kırmızı kart gördü.
City, Bayern deplasmanında efsane dönüş yaparak 2-0'dan maçı 3-2'ye getirerek kazandı.
Modric'in golü güzelmiş.
Shaktar hak etmedigi bir yenilgi almis
Bu akşam biz de çıkarsak gruptan değmeyin keyfime. :icon_smile:
Şimdi dün akşamki maçların özetlerine baktım da,Olympiakos - Anderlect maçı ilginç bir maç olmuş gerçekten.Ayrıca Saviola hala genç gösteriyor.:) M.City'nin Bayern karşısında 10 dakikada 2-0 geriye düşüp oradan maçı döndürüşü de baya bomba olmuş.CSKA'nın iyi oyuncuları olmasına rağmen Plzen'e kaybedip sonuncu olması da sürpriz olmuş.Dzagoev'e baya kızmışlardır sanırım gereksiz gördüğü kırmızı kart yüzünden.
Bugünki maçların yayını yok mu hiç bi kanalda? Bi ton güzel maç var.
Muhteşem Yüzyıl sağolsun yok. :D Farda TV'ye bir göz atın o kanal da en kötü Real'in maçlarını veriyorlar hep bugünkü maçlardan 1 tanesini veriyorlardır belki.
Montolivo kaptan ise ben hayatım boyunca kaptan görmemişim!
Bir kaptan nasıl olurda böyle saçma bir kartı böyle önemli bir maçta görür?
Kaptanlık şuan olması gereken adamda utansın yazıklar olsun!
Iyi çocuktur riccardo ama yapmis bi hata idare ediver cenker:)
Milan bugün Juventus'un düştüyü hataya düşerse işi iş son dakikalarda gelir gol :)
İtalyanlar ŞL'de üst turu göremeyecek bu gidişle. :D Ajax'ın yeneceğini düşünüyordu fmhastası reyiz yanılmayacak yine. :)
Ilk maci haketmedikleri sekilde puan alarak tamamladilar elensinler ya italyanlar guzelce bi sapa otursun bu sene
Abi kusura bakma da böyle maçlarda yapılan hatanın affı olmaz. Atılması yararımıza oldu açıkcası istemeyen direk kafadan gitsin de sahada yer kaplamasın.
Taş gibi savunuyor takım,bekler de mükemmel istekli oynuyor. Balotelli de atılsa keşke bir cacık yaptığı yok ofsayta girmekten başka.:0:
Ceko eğer beraberlik varsa takımın aklında maçı izlemediğim için varsayım üstünden konuşuyorum son dakikalar belli olmuyor malum :)
Bu arada son dakika diyince aklıma geldi ya nannar Fenerbahçenin son dakika gollerine şans diyordu bugün Galatasaray da son dakikalarda attı o da şansmıymış bi sormak lazım :icon_lol:
İlk yarının sonlarında Draxler'in yaptıklarını mutlaka izleyin.
Valla abi çok istekli oynuyor takım.
Hücum'a çıkmaya çalışıyoruz, net pozisyonumuz yok ama bu savunma isteğinden çok eksikliğin verdiği hücum yapamamadan kaynaklanıyor.
Takım zaten kırmızı yemeden bile eksik oynuyor. Milan bu seviyelerin tempoların takımı değil kadrolarına bakınca ama işte savaşıyoruz. Beraberliğe yatma çabası kesinlikle yok takımın onu söyleyebilirim.
Napoli 1-0 önde Arsenal karşısında.Dortmund maçı da 1-1 maçlar böyle biterse Dortmund'a UEFA yolu görünüyor ama atarlar heralde 1 kırmızısı var Marsilya'nın.
Yok beni Fenerbahçenin attığı goller de pek ilgilendirmiyor :)
Sadece nannar'ın son dakika gollerini şans olarak nitelendirmesini taraftar olarak mı yoksa sporsever olarak mı yorumladığını merak ettim :)
Yani Fenerbahçe isterse 30 tane atsın beni pek ilgilendirmiyor :)
Dortmund atarsa kimler çıkıyor peki, 3 takım da 12 puan oluyor. 1. ve 2. kim olacak Dortmund kazanırsa?