İtalyanlar ŞL'de üst turu göremeyecek bu gidişle.Ajax'ın yeneceğini düşünüyordu fmhastası reyiz yanılmayacak yine.
![]()
İtalyanlar ŞL'de üst turu göremeyecek bu gidişle.Ajax'ın yeneceğini düşünüyordu fmhastası reyiz yanılmayacak yine.
![]()
Ilk maci haketmedikleri sekilde puan alarak tamamladilar elensinler ya italyanlar guzelce bi sapa otursun bu sene
Abi kusura bakma da böyle maçlarda yapılan hatanın affı olmaz. Atılması yararımıza oldu açıkcası istemeyen direk kafadan gitsin de sahada yer kaplamasın.
Taş gibi savunuyor takım,bekler de mükemmel istekli oynuyor. Balotelli de atılsa keşke bir cacık yaptığı yok ofsayta girmekten başka.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ceko eğer beraberlik varsa takımın aklında maçı izlemediğim için varsayım üstünden konuşuyorum son dakikalar belli olmuyor malum![]()
Bu arada son dakika diyince aklıma geldi ya nannar Fenerbahçenin son dakika gollerine şans diyordu bugün Galatasaray da son dakikalarda attı o da şansmıymış bi sormak lazım![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
İlk yarının sonlarında Draxler'in yaptıklarını mutlaka izleyin.
Valla abi çok istekli oynuyor takım.
Hücum'a çıkmaya çalışıyoruz, net pozisyonumuz yok ama bu savunma isteğinden çok eksikliğin verdiği hücum yapamamadan kaynaklanıyor.
Takım zaten kırmızı yemeden bile eksik oynuyor. Milan bu seviyelerin tempoların takımı değil kadrolarına bakınca ama işte savaşıyoruz. Beraberliğe yatma çabası kesinlikle yok takımın onu söyleyebilirim.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Napoli 1-0 önde Arsenal karşısında.Dortmund maçı da 1-1 maçlar böyle biterse Dortmund'a UEFA yolu görünüyor ama atarlar heralde 1 kırmızısı var Marsilya'nın.
Dortmund atarsa kimler çıkıyor peki, 3 takım da 12 puan oluyor. 1. ve 2. kim olacak Dortmund kazanırsa?
Yanılmıyorsam 1. Arsenal - 2. Dortmund oluyor.
Arsenal kırmızı yedi 2-0 mı geliyor ?![]()
Aynen, çıkamadım işin içinden. Napoli 2 gol daha bulursa grup lideri olur, Dortmund da kazanırsa sanıyorum Arsenal elveda diyor.
Zenit 6 puan ile gruptan çıkıyor, en düşük puanla çıkarak tarihe geçecekler.
Dortmund ve milan elensin güzel olur![]()
Dortmund'un elenmesini hiç istemiyorum inşAllah golü atıp işlerini garantiye alırlar.
Dortmund attı bakalım nasıl olacak puan durumu birazdan günceller maçkollik![]()
Dortmund attı ya marsilya atacak ya napoli 2 çok zor oldu ama neyse italyanlar gidecekse hepsi gitsin
Böyle biterse Dortmund 1 . Arsenal 2 . olarak çıkıyor gruptan.
Dortmund lider, Arsenal 2.
Bir tarafta 6 puanla Zenit çıkıyor diğer tarafta 12 puanlı Napoli eleniyor.
Dortmund lider çıkarsa galatasaray bayern münichle eşleşme olasılığı da azalıyor bir taraftan
Adamlar demin eleniyordu şimdi 1. çıkacaklar işe bak.![]()
Napoli 2 yaptı acaba Arsenal mi eleniyor
Napoli'ye yazık oldu resmen.
Haydi hayırlı olsun.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
vee Dortmund liderSon 10 dakikayı izledim, Dortmund'un atacağı çok belliydi. Kevin'in atmasına daha çok sevindim.
arsenal genel averajda daha mı iyiydi? O grup baya karıştı, napoli 2-0 yaptıktan sonra sanırım.
Çok enteresan ve güzel maçlar oldu. Ama günün kaybedeni açık şekilde Basel. Hakem resmen ezdi sahada Basel'i.
Katılıyorum bu nasıl bir goldür : http://www.youtube.com/watch?v=9cPYt0L0DaE
hersey bir tarafa, zenit'in 4-1 maglup olmasi cok ilginc. ve buna ragmen ust tura cikmis olmasi daha da ilginc![]()