1 ile 30 arası toplam 899 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2013-14 Sezonu |Şampiyon R.Madrid

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Abi kusura bakma da böyle maçlarda yapılan hatanın affı olmaz. Atılması yararımıza oldu açıkcası istemeyen direk kafadan gitsin de sahada yer kaplamasın.

Taş gibi savunuyor takım,bekler de mükemmel istekli oynuyor. Balotelli de atılsa keşke bir cacık yaptığı yok ofsayta girmekten başka.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Abi kusura bakma da böyle maçlarda yapılan hatanın affı olmaz. Atılması yararımıza oldu açıkcası istemeyen direk kafadan gitsin de sahada yer kaplamasın.

Taş gibi savunuyor takım,bekler de mükemmel istekli oynuyor. Balotelli de atılsa keşke bir cacık yaptığı yok ofsayta girmekten başka.
    Ceko eğer beraberlik varsa takımın aklında maçı izlemediğim için varsayım üstünden konuşuyorum son dakikalar belli olmuyor malum

Bu arada son dakika diyince aklıma geldi ya nannar Fenerbahçenin son dakika gollerine şans diyordu bugün Galatasaray da son dakikalarda attı o da şansmıymış bi sormak lazım
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Ceko eğer beraberlik varsa takımın aklında maçı izlemediğim için varsayım üstünden konuşuyorum son dakikalar belli olmuyor malum

Bu arada son dakika diyince aklıma geldi ya nannar Fenerbahçenin son dakika gollerine şans diyordu bugün Galatasaray da son dakikalarda attı o da şansmıymış bi sormak lazım
    Valla abi çok istekli oynuyor takım.

Hücum'a çıkmaya çalışıyoruz, net pozisyonumuz yok ama bu savunma isteğinden çok eksikliğin verdiği hücum yapamamadan kaynaklanıyor.

Takım zaten kırmızı yemeden bile eksik oynuyor. Milan bu seviyelerin tempoların takımı değil kadrolarına bakınca ama işte savaşıyoruz. Beraberliğe yatma çabası kesinlikle yok takımın onu söyleyebilirim.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaç aydır ilk defa dk 85de gol attık, Fenerbahçe kaç defa 90+larda attı, bırak 85, 88'i

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Kaç aydır ilk defa dk 85de gol attık, Fenerbahçe kaç defa 90+larda attı, bırak 85, 88'i
    Yok beni Fenerbahçenin attığı goller de pek ilgilendirmiyor

Sadece nannar'ın son dakika gollerini şans olarak nitelendirmesini taraftar olarak mı yoksa sporsever olarak mı yorumladığını merak ettim

Yani Fenerbahçe isterse 30 tane atsın beni pek ilgilendirmiyor
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok beni Fenerbahçenin attığı goller de pek ilgilendirmiyor

Sadece nannar'ın son dakika gollerini şans olarak nitelendirmesini taraftar olarak mı yoksa sporsever olarak mı yorumladığını merak ettim

Yani Fenerbahçe isterse 30 tane atsın beni pek ilgilendirmiyor
    Bence Sneijder'in golü şanstı, ama Drogba'nın kaçırdığı gol, artı dönen topunda Burak'ın %99'luk tamamlama şansı olan ve son dakikalarda yine burak'ın mutlak gol pozisyonunu kaçırması aşırı derecede şanssızlıktı Neyse konu bu değil zaten.

Mesaj Yetkileri