Ben konuyu uzatmıyorum anlaşamıyoruz anlaşılan.
Printable View
Hakem harika bir maç yönetti.
Katılmıyorum.
Ersun hoca kısmına değil yalnız Fenerbahçe'nin şanslı olduğuna.
Fenerbahçe şanslı olsa bugün girecek o kadar çok top vardı ki. Kasımpaşa maçında ya da Gençlerbirliğinde zor zar yenmemiz, son dakikada yenmemiz falan şanslı olmayı göstermez.
Takım şuan ofansif olarak gayet iyi oynuyor, bazı eksikler tabii ki var. Bu ligde bir çok takıma yetecek ofansif güce sahibiz şuan o eksikler kapansa daha da iyi oluruz orası ayrı.
Ersun Yanal iyi ya da kötü orasına karışamam bende kararsızım bu konuda ancak ondan beklenen oyunu oynatıyor şuan.
Hayret Fenerbahçe bu kadar ezici oynar mıydı derbilerde :zuhaha
İşin ilginç yanı gol atamaması Fener gibi bir takımın 15'den fazla şut çekip.Şansızlık olmuş Fener adına geçmiş olsun.
Trabzonspor'da iyi direnmiş haklarını vermek lazım.
Haha tam Recep İvedik olmuş :zuhaha
Selçuk'un yaptığı ayıp. Saçmasapan bir hareket. Sonra Volkan ve Bekir'in gidip ayırmaya çalışan Zokora'ya ve diğer oyunculara sataşmaları da beraberliği hazmedememe olsa gerek. İlk vukuatları da değil bu isimlerin. Özellikle Volkan'ın. Küfürbaz, terbiyesiz ayrıca da yetersiz bir kaleci kendisi. Yaptığı da ayıptır.
Yoo izledim. İroni değil. Harika bir maç yönetti bence. Faul kararları doğru, neredeyse hatalı karar sayısı 0. Maçın hep içindeydi ve maçı iyi kontrol etti. Oynatması gereken avantajları oynattı, iyi takip etti. Böyle zor bir maç için oldukça kaliteli bir performans gösterdi.
Aykut Kocamanın oynattığından farklı olarak bir şey göremiyorum ben bence ağırlığını koyamadığı maçta son dakikalarda gol atması futbol şansıdır her iki taraf için de
ne kadarı sivas maçında ve galatasarayın antalya ve rize maçlarından sonra değişmiş olmalı bu
Caner'e verdiği sarı kartın pozisyonunda faul bile yoktu. Önce topa Caner dokunmuştu. Çok yakın olup da saçma bir karar vermesi çok şaşırttı beni. Anlayamadım.
O sıfır direk bozacak bir örnek veririm sana Caner'in adama gram teması olmamasına rağmen faul çaldığı bir pozisyon vardı son dakikalara doğru.
Diziliş aynı diye oyun yapısınıda aynı görüyorsun sanırım :n:
Fenerbahçe 2 senedir bu kadar hücumu düşünen bir takım olmamıştı daha kontrollü oynardı. Bugün aldığı bir risk bile hocayı Kocaman'ın felsefesinden ayırır.
Emenike - Sow - Webo ve Kuyt aynı anda sahada kaldı bugün.
Trabzondaki tribun tellerine elektrik verilmeli diyen medya :) cidden yarinki basliklari merak ediyorum
İlginç bir maç oldu bence. F.Bahçe, çok baskılı ve atak oynadı; ancak golü bulamadı. Trabzon ise, kontraya iyi çıkamadı ve sürekli kaybetti topu. Gol yağmuru da olabilirdi aslında.
Trabzonspor İkinci Başkanı Sebahattin Çakıroğlu: "İbrahim Hacıosmanoğlu'na bir saldırı yok, dokunmadılar, dokunamazlar da..."
Ayıkla pirincin taşını
Ben bu basının gelmişini geçmişini forum dışından öpüyorum.
Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçeli yöneticiler dahil her yöneticinin kullandığı e-5 çıkışını uyarılara rağmen kullanmaması; art niyetlidir.
Ertem Şeneri dinleyen 3.Dünya Savaşı çıktı sanacak !
Twitter'dan yazılanları okuyorumda yazık. Birde bu isimler bu takımın ileri gelenleri. Zokoraya hakaretmi dersin Trabzona hakretmi dersin ne arasan var. Berabere kaldık bu kadar etkilediyse yensek bunlar ülkeyi yakacaktı herhalde gerçi yapmadıkları şey değil.
Çakıroğlu garajdan telefon bağlantısı yaparak zaten bu konuya değindi. Emniyet bilmem ne müdürü özellikle yöneticileri oraya yönlendirmiş.Utanmadan birde gelip telefonlarına el koymak istemiş.Art niyet var evet ama kimin art niyeti.Hatta (basın sözcüsüne sanırım) fotoğrafını çektirdi bakalım cesur bir medya olursa görürüz o şahsı her gazetede.
Bir de sayfalar önce Selçuk'u kendi taraftarı sevmiyor denmiş. öyle bir şey yok. Selçuk'u çok sever Fenerbahçe taraftarı. Selçuk Şahin'in Askerleriyiz.
ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME// Maç sonunda Trabzonsporlu oyuncular, futbolcularımız ile tokalaşarak otobüslerine hareket etmiştir.
Mac yorumum
Bana gore mac bir 90 dk daha gitseydi yinede gol gelmezdi.
Biz zaten 1 puan icin gelmistik belli olan bu idi. Tamamen Fenerbahceyi kitlemek adina oynadik, her Fenerbahceli futbolcunun karsisina MRA onu durdurabilecek bir adam koydu.
Zokoranin iyi oyunu stoperlerin yukunu hafifletti. Adrian formsuz olmassa son paslari iyi yapsa bir ihtimal gol bulabilirdik.
Fenerbahce dogru basladi oyuna, hizli tempo ile uzerimize geldiler ve baski olusturdular ama kontra yemeyede musaittiler. Yanlis yaptiklari sey ise bu tempoyu devam ettirmek oldu. Ikinci yarida biz iyice geriye yaslandigimizda Fenerbahce tempoyu dusurup bizi ceza kendi yari alanamiza hapsetmesi lazimdi, kontraya imkan vermeden. Yavas oynadigi icinde cok duran top kazanirdiki ve bunlardan gol bulma imkani daha cok olurdu.
MRA belki goze hos gelen futbol oynatmiyor ama buda bir gercekki kolay kolay yenilmiyor. 4 mactir gol yemedik ligde
Trt'ye sozde Aziz Yildirim baglandi ama bana fake gibi geldi, veya ufaktan sarhos. Gelecem felan anlatmaya dedi, tam anliyamadim arama sebebini.
O degildir diye dusunuyorum
Aha cikti :D devlet televizyonuna yapilirmi bu saka
Fener iyi oynadı diyorsunuzda yüzde yüzlük bir pozisyon göremedim fener adına
Var tabiki, en net pozisyon sonlara dogru Sow'un kalecinin onunden yaptigi vurus.
Bir de maçın 2. dakikasındaki Holmen'in vurup Onur'un çıkardığı top var. Belki Webo'nun direkten dönen topunu da sayabiliriz.
Selçuk Şahin: "Mac bittikten sonra onur kardeş tribunlere dönüp birkaç hareket yapti, bende bunu görüp yanına gittim. Kendisine böyle bişeye gerek yok,ortami geriyosun dedim. Benden tam 7 yas küçük kardes onur bana sen ne ayaksin diye karşılık verdi, bizde genç olduk o zamanki rakip olan Hakan Şükür, Sergen, Tolunay abilerimiz ile hiç böyle diyaloglara girmedik, kendileri bisey söylediğinde abi diye cevap verdik, ne ayaksin sen diye değil. Sanırım artik futbolda sevgiyi gectim saygı bile kalmadı.Maçtan sonra tekrar trabzon soyunma odasının önüne gidip onurla konustum, benim amacım bi abisi olarak onu uyarmaktı, ama verdigi cevap kendisine yakışmadı, kendisine en küçük bi hakaretim dahi olmamıştır."
Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor müsabakasının bitiminde meydana gelen olaylar ve bir takım medya kuruluşlarının olayları kamuoyuna yanlı ve yanlış olarak servis etmesi üzerine işbu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur.
Kamuoyunun öncelikle bilmesi gereken husus; bu müsabakada misafir takım başkan, yönetim kurulu ve takımın stada giriş, çıkış usul ve esasları ile basın toplantılarına ilişkin esaslar, müsabaka sabahı saat 10.00’da yapılan "Güvenlik eşgüdüm toplantısı" tahtında belirlenmiş ve Emniyet Müdürlüğümüz tarafından taraflara tebliğ edilerek tutanak altına alınmıştır.
Alınan bu güvenlik önlem ve tedbirleri müsabakanın hitamında misafir takımın başkan ve yönetimine ısrarla ve defalarca iletilmiş ve stadın hangi esas ve usullerle terk edileceği kendilerine ihtar edilmiştir
Bununla birlikte, "Biz istediğimiz yerden girer, istediğimiz yerden çıkarız" zihniyetiyle emniyet güçlerinin ısrarlı ikazlarına uymayarak, özellikle taraftarın yoğun olduğu bölümden çıkış yapılmış ve güvenlik açısından çok hassas olan bölgede basın açıklaması yapılarak Fenerbahçe taraftarı ve olaylar açıkça provoke edilmeye çalışılmıştır.
Son zamanlarda oynanan oyunun bir parçası olarak Fenerbahçe taraftarına şirin gözükmek adına taraftarla hiçbir sorunu olmadığını söyleyen bu nezih kişi, basın toplantısı esnasında Fenerbahçe taraftarına küfür ve hakaret ederek görevini ve misyonunu başarıyla tamamlamıştır.
Beklentimiz söz konusu olaylarda ihmali ya da provokatif eylemlerde bulunan kişi ve kişilerin, Emniyet ve Türkiye Futbol Federasyonu temsilcilerinin tanzim edeceği tutanaklarla kamuoyu önünde açıkça sergileneceğidir.
Rakip taraftarları, rakip yöneticileri ve kulüp başkanlarına tehdit ve hakaret içeren beyanlarda bulunmaktan kaçınmayan, gördüğü güvenlik kamerasına dahi demeç vererek Türk Futbolunu geren ve görevini yapan Emniyet mensuplarını ve kararlarını dahi provoke etmek suretiyle Türk Futbolu’nu uçuruma sürükleyen bu zihniyeti muhatap alacağımız yegane yer adli mercilerdir.
Bununla birlikte taraftarlarımızdan beklentimiz, Trabzonspor camiasını temsil ettiğine inanmadığımız bu kişilerin hakaret ve provokasyonlarına karşı vakur ve sağduyulu duruşlarını muhafaza etmeleridir.
Kamuoyuna duyurulur,
Fenerbahçe Spor Kulübü
Kavga, tartışma, küfür falan tasvip etmiyoruz tabi ama Başkan güzel oturtmuş cevabı Allah için :)
Quote:
Hacıosmanoğlu, F.Bahçeli taraftarların “Maçı kaç paraya satın aldınız?” diye bağırması üzerine “Onu kendi başkanınıza sorun... Satın alma işlerine o bakar” yanıtını verdi.
Dünkü maç için söyleyeceğim tek olay şampiyonluk yakın bayrakları asın. Bu sene ipi göğüsleriz. Ama fm sever Ersun Yanal 4-2-4 yaparak bir ara; maçı rakibe verecekti. Ama genede bu cesur hamlesi ile o korkak futbol yapısından bizi çıkardığı için teşekkürler.