Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe Kazanır

14 70.00%
  • Berabere Biter

2 10.00%
  • Trabzonspor Kazanır

4 20.00%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 176 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor | STSL 7. Hafta

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Anlamayan sen oluyorsun son oynanan Ts-Fb maclarinin yorumlarini oku ondan sonra anlarsin.

Turkiyede butun siddetin merkezini Trabzon ilan edenler olmustu.
    Ben konuyu uzatmıyorum anlaşamıyoruz anlaşılan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakem harika bir maç yönetti.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Hakem harika bir maç yönetti.
    İronimiydi bu ? Yada maçı izlemedin ?
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Maçla alakasız ama fenerbahçe gerçekleri görmeli eskişehir maçında tamamen fenerbahçenin şansıydı aynı şekilde gençlerbirliği de kasımpaşa maçında da son dakikalarda attılar bir tek sivasa karşı fenerbahçe iyi oynadı ersun yanal da iyi bir hoca değil bana göre
    Katılmıyorum.

Ersun hoca kısmına değil yalnız Fenerbahçe'nin şanslı olduğuna.

Fenerbahçe şanslı olsa bugün girecek o kadar çok top vardı ki. Kasımpaşa maçında ya da Gençlerbirliğinde zor zar yenmemiz, son dakikada yenmemiz falan şanslı olmayı göstermez.

Takım şuan ofansif olarak gayet iyi oynuyor, bazı eksikler tabii ki var. Bu ligde bir çok takıma yetecek ofansif güce sahibiz şuan o eksikler kapansa daha da iyi oluruz orası ayrı.

Ersun Yanal iyi ya da kötü orasına karışamam bende kararsızım bu konuda ancak ondan beklenen oyunu oynatıyor şuan.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hayret Fenerbahçe bu kadar ezici oynar mıydı derbilerde
    İşin ilginç yanı gol atamaması Fener gibi bir takımın 15'den fazla şut çekip.Şansızlık olmuş Fener adına geçmiş olsun.
    Trabzonspor'da iyi direnmiş haklarını vermek lazım.
    Haha tam Recep İvedik olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk'un yaptığı ayıp. Saçmasapan bir hareket. Sonra Volkan ve Bekir'in gidip ayırmaya çalışan Zokora'ya ve diğer oyunculara sataşmaları da beraberliği hazmedememe olsa gerek. İlk vukuatları da değil bu isimlerin. Özellikle Volkan'ın. Küfürbaz, terbiyesiz ayrıca da yetersiz bir kaleci kendisi. Yaptığı da ayıptır.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Maçla alakasız ama fenerbahçe gerçekleri görmeli eskişehir maçında tamamen fenerbahçenin şansıydı aynı şekilde gençlerbirliği de kasımpaşa maçında da son dakikalarda attılar bir tek sivasa karşı fenerbahçe iyi oynadı ersun yanal da iyi bir hoca değil bana göre
    Süper Lig'de en çok pozisyona giren takım Fenerbahçe. Bunun şans ile alakası yok tempo ve ileride çoğalma ile alakası var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    İronimiydi bu ? Yada maçı izlemedin ?
    Yoo izledim. İroni değil. Harika bir maç yönetti bence. Faul kararları doğru, neredeyse hatalı karar sayısı 0. Maçın hep içindeydi ve maçı iyi kontrol etti. Oynatması gereken avantajları oynattı, iyi takip etti. Böyle zor bir maç için oldukça kaliteli bir performans gösterdi.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Katılmıyorum.

Ersun hoca kısmına değil yalnız Fenerbahçe'nin şanslı olduğuna.

Fenerbahçe şanslı olsa bugün girecek o kadar çok top vardı ki. Kasımpaşa maçında ya da Gençlerbirliğinde zor zar yenmemiz, son dakikada yenmemiz falan şanslı olmayı göstermez.

Takım şuan ofansif olarak gayet iyi oynuyor, bazı eksikler tabii ki var. Bu ligde bir çok takıma yetecek ofansif güce sahibiz şuan o eksikler kapansa daha da iyi oluruz orası ayrı.

Ersun Yanal iyi ya da kötü orasına karışamam bende kararsızım bu konuda ancak ondan beklenen oyunu oynatıyor şuan.
    Aykut Kocamanın oynattığından farklı olarak bir şey göremiyorum ben bence ağırlığını koyamadığı maçta son dakikalarda gol atması futbol şansıdır her iki taraf için de

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Süper Lig'de en çok pozisyona giren takım Fenerbahçe. Bunun şans ile alakası yok tempo ve ileride çoğalma ile alakası var.

ne kadarı sivas maçında ve galatasarayın antalya ve rize maçlarından sonra değişmiş olmalı bu

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Caner'e verdiği sarı kartın pozisyonunda faul bile yoktu. Önce topa Caner dokunmuştu. Çok yakın olup da saçma bir karar vermesi çok şaşırttı beni. Anlayamadım.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Yoo izledim. İroni değil. Harika bir maç yönetti bence. Faul kararları doğru, neredeyse hatalı karar sayısı 0. Maçın hep içindeydi ve maçı iyi kontrol etti. Oynatması gereken avantajları oynattı, iyi takip etti. Böyle zor bir maç için oldukça kaliteli bir performans gösterdi.
    O sıfır direk bozacak bir örnek veririm sana Caner'in adama gram teması olmamasına rağmen faul çaldığı bir pozisyon vardı son dakikalara doğru.

Aykut Kocamanın oynattığından farklı olarak bir şey göremiyorum ben bence ağırlığını koyamadığı maçta son dakikalarda gol atması futbol şansıdır her iki taraf için de
    Diziliş aynı diye oyun yapısınıda aynı görüyorsun sanırım

Fenerbahçe 2 senedir bu kadar hücumu düşünen bir takım olmamıştı daha kontrollü oynardı. Bugün aldığı bir risk bile hocayı Kocaman'ın felsefesinden ayırır.

Emenike - Sow - Webo ve Kuyt aynı anda sahada kaldı bugün.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzondaki tribun tellerine elektrik verilmeli diyen medya cidden yarinki basliklari merak ediyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İlginç bir maç oldu bence. F.Bahçe, çok baskılı ve atak oynadı; ancak golü bulamadı. Trabzon ise, kontraya iyi çıkamadı ve sürekli kaybetti topu. Gol yağmuru da olabilirdi aslında.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman ile dünyalar kadar fark var. Aykut Kocaman savunma temelli 433 oynatıyordu. Ersun Yanal hücum temelli 343 oynatıyor. Bambaşka oyun anlayışları. O yüzden bu kadar çok gol attı 7 haftada Fenerbahçe. (7 haftada 16 gol)

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Caner'e verdiği sarı kartın pozisyonunda faul bile yoktu. Önce topa Caner dokunmuştu. Çok yakın olup da saçma bir karar vermesi çok şaşırttı beni. Anlayamadım.
    Sarı kartı itiraza verdi faule değil.

O sıfır direk bozacak bir örnek veririm sana Caner'in adama gram teması olmamasına rağmen faul çaldığı bir pozisyon vardı son dakikalara doğru.
    Yahu hata olarak gördüğün buysa vay halimize. Görende maçın kaderine etki etti sanacak. Bir iki tane de adamın hakkı olsun degil mi makine degil sonucta ve bu da galactic football değil
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Caner itirazlardan kırmızı görmedi diye dua etmiyorsunuzda sarı gördü diye tepki veriyorsunuz. Çok ilginç.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Trabzondaki tribun tellerine elektrik verilmeli diyen medya cidden yarinki basliklari merak ediyorum
    Bence çok fazla abartıyorsun abi.

Sahadaki oyunla ilgili gram konuşmadın henüz, baskılı taraf siz olsaydınız eminim tek laf etmeyecektin bu olaylar hakkında..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Caner itirazlardan kırmızı görmedi diye dua etmiyorsunuzda sarı gördü diye tepki veriyorsunuz. Çok ilginç.
    Adam demediği bir şeyden ceza yemişti ondan ben tedirgindim vallaha.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Faul bile olmayan pozisyondan sarı kart çıkıyorsa tabi ki tepki gösteririm.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Trabzonspor İkinci Başkanı Sebahattin Çakıroğlu: "İbrahim Hacıosmanoğlu'na bir saldırı yok, dokunmadılar, dokunamazlar da..."

Ayıkla pirincin taşını

Ben bu basının gelmişini geçmişini forum dışından öpüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçeli yöneticiler dahil her yöneticinin kullandığı e-5 çıkışını uyarılara rağmen kullanmaması; art niyetlidir.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bence çok fazla abartıyorsun abi.

Sahadaki oyunla ilgili gram konuşmadın henüz, baskılı taraf siz olsaydınız eminim tek laf etmeyecektin bu olaylar hakkında..
    Yok ben herzaman bunu yaziyorum. Bjk - GS macindada yazdim. Haksizlik varsa susalimi ?

Niye bana ayri sana ayri muammele olsun ?

Oyun hakkindaki yorumumu genis ozet sonrasi yapacagim

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Ertem Şeneri dinleyen 3.Dünya Savaşı çıktı sanacak !

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Twitter'dan yazılanları okuyorumda yazık. Birde bu isimler bu takımın ileri gelenleri. Zokoraya hakaretmi dersin Trabzona hakretmi dersin ne arasan var. Berabere kaldık bu kadar etkilediyse yensek bunlar ülkeyi yakacaktı herhalde gerçi yapmadıkları şey değil.
    Last edited by Kaka Leite : 07.Ekim.2013 at 00:04 Reason: Argo ifade düzeltildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bize Her Yer Trabzon [34]

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçeli yöneticiler dahil her yöneticinin kullandığı e-5 çıkışını uyarılara rağmen kullanmaması; art niyetlidir.
    Çakıroğlu garajdan telefon bağlantısı yaparak zaten bu konuya değindi. Emniyet bilmem ne müdürü özellikle yöneticileri oraya yönlendirmiş.Utanmadan birde gelip telefonlarına el koymak istemiş.Art niyet var evet ama kimin art niyeti.Hatta (basın sözcüsüne sanırım) fotoğrafını çektirdi bakalım cesur bir medya olursa görürüz o şahsı her gazetede.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yok ben herzaman bunu yaziyorum. Bjk - GS macindada yazdim. Haksizlik varsa susalimi ?

Niye bana ayri sana ayri muammele olsun ?

Oyun hakkindaki yorumumu genis ozet sonrasi yapacagim
    Haksızlık varsa susma tabii ama 3 lafının 2'si bu konu abi.

Medya yarın ne yazarsa yazsın bir sonraki gün unutulacak her şey.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bir de sayfalar önce Selçuk'u kendi taraftarı sevmiyor denmiş. öyle bir şey yok. Selçuk'u çok sever Fenerbahçe taraftarı. Selçuk Şahin'in Askerleriyiz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Twitter'dan yazılanları okuyorumda yazık. Birde bu isimler bu takımın ileri gelenleri. Zokoraya hakaretmi dersin Trabzona hakretmi dersin ne arasan var. Berabere kaldık bu kadar etkilediyse yensek bunlar ülkeyi yakacaktı herhalde gerçi yapmadıkları şey değil.
    Amacın ne ? laf iğnelemek mi ? amacın burada tahrik edip milleti banlandırmak mı ?

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME// Maç sonunda Trabzonsporlu oyuncular, futbolcularımız ile tokalaşarak otobüslerine hareket etmiştir.

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri