Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe Kazanır

14 70.00%
  • Berabere Biter

2 10.00%
  • Trabzonspor Kazanır

4 20.00%
1 ile 30 arası toplam 176 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor | STSL 7. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Maçla alakasız ama fenerbahçe gerçekleri görmeli eskişehir maçında tamamen fenerbahçenin şansıydı aynı şekilde gençlerbirliği de kasımpaşa maçında da son dakikalarda attılar bir tek sivasa karşı fenerbahçe iyi oynadı ersun yanal da iyi bir hoca değil bana göre
    Katılmıyorum.

Ersun hoca kısmına değil yalnız Fenerbahçe'nin şanslı olduğuna.

Fenerbahçe şanslı olsa bugün girecek o kadar çok top vardı ki. Kasımpaşa maçında ya da Gençlerbirliğinde zor zar yenmemiz, son dakikada yenmemiz falan şanslı olmayı göstermez.

Takım şuan ofansif olarak gayet iyi oynuyor, bazı eksikler tabii ki var. Bu ligde bir çok takıma yetecek ofansif güce sahibiz şuan o eksikler kapansa daha da iyi oluruz orası ayrı.

Ersun Yanal iyi ya da kötü orasına karışamam bende kararsızım bu konuda ancak ondan beklenen oyunu oynatıyor şuan.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Katılmıyorum.

Ersun hoca kısmına değil yalnız Fenerbahçe'nin şanslı olduğuna.

Fenerbahçe şanslı olsa bugün girecek o kadar çok top vardı ki. Kasımpaşa maçında ya da Gençlerbirliğinde zor zar yenmemiz, son dakikada yenmemiz falan şanslı olmayı göstermez.

Takım şuan ofansif olarak gayet iyi oynuyor, bazı eksikler tabii ki var. Bu ligde bir çok takıma yetecek ofansif güce sahibiz şuan o eksikler kapansa daha da iyi oluruz orası ayrı.

Ersun Yanal iyi ya da kötü orasına karışamam bende kararsızım bu konuda ancak ondan beklenen oyunu oynatıyor şuan.
    Aykut Kocamanın oynattığından farklı olarak bir şey göremiyorum ben bence ağırlığını koyamadığı maçta son dakikalarda gol atması futbol şansıdır her iki taraf için de

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Süper Lig'de en çok pozisyona giren takım Fenerbahçe. Bunun şans ile alakası yok tempo ve ileride çoğalma ile alakası var.

ne kadarı sivas maçında ve galatasarayın antalya ve rize maçlarından sonra değişmiş olmalı bu

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Aykut Kocamanın oynattığından farklı olarak bir şey göremiyorum ben bence ağırlığını koyamadığı maçta son dakikalarda gol atması futbol şansıdır her iki taraf için de
    Aykut Kocaman ile dünyalar kadar fark var. Aykut Kocaman savunma temelli 433 oynatıyordu. Ersun Yanal hücum temelli 343 oynatıyor. Bambaşka oyun anlayışları. O yüzden bu kadar çok gol attı 7 haftada Fenerbahçe. (7 haftada 16 gol)
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri