Originally Posted by
uAburak89
@ABOOO
Bizim ligimizin seviyesi ve kalitesi ortada, 4-4-2'nin etkisi için çok uzaklara gitmemek lazım geçen sene maçlara nasıl domine ettiğimiz belli. Doğru oyuncu tipleriyle çok da güzel işledi. Ben Fenerbahçe için tek yol 4-4-2 demiyorum ayrıca, aynı taktik, aynı isimler sürekli, değişmiyor. Kurtaran, puanı getiren yapılan değişiklikler oluyor sistemde veya oyuncuda, ama bir sonraki maç bu sıfırlanıyor. Semih Alex kadar değil ama Baroni'den iyi oynar, 4-4-2 dümdüz eder diyorsun, bugün çıkan takımda düz olmayan kim vardı ? Sow - Kuyt. Biraz da Meireles. Neyse ben futbol konuşmayı sevdiğim için yazıyorum sonuçta Fenerbahçe'nin iyi ve başarılı olmasını istediğim yok, böyle devam ederse dediğim gibi şampiyon da yapsa ne kendi taraftarının tamamen güvenini kazanır, ne rakiplerine korku salar, tedirgin eder.
Meireles 4 sene toplam maliyet 21-22 milyon euro yapar, bonservis maç başı yıllık ücret, Sneijder 3.5 senelik 24-25 yapıyor. Çok mu fark var ? Rakamları kimse söylemiyor zaten ortada, abartıp niye yazayım, hesap basit. Üstelik Sneijder isim olarak Meireles'den daha öndedir ve yaşı küçük 1 yaş da olsa. Elden çıkarma konusunda da sıkıntı yaratmıyor yani.