Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

4 15.38%
  • Berabere

7 26.92%
  • Fenerbahçe

15 57.69%
1 ile 30 arası toplam 162 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Fenerbahçe | STSL 19. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Bence kanatsız oynamalıyız geçen sene kanat gibi gözüken 4 ortasaha ile oynuyorduk. Maç içinde dağılımları farklıydı Selçuk ileri çıkıyordu sürekli AMC gibi oynuyordu Engin ile Emre MC oynuyordu Engin Bazen sola geçiyordu sürekli pozisyon değiştiriyorduk ama kesinlikle kanatsız oynuyorduk bu bir gerçek. Bu sene 4-4-2'nin işlememesinin sebebi pozisyonu kanat fakat kanat görevi görmeyen Amrabat ve Hamit ile oynamamız. Bir diğer önemli olanda Necati gibi geriye gelip topu ileri taşayan teknik bir forvetimimiz olmaması. Bunların üzerine Ujfalusi'nin sakatlığı hem ortasahanın işlevsizliğini hem çok gol yememizi sağladı. Sneijder geldiğine göre yine eski sistemimize geri dönmek en iyisi olacak.

Muslera

Eboue - Semih - Dany - Riera

Melo

Hamit - Selçuk

Sneijder

(Umut)Burak - Umut(Elmander)
    Aynı taktiği ben de FB için istiyorum ama bizimki oynatmaz, Allah korusun iyi futbol falan oynarız sonra sakın...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Aynı taktiği ben de FB için istiyorum ama bizimki oynatmaz, Allah korusun iyi futbol falan oynarız sonra sakın...

Bence uygun çünkü şuanki Fenerbahçe'nin kadrosunda da kanat özelliği olmayan oyuncular kanat onuyor. Mehmet Topuz ve Kuyt gibi. Fenerbahçe'nin Galatasaray gibi kadrosunda ortasaha ağırlıklı teknik oyuncular var. İki takımda Inter'e benziyor aslında ama bunları bi hocalar göremiyor....
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Mesaj Yetkileri