Originally Posted by
ABOOO
Futbol konuşmak ne zamandır suç oldu?
Liverpool alacak diye ısrar etmedim. Ayrıca ben Galatasaray'ın son günlere yaklaştıkça şansı olduğu da yazdım ütopik bir teklifle gelirse. Yıllık 5 Milyon Euro maaş gayet ütopik bir teklif. Serbest kalsaydı Premier League'e giderdi, bonservis farkını oyunucuya verirlerdi. İngiliz takımları Financial Fair Play'i düşünürken neden yıllık 5 Milyon Euro'yu hiç düşünmeden verebiliyor Galatasaray çözemiyorum. Sözleşmesi bitince hiçbir şey kazandırmayacak Sneijder. Har vurup harman savurma dönemi bitti. Borçlar bizim kulüpleri eritme noktasında dikkatli olunmazsa. Alex Ferguson ile görüştüğünü dünya alem biliyor. Nasıl biz Anelka'yı denk geldi şansa aldık isek, Galatasaray da Sneijder'i şansa aldı bu kadar net.
Fenerbahçe'nin sisteminde değil, sistemi işleten oyuncuların o sisteme uyumunda problem var. O yüzden 442 de uzun toplarla oynayan bir oyuna dönüyor. Galatasaray'ın oynadığı futbol istenen futbol anlayışı değil. Futbol pasa dayanır, basit oyuna dayanır. Temeli uzun pasa dayalı İngiliz futbolunun her takıma işlemesi ve uzun dönemde gitmesi zor. Pas hız ise pas futbolunda ayarlaması en zor olan şey. Tempo düştükçe pas futbolundan uzaklaşmak zorunda kalıyorsunuz.
Siz korkmayın, ben hâlâ umutluyum. Aykut Kocaman'ın sadece takıntılarından vazgeçmesi lazım. Ezberledi rakipler artık.