Ben konuyu uzatmıyorum anlaşamıyoruz anlaşılan.
Printable View
Hakem harika bir maç yönetti.
Katılmıyorum.
Ersun hoca kısmına değil yalnız Fenerbahçe'nin şanslı olduğuna.
Fenerbahçe şanslı olsa bugün girecek o kadar çok top vardı ki. Kasımpaşa maçında ya da Gençlerbirliğinde zor zar yenmemiz, son dakikada yenmemiz falan şanslı olmayı göstermez.
Takım şuan ofansif olarak gayet iyi oynuyor, bazı eksikler tabii ki var. Bu ligde bir çok takıma yetecek ofansif güce sahibiz şuan o eksikler kapansa daha da iyi oluruz orası ayrı.
Ersun Yanal iyi ya da kötü orasına karışamam bende kararsızım bu konuda ancak ondan beklenen oyunu oynatıyor şuan.
Hayret Fenerbahçe bu kadar ezici oynar mıydı derbilerde :zuhaha
İşin ilginç yanı gol atamaması Fener gibi bir takımın 15'den fazla şut çekip.Şansızlık olmuş Fener adına geçmiş olsun.
Trabzonspor'da iyi direnmiş haklarını vermek lazım.
Haha tam Recep İvedik olmuş :zuhaha
Selçuk'un yaptığı ayıp. Saçmasapan bir hareket. Sonra Volkan ve Bekir'in gidip ayırmaya çalışan Zokora'ya ve diğer oyunculara sataşmaları da beraberliği hazmedememe olsa gerek. İlk vukuatları da değil bu isimlerin. Özellikle Volkan'ın. Küfürbaz, terbiyesiz ayrıca da yetersiz bir kaleci kendisi. Yaptığı da ayıptır.
Yoo izledim. İroni değil. Harika bir maç yönetti bence. Faul kararları doğru, neredeyse hatalı karar sayısı 0. Maçın hep içindeydi ve maçı iyi kontrol etti. Oynatması gereken avantajları oynattı, iyi takip etti. Böyle zor bir maç için oldukça kaliteli bir performans gösterdi.
Aykut Kocamanın oynattığından farklı olarak bir şey göremiyorum ben bence ağırlığını koyamadığı maçta son dakikalarda gol atması futbol şansıdır her iki taraf için de
ne kadarı sivas maçında ve galatasarayın antalya ve rize maçlarından sonra değişmiş olmalı bu
Caner'e verdiği sarı kartın pozisyonunda faul bile yoktu. Önce topa Caner dokunmuştu. Çok yakın olup da saçma bir karar vermesi çok şaşırttı beni. Anlayamadım.
O sıfır direk bozacak bir örnek veririm sana Caner'in adama gram teması olmamasına rağmen faul çaldığı bir pozisyon vardı son dakikalara doğru.
Diziliş aynı diye oyun yapısınıda aynı görüyorsun sanırım :n:
Fenerbahçe 2 senedir bu kadar hücumu düşünen bir takım olmamıştı daha kontrollü oynardı. Bugün aldığı bir risk bile hocayı Kocaman'ın felsefesinden ayırır.
Emenike - Sow - Webo ve Kuyt aynı anda sahada kaldı bugün.
Trabzondaki tribun tellerine elektrik verilmeli diyen medya :) cidden yarinki basliklari merak ediyorum
İlginç bir maç oldu bence. F.Bahçe, çok baskılı ve atak oynadı; ancak golü bulamadı. Trabzon ise, kontraya iyi çıkamadı ve sürekli kaybetti topu. Gol yağmuru da olabilirdi aslında.
Trabzonspor İkinci Başkanı Sebahattin Çakıroğlu: "İbrahim Hacıosmanoğlu'na bir saldırı yok, dokunmadılar, dokunamazlar da..."
Ayıkla pirincin taşını
Ben bu basının gelmişini geçmişini forum dışından öpüyorum.
Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçeli yöneticiler dahil her yöneticinin kullandığı e-5 çıkışını uyarılara rağmen kullanmaması; art niyetlidir.
Ertem Şeneri dinleyen 3.Dünya Savaşı çıktı sanacak !
Twitter'dan yazılanları okuyorumda yazık. Birde bu isimler bu takımın ileri gelenleri. Zokoraya hakaretmi dersin Trabzona hakretmi dersin ne arasan var. Berabere kaldık bu kadar etkilediyse yensek bunlar ülkeyi yakacaktı herhalde gerçi yapmadıkları şey değil.
Çakıroğlu garajdan telefon bağlantısı yaparak zaten bu konuya değindi. Emniyet bilmem ne müdürü özellikle yöneticileri oraya yönlendirmiş.Utanmadan birde gelip telefonlarına el koymak istemiş.Art niyet var evet ama kimin art niyeti.Hatta (basın sözcüsüne sanırım) fotoğrafını çektirdi bakalım cesur bir medya olursa görürüz o şahsı her gazetede.
Bir de sayfalar önce Selçuk'u kendi taraftarı sevmiyor denmiş. öyle bir şey yok. Selçuk'u çok sever Fenerbahçe taraftarı. Selçuk Şahin'in Askerleriyiz.
ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME// Maç sonunda Trabzonsporlu oyuncular, futbolcularımız ile tokalaşarak otobüslerine hareket etmiştir.