http://u1312.hizliresim.com/1j/d/vfjdz.png
Oyunu kanatlara yığarak, ceza sahasına ortalarla oynamak istiyorum. Aynı zamanda Selçuk'a daha dikine paslar direktifini vererek Burak'ı defansın arkasına kaçırmak istiyorum.
Problemse, orta sahamda ki iki oyuncu kanatlara pas yapamadan topu kaybediyor. Oyun temposu ile alakalı mıdır? Standart orta saha yerine, (melo-savaşçı destek/selçuk-oyunkurucu destek) görevlerini versem amacıma ulaşabilir miyim? Ne Burak defans arasına kaçabiliyor, ne Selçuk ona yeterince pas atabiliyor istediğim gibi.
Savunmada da büyük problemler yaşıyorum. Maçın tümünde oyuna hakim olan rakip takım oluyor. Büyük takımlarla oynadığım zaman kaleye şut sayısı 20'yi geçebiliyor. Örn. Gs-Porto şl maçında, 2-2 berabere biten maçta 33 şut 15'i kaleyi bulan şeklinde bir tablo çıktı ortaya. Savunmada problem yaşamam biraz doğal gibi bu sistemle sanırım, 2 ofansif bek de ileri gittiği zaman 2 stoperle kala kalıyorum ama aynı tablo ligin dibinde olan bir takıma karşı da olunca sinir bozuyor.:)
Ayrıca Drogba'ya pivot destek görevi verdiğim zaman, Burak'a top indirmesi konusunda bir faydası olur mu?
Artıları ve eksileri değerlendirebilirseniz çok sevinirim. :)