Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu tebrik ederim.Kaldı 9 hafta fark 8 ve deplasmanda kazanamayan bir Galatasaray var.Benim umutlarım bitti,maç içinde tebrikler.
Printable View
Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu tebrik ederim.Kaldı 9 hafta fark 8 ve deplasmanda kazanamayan bir Galatasaray var.Benim umutlarım bitti,maç içinde tebrikler.
Anlaşılan şampiyon ilan edildik,medyada bunun üzerinde çok durur üzerimizde çok büyük bir baskı olacaktır ilerleyen haftalarda dikkat etmek gerekiyor
Şampiyon olduk kelimesini ben bizim performansımıza göre söylemiyorum, rakiplerimize göre söylüyorum. Kaldı ki oyuncular duygusal olarakda bağlanmış. Fark azalır veya artar bilinmez; ama sezon sonu o kupa gelecek belli oldu.
Sow son zamanlarda biraz kilo mu aldı bana mı öyle geliyor ? zaten oyun olarak da ağırlaştı
Canerle hala neden sözleşme imzalanmadı.Adam gidecek elden şahane futbol oynuyor.
Caner'in menajeri önceliğimiz Fenerbahçe diyor ama bence öncelikleri yurtdışı eğer Caner'in uluslararası bir star olmasını istiyorsa.Fenerbahçe şu durumda Canere kesin sözleşme önermiştir bence, önermediyseler büyük bir skandaldır.Ben Caner'in yurt dışına gitmesini çok isterim, Salih'i de yanında götürsün. :)
Sow ilk geldiği sezon Galatasaray maçında sakatlanmıştı, bence o sakatlıktan sonra kendini asla toparlayamadı ve Lille'de ki performansına dönemedi ve dönemeyecek gibi de duruyor. Tabii bunları şu an ki oyun şeklimizi göz önünde bulundurarak söylüyorum.
Sow bence o sakatlığa kadar iyi golcü-idi. Artık değil.
Caner'in menejeri 15 Nisan'dan önce kimseyle görüşmeyeceğiz dedi. Öncelikleri Fenerbahçe, bana göre Ersun hoca kalırsa, Caner de kalır.
Skandal olacak bir durum yok ortada bence.Canerin tavrını henüz bilmiyoruz.Hala sözleşme önerilmedi bence.Çünkü önerilse menajerinin heryerde henüz sözleşme teklifi gelmedi demesine izin verilmez.
Ersun hoca gitsin Zico gelsin Caner de kalsın olmaz mı? :D
Nerazzuri katilmiyorum.
Bu biraz tarz meselesi. Sow daha cok dusuk tempo oyuncusu. Yani nedir set hucumunda cok iyi pozisyon alip tek vurusla gol yapmak. Su an takımının oynadığı futbol tarzına pek alışamadı. Tam suarezlik top oyniyor fb. Liverpool'un bu seneki stiline cok benziyor mesela caner liverpool a giderse cok rahat uyum sağlar. Sow daha yavas tempoda ayaga pas yapilan bir oyunda daha etkili olur ki oldu da.
Caner'in tavrını bilip bilmememiz önemli değil, şu performansına göre bu yıl en azından bir anlaşma zemini aramışlardır, aramadılarsa skandal diyorum.Çünkü devler talip olduktan sonra elinde tutamaz Fenerbahçe.Şayet Caner'e Liverpool,Bayern vb. talip olduysa şimdiden yolu açık olsun diyebiliriz.Ve onun için ve milli takımımız için daha hayırlı olur...
Fenerbahçe'nin 2 deplasman derbisi var. Kaybederse hiç belli olmaz işler. Toplam 5 deplasmanları kaldı. Onun dışında Antep ve Akhisar deplasmanları da zorlu. Bir tek Kayseri deplasmanına kolay denebilir. İç sahadaki 4 maç ise kolay gözüküyor.
Galatasaray'ın 4 deplasmanı kaldı. İlki 3 maçtır evinde kazanamayan Konya ile. Sivas ve Trabzon deplasmanları zor. En kolayı Elazığ deplasmanı gibi.
İç sahada Fenerbahçe dışında Kayseri, Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve son hafta Erciyes maçları var. Kayseri'ye puan kaybı sezonun en büyük sürprizi olur. İşler son haftaya kalırsa Erciyes maçında da puan kaybı ihtimali çok düşük. Kasımpaşa zaten büyük düşüş yaşıyor. Gençler ters takım ama o hafta yarış halen devam ediyor olursa Arenada sürprize izin vermeyiz diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ın da 4 deplasmanı kaldı ve bana göre en zorlusu Karabük maçı. Onun dışında Sivas maçı da zor gibi ama Sivas istikrarsızlık yaşıyor şu sıralar. Konya ve Elazığ deplasmanlarını kayıpsız geçer Beşiktaş diye düşünüyorum. İç saha maçları Kayseri maçı dışında nispeten daha zorlu. Akhisar, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği maçları 3 ihtimalli bence. Herşey olabilir, Beşiktaş'ın yakalayacağı havaya bağlı.
Galatasaray'ın önümüzdeki 2 maçı kazanacağını düşünüyorum. Bu gerçekleşirse Fenerbahçe için Antep maçı çok kritik. Kazanırlarsa Arena'ya stressiz gelirler, kaybederlerse üzerlerinde büyük bir baskı oluşur.
Dünkü maçta Bütün stadın Hababam için yaptığı tezahürat ve Golden sonra onların karşısına geçip tek ayak üstünde durmaları gerçek çok güzel görüntüler. Bir galatasaraylı olarak o tribünde olup bunları canlı olarak yaşamak isterdim. Aslında fırsat ayağıma gelmişti ama Hababam sınıfından haberin yoktu. Üzüldüm ama futbolun güzel tarafını gösterdiği içinde mutlu oldum. Kısmet bir dahakine inşallah.
Abi bu saatten sonra ne Galatasaray ne Beşiktaş reaksiyon verebilir, ne de Fenerbahçe bırakır. Geçen hafta kırılma haftasıydı, Fenerbahçe kazandı, bu hafta da işin kaymağı oldu.
Biz ŞL'den elenirsek lige sarılma durumu ile bir seri gelebilir ama yetmez artık.
Maçla ilgili hiçbir fikrim yok sadece skora şaşırdım, fark bekliyordum.
Bu arada Hababam sahiplenilmiş galiba, cuk oturmuş, tebrikler.
@uAburak89
Fenerbahçe'nin tek avantajı şampiyonluk inancı, o hava var. Bizim 2011/12 sezonunda aslında çok iyi olmayan kadroyla yakaladığımız ve o sayede şampiyon olduğumuz hava gibi. Taraftarından malzemecisine hepsi inanmış. Bu yüzden ben de Fenerbahçe'yi puan farkından bağımsız olarak sezon başından beri daha avantajlı görüyorum. Burada benim değinmek istediğim şey Fenerbahçe'nin kaybedebileceği 2 derbi ve Galatasaray'ın yakalayabileceği bir havayla işler birden tersine de dönebilir. Yakalamak zor görünse de 2 deplasman derbisini kaybetme ihtimalleri çok düşük değil sonuçta.
Biz içeride bir tek Madrid'e kaybettik galiba bu sezon, zaten ben bilet bulursam maçta olacağım, beraberlik bile görmedim daha ne zaman gitsem kazanıyoruz. O maç cepte. :) Beşiktaş maçını bilmiyorum ama ev sahibi avantajını hiç kullanamıyorlar. Ayrıca dediğin senaryo gerçek dahi olsa yetmiyor.
Hava, ruh, istek bunlar çok önemli zaten, bizde o yok. Bazen kadro çok iyi olsa bile yetmiyor, futbolun güzelliği de burada herhalde. Kadro ile olsa son bir kaç yıl hariç Fenerbahçe'nin domine etmesi lazımdı, ne Bursa ne de biz, Beşiktaş şampiyon olmamalıydı.
Bence bu iş bitti, 2.lik mücadelesi daha önemli şu anda, onu da başaramazsak fiyasko olacak.
sözleşme yenileme konusunda çok zayıfız. bedavaya elden çıkan oyuncular bir değil, iki değil...
Caner gitmez hak ettiği para verilirse, Avrupa'yı görmüş oyuncu zaten.
Bu arada iki sene önce nasıl Selçuk İnan ile şampiyon olduysak bu sene de Fenerbahçe Caner ile oluyor, sevmemek için çok sebep var ama hakkını vermek lazım.
Haydaaa ben Fenerbahçe'nin hükmen kazanacağı Trabzon maçını es geçmişim. Fark 5 diye hesap yapıyorum hiç uyandırmıyorsun Burak :D
Fark 5 değil 8, dolayısıyla o kadar şeyi boşa yazdım ben sanırım :n:
Dediğin gibi bahsettiğim senaryo gerçekleşse bile imkansıza yakın bu saatten sonra. Tebrik edelim o zaman şimdiden.