-
Fenerbahçe'nin 2 deplasman derbisi var. Kaybederse hiç belli olmaz işler. Toplam 5 deplasmanları kaldı. Onun dışında Antep ve Akhisar deplasmanları da zorlu. Bir tek Kayseri deplasmanına kolay denebilir. İç sahadaki 4 maç ise kolay gözüküyor.
Galatasaray'ın 4 deplasmanı kaldı. İlki 3 maçtır evinde kazanamayan Konya ile. Sivas ve Trabzon deplasmanları zor. En kolayı Elazığ deplasmanı gibi.
İç sahada Fenerbahçe dışında Kayseri, Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve son hafta Erciyes maçları var. Kayseri'ye puan kaybı sezonun en büyük sürprizi olur. İşler son haftaya kalırsa Erciyes maçında da puan kaybı ihtimali çok düşük. Kasımpaşa zaten büyük düşüş yaşıyor. Gençler ters takım ama o hafta yarış halen devam ediyor olursa Arenada sürprize izin vermeyiz diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ın da 4 deplasmanı kaldı ve bana göre en zorlusu Karabük maçı. Onun dışında Sivas maçı da zor gibi ama Sivas istikrarsızlık yaşıyor şu sıralar. Konya ve Elazığ deplasmanlarını kayıpsız geçer Beşiktaş diye düşünüyorum. İç saha maçları Kayseri maçı dışında nispeten daha zorlu. Akhisar, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği maçları 3 ihtimalli bence. Herşey olabilir, Beşiktaş'ın yakalayacağı havaya bağlı.
Galatasaray'ın önümüzdeki 2 maçı kazanacağını düşünüyorum. Bu gerçekleşirse Fenerbahçe için Antep maçı çok kritik. Kazanırlarsa Arena'ya stressiz gelirler, kaybederlerse üzerlerinde büyük bir baskı oluşur.
NOBLESSE OBLIGE!
17.06.2014
Mesaj Yetkileri