1 ile 30 arası toplam 139 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kayseri Erciyesspor | STSL 25. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Sow son zamanlarda biraz kilo mu aldı bana mı öyle geliyor ? zaten oyun olarak da ağırlaştı
    Sow ilk geldiği sezon Galatasaray maçında sakatlanmıştı, bence o sakatlıktan sonra kendini asla toparlayamadı ve Lille'de ki performansına dönemedi ve dönemeyecek gibi de duruyor. Tabii bunları şu an ki oyun şeklimizi göz önünde bulundurarak söylüyorum.

Sow bence o sakatlığa kadar iyi golcü-idi. Artık değil.
    Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Canerle hala neden sözleşme imzalanmadı.Adam gidecek elden şahane futbol oynuyor.
    Caner'in menejeri 15 Nisan'dan önce kimseyle görüşmeyeceğiz dedi. Öncelikleri Fenerbahçe, bana göre Ersun hoca kalırsa, Caner de kalır.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Caner'in menajeri önceliğimiz Fenerbahçe diyor ama bence öncelikleri yurtdışı eğer Caner'in uluslararası bir star olmasını istiyorsa.Fenerbahçe şu durumda Canere kesin sözleşme önermiştir bence, önermediyseler büyük bir skandaldır.Ben Caner'in yurt dışına gitmesini çok isterim, Salih'i de yanında götürsün.
    Skandal olacak bir durum yok ortada bence.Canerin tavrını henüz bilmiyoruz.Hala sözleşme önerilmedi bence.Çünkü önerilse menajerinin heryerde henüz sözleşme teklifi gelmedi demesine izin verilmez.

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post

Caner'in menejeri 15 Nisan'dan önce kimseyle görüşmeyeceğiz dedi. Öncelikleri Fenerbahçe, bana göre Ersun hoca kalırsa, Caner de kalır.
    Ersun hoca gitsin Zico gelsin Caner de kalsın olmaz mı?

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Skandal olacak bir durum yok ortada bence.Canerin tavrını henüz bilmiyoruz.Hala sözleşme önerilmedi bence.Çünkü önerilse menajerinin heryerde henüz sözleşme teklifi gelmedi demesine izin verilmez.

Caner'in tavrını bilip bilmememiz önemli değil, şu performansına göre bu yıl en azından bir anlaşma zemini aramışlardır, aramadılarsa skandal diyorum.Çünkü devler talip olduktan sonra elinde tutamaz Fenerbahçe.Şayet Caner'e Liverpool,Bayern vb. talip olduysa şimdiden yolu açık olsun diyebiliriz.Ve onun için ve milli takımımız için daha hayırlı olur...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Sow ilk geldiği sezon Galatasaray maçında sakatlanmıştı, bence o sakatlıktan sonra kendini asla toparlayamadı ve Lille'de ki performansına dönemedi ve dönemeyecek gibi de duruyor. Tabii bunları şu an ki oyun şeklimizi göz önünde bulundurarak söylüyorum.

Sow bence o sakatlığa kadar iyi golcü-idi. Artık değil.
    .
    Bence buna karar vermek için bu sezon doğru değil çünkü maçın büyük bölümünü Alper sol kanat Sow forvet arkası, serbest oyuncu gibi oynuyoruz.

Mesaj Yetkileri