Britanya saati ile akşam 6 diye hatırlıyorum.Gerçi FML de bizim sunucuyu da akşam 6 dediler ama ertesi sabah ancak oynadım.:)
Printable View
demo çıkmadan hatta oyun çıkmadan söyleyenenlere pek güvenmiyorum. geçen oyunda ne dediler "maç motoru geliştirildi, gerçek menejerlerin görüşleri alınarak çok iyi hale getirildi". oyunu alınca gördük ki maç motoru berbat, hataları düzeltmek için 2 patch geldi yine de maç motoru iyi değil. şimdi yine diyecekler maç motoru geliştirildi diye ama oyunu oynamak lazım önce. ufak değişiklikler yaptıklarında bile bugları düzeltmek için 2 tane patch beklediysek devrim falan deyince en az 6 ay hatalarla boğuşacağız gibi geliyor.
Katılmıyorum. Maç motoru iyiydi.
yapimcilar devrim diyerekten crash dumps hatasinin cozumunu bulmus olmasinlar:):)
crash dumps hatasi nedir ?
Hiç yaşamadım.:)
Gece yarısını geçti, hala açıklanmadı mı :D
yeni oyunla birlikte şu maçlara top toplayıcı çocuklar koysalar artık hiç fena olmaz. gözükmeseler de top alakasız yere gittiğinde en yakın yerden yeni top atılsın. tek topla maç oynanıyor. top alakasız bir yere gitse bekle ki gelsin de oyun başlasın. korkuyorum bir gün top stadın dışına kaçacak maç yarım kalacak.
yani şimdi bunu söyleyip ne olduğunu söylememek ayıp olmuyo mu biraz.:)
yazık değil mi bize de..ben de araştırmacı olmak istiyorum.şu ikametim bi sabitlensin formu doldurup yollayacam.
bu arada konunun dışında ama söz açılmışken sorayım.beşiktaş araştırmacısı olma şansım %de kaçtır acep??
AraştırmacıLar neye göre beLirLeniyor ki ?Quote:
bu arada konunun dışında ama söz açılmışken sorayım.beşiktaş araştırmacısı olma şansım %de kaçtır acep??
Evet arkadaşlar konuyu saptırmayalım. Mustafa ağabeyden, araştırma sırasında istenen şeylerin ne olduğunda kalmıştık.:) Mustafa ağabey açıklarsa çok sevineceğiz.:)
arkadaşlar şuradan ss lere bakabilirsiniz doğru mu yanlış mıdır bilemiyorum tabi.
http://www.g4tv.com/e32008/screensho...09_PC_PSP.html
biliyorum konu bu değil.son kez yazıyorum bununla ilgili.bu kuralları biliyorum.daha önce okudum.ama istediğim beşiktaş araştırmacısı olabilmek.ve bunun çok zor olduğunu biliyorum.gerek mevcut araştırmacıların olması gerekse talep bunu zorlaştırıyor.benim merak ettiğim zaten halihazırda araştırmacısı bulunan ve çok sayıda talep olan bir takıma nasıl scout olunur.tek kriter oyuncuların özelliklerini iyi tahlil etmek ve kulübe erişebilecek onu takip edebilecek konumda olmak mıdır?bunu yapabilen çok sayıda kişi olduğunda kriter nedir?seçim nasıl yapılır?
bunları öğrenmek istemiştim sadece.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fifa manager bu.o suratlar fifa manager da yer alan suratlar.belki fm 2009 dan kasıt fifa manager 09 olabilir.
3 büyükler, hatta +Trabzonspor muhtemelen uzunca bir süre dolu olacak.
O yüzden büyüklere araştırmacı olmak yerine alt lig takımlarına katkıda bulunursanız çok daha değerli olur, büyük takımlar hepimiz izliyoruz zaten..
10 dakikadır britanya saatine göre 3 eylül e girmiş bulunmaktayız.bi hareketlilik yok.sanırım sabah verirler.yalnız bunca beklemeden sonra 2008 in renk değiştirmiş halini koyarlarsa önümüze kafayı yerim heralde. :)
Yanlış bilmiyorsam yarın iftardan önce saat 18.00 civarlarında açıklanacak.
Önce buraya atılacak videolar sanırım:
http://uk.youtube.com/sigames
ekala, yılın bu vaktinde Football Manager 2009 ve Football Manager Handheld oyunları hakkında yeni bilgilerin yayınlanmasına az vakit kalıyor. Her iki oyunun Noel'den daha önce çıkacağını belirtmeliyim ve aynı gün çıkacaklar.
footballmanager.com 'u ziyaret edenler, ilginç bir resim görmüşlerdir. Bu resmin ne olduğunu merak edenler de bu konuya hoşgeldiniz.
Yeni özellikler, oyunun çıkış tarihi ve oyunlardan ilk resimler, 3 Eylül Çarşamba akşamı açıklanacaktır. Açıklama, Birleşik Krallık'ta programların müzik yönüyle ilgilenen Channel 4 ile çalışan Remedy Productions tarafından hazırlanan bir belgesel şeklinde yayınlanacak ve yeni YouTube kanalımız www.youtube.co.uk/sigames adresinde izlenebilecektir. Video ilk önce buraya eklenecek, ardından çeşitli SiGames ve FM sitelerine Çarşamba akşam 6'dan sonra uygun şekilde eklenecektir, bu yüzden eğer videoyu önce izlemek istiyorsanız, kanalın adresini kayıt etmeniz iyi olacaktır. Belgesel 15-20 dakika uzunluğunda oolacak ve pek çok süpriz içerecektir.
Devam eden günlerde, videoyu izleyemecek kadar tembel olanlar için, videonun içeriği metin olarak yayınlanacak ve video hakkında tartışılacaktır.
Önümüzdeki Çarşamba günü oyun hakkındaki tüm özellikler yayınlanmayacak ama bazı yeni özellikler hakkında resimler de bulunacaktır. Diğer açıklamalar; oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça, daha önce olduğu gibi bloglarda ve birkaç yerde daha yayınlanacaktır. Demonun yayınlanması daha önce verilmemiş özellikler keşfetmeyi sağlayacaktır. İnsanların eğlencesini tüm bilgileri yayınlayarak bitirmek istemiyoruz bu nedenle bazı küçük yenilikleri oyunu oynarken bulacaksınız.
Gelecek hafta neler açıklayacağımızı, geç kalmış olmamıza rağmen tartışmak istiyoruz. Umuyoruz ki açıklamada herkes kendine göre bir şey bulacaktır; elimizden gelenin en iyisini yapmamıza rağmen herkesi her zaman memnun edemiyoruz.
Saygılar
Miles Jakobson
Sports Interactive
Link Açılmıyor Şuan.. Bakalım Ne Gibi Süprizler Yapıcaklar.
Merakla bekliyorum
Belki sabaha kadar beklerim sahuru yaptım şimdi :)
Tırnak kaLmadı hocam hadi artık.:D
Meraklı bekleyiş sürüyor
Beklemedeyiz.Hadi Sİ elini çabuk tut :D
Sİ yi beklerken bilgisayar başında gözlerim şaşı olacak artık :D hepinize hayırlı akşamlar ben yarın bakarım artık
Çok fazla beklentiye sardık yine hadi bakalım:)