1 ile 30 arası toplam 999 sonuç

Konu: Football Manager 2009 | Tanıtımı ve Sonrası [Açıklandı]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

bu arada konunun dışında ama söz açılmışken sorayım.beşiktaş araştırmacısı olma şansım %de kaçtır acep??
    AraştırmacıLar neye göre beLirLeniyor ki ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    AraştırmacıLar neye göre beLirLeniyor ki ?
    bilmem.kafalarına göre falan olabilir bence.belirli kıstaslar mutlaka vardır ama çok detaylı şeyler olabileceğini sanmıyorum.gerekirse cv falan yollayabilirim.zaten okul bitti işsizim sağa sola cv yolluyorum alıştım başvuru yapmaya

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by serwan View Post
    bilmem.kafalarına göre falan olabilir bence.belirli kıstaslar mutlaka vardır ama çok detaylı şeyler olabileceğini sanmıyorum.gerekirse cv falan yollayabilirim.zaten okul bitti işsizim sağa sola cv yolluyorum alıştım başvuru yapmaya
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=31609
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

biliyorum konu bu değil.son kez yazıyorum bununla ilgili.bu kuralları biliyorum.daha önce okudum.ama istediğim beşiktaş araştırmacısı olabilmek.ve bunun çok zor olduğunu biliyorum.gerek mevcut araştırmacıların olması gerekse talep bunu zorlaştırıyor.benim merak ettiğim zaten halihazırda araştırmacısı bulunan ve çok sayıda talep olan bir takıma nasıl scout olunur.tek kriter oyuncuların özelliklerini iyi tahlil etmek ve kulübe erişebilecek onu takip edebilecek konumda olmak mıdır?bunu yapabilen çok sayıda kişi olduğunda kriter nedir?seçim nasıl yapılır?
    bunları öğrenmek istemiştim sadece.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by xelocom47 View Post
    arkadaşlar şuradan ss lere bakabilirsiniz doğru mu yanlış mıdır bilemiyorum tabi.

http://www.g4tv.com/e32008/screensho...09_PC_PSP.html

fifa manager bu.o suratlar fifa manager da yer alan suratlar.belki fm 2009 dan kasıt fifa manager 09 olabilir.
    Last edited by serwan : 03.Eylül.2008 at 02:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri