AraştırmacıLar neye göre beLirLeniyor ki ?bu arada konunun dışında ama söz açılmışken sorayım.beşiktaş araştırmacısı olma şansım %de kaçtır acep??
AraştırmacıLar neye göre beLirLeniyor ki ?bu arada konunun dışında ama söz açılmışken sorayım.beşiktaş araştırmacısı olma şansım %de kaçtır acep??
biliyorum konu bu değil.son kez yazıyorum bununla ilgili.bu kuralları biliyorum.daha önce okudum.ama istediğim beşiktaş araştırmacısı olabilmek.ve bunun çok zor olduğunu biliyorum.gerek mevcut araştırmacıların olması gerekse talep bunu zorlaştırıyor.benim merak ettiğim zaten halihazırda araştırmacısı bulunan ve çok sayıda talep olan bir takıma nasıl scout olunur.tek kriter oyuncuların özelliklerini iyi tahlil etmek ve kulübe erişebilecek onu takip edebilecek konumda olmak mıdır?bunu yapabilen çok sayıda kişi olduğunda kriter nedir?seçim nasıl yapılır?
bunları öğrenmek istemiştim sadece.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fifa manager bu.o suratlar fifa manager da yer alan suratlar.belki fm 2009 dan kasıt fifa manager 09 olabilir.
Last edited by serwan : 03.Eylül.2008 at 02:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)