Sayfa 5 / 34 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 999 sonuç

Konu: Football Manager 2009 | Tanıtımı ve Sonrası [Açıklandı]

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Sabah mı akşam 6 mı? Evet demoyu yayınlamazlar sanırım.
    Britanya saati ile akşam 6 diye hatırlıyorum.Gerçi FML de bizim sunucuyu da akşam 6 dediler ama ertesi sabah ancak oynadım.

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    bu sene araştırmada istenilenlerden sonra devrim yaratacak gelişmeler bekliyoruz bakalım ne gibi özellikler bizlerle olacak
    Mustafa abi, araştırmada ne istediler? Söylesene be, hadi be.

Nesil
    2008
    Yer
    fm

demo çıkmadan hatta oyun çıkmadan söyleyenenlere pek güvenmiyorum. geçen oyunda ne dediler "maç motoru geliştirildi, gerçek menejerlerin görüşleri alınarak çok iyi hale getirildi". oyunu alınca gördük ki maç motoru berbat, hataları düzeltmek için 2 patch geldi yine de maç motoru iyi değil. şimdi yine diyecekler maç motoru geliştirildi diye ama oyunu oynamak lazım önce. ufak değişiklikler yaptıklarında bile bugları düzeltmek için 2 tane patch beklediysek devrim falan deyince en az 6 ay hatalarla boğuşacağız gibi geliyor.

Katılmıyorum. Maç motoru iyiydi.

yapimcilar devrim diyerekten crash dumps hatasinin cozumunu bulmus olmasinlar

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

crash dumps hatasi nedir ?
    Hiç yaşamadım.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Gece yarısını geçti, hala açıklanmadı mı
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    fm

yeni oyunla birlikte şu maçlara top toplayıcı çocuklar koysalar artık hiç fena olmaz. gözükmeseler de top alakasız yere gittiğinde en yakın yerden yeni top atılsın. tek topla maç oynanıyor. top alakasız bir yere gitse bekle ki gelsin de oyun başlasın. korkuyorum bir gün top stadın dışına kaçacak maç yarım kalacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    bu sene araştırmada istenilenlerden sonra devrim yaratacak gelişmeler bekliyoruz bakalım ne gibi özellikler bizlerle olacak
    yani şimdi bunu söyleyip ne olduğunu söylememek ayıp olmuyo mu biraz.
    yazık değil mi bize de..ben de araştırmacı olmak istiyorum.şu ikametim bi sabitlensin formu doldurup yollayacam.
    bu arada konunun dışında ama söz açılmışken sorayım.beşiktaş araştırmacısı olma şansım %de kaçtır acep??

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

bu arada konunun dışında ama söz açılmışken sorayım.beşiktaş araştırmacısı olma şansım %de kaçtır acep??
    AraştırmacıLar neye göre beLirLeniyor ki ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    AraştırmacıLar neye göre beLirLeniyor ki ?
    bilmem.kafalarına göre falan olabilir bence.belirli kıstaslar mutlaka vardır ama çok detaylı şeyler olabileceğini sanmıyorum.gerekirse cv falan yollayabilirim.zaten okul bitti işsizim sağa sola cv yolluyorum alıştım başvuru yapmaya

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by serwan View Post
    bilmem.kafalarına göre falan olabilir bence.belirli kıstaslar mutlaka vardır ama çok detaylı şeyler olabileceğini sanmıyorum.gerekirse cv falan yollayabilirim.zaten okul bitti işsizim sağa sola cv yolluyorum alıştım başvuru yapmaya
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=31609
    (/s)

Evet arkadaşlar konuyu saptırmayalım. Mustafa ağabeyden, araştırma sırasında istenen şeylerin ne olduğunda kalmıştık. Mustafa ağabey açıklarsa çok sevineceğiz.

arkadaşlar şuradan ss lere bakabilirsiniz doğru mu yanlış mıdır bilemiyorum tabi.

http://www.g4tv.com/e32008/screensho...09_PC_PSP.html

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

biliyorum konu bu değil.son kez yazıyorum bununla ilgili.bu kuralları biliyorum.daha önce okudum.ama istediğim beşiktaş araştırmacısı olabilmek.ve bunun çok zor olduğunu biliyorum.gerek mevcut araştırmacıların olması gerekse talep bunu zorlaştırıyor.benim merak ettiğim zaten halihazırda araştırmacısı bulunan ve çok sayıda talep olan bir takıma nasıl scout olunur.tek kriter oyuncuların özelliklerini iyi tahlil etmek ve kulübe erişebilecek onu takip edebilecek konumda olmak mıdır?bunu yapabilen çok sayıda kişi olduğunda kriter nedir?seçim nasıl yapılır?
    bunları öğrenmek istemiştim sadece.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by xelocom47 View Post
    arkadaşlar şuradan ss lere bakabilirsiniz doğru mu yanlış mıdır bilemiyorum tabi.

fifa manager bu.o suratlar fifa manager da yer alan suratlar.belki fm 2009 dan kasıt fifa manager 09 olabilir.
    Last edited by serwan : 03.Eylül.2008 at 02:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

3 büyükler, hatta +Trabzonspor muhtemelen uzunca bir süre dolu olacak.

O yüzden büyüklere araştırmacı olmak yerine alt lig takımlarına katkıda bulunursanız çok daha değerli olur, büyük takımlar hepimiz izliyoruz zaten..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by xelocom47 View Post

EA Sports FIFA Manager 2009 bu, FM değil..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

10 dakikadır britanya saatine göre 3 eylül e girmiş bulunmaktayız.bi hareketlilik yok.sanırım sabah verirler.yalnız bunca beklemeden sonra 2008 in renk değiştirmiş halini koyarlarsa önümüze kafayı yerim heralde.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Mustafa abi, araştırmada ne istediler? Söylesene be, hadi be.
    bu gibi bilgileri üzgünüm veremiyoruz, SI'a karşı bazı sorumluluklarımız var, zaten neler olacağını bende bilmiyorum o yüzden istediğine cevap veremeyeceğim
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Yanlış bilmiyorsam yarın iftardan önce saat 18.00 civarlarında açıklanacak.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Önce buraya atılacak videolar sanırım:
    http://uk.youtube.com/sigames

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

ekala, yılın bu vaktinde Football Manager 2009 ve Football Manager Handheld oyunları hakkında yeni bilgilerin yayınlanmasına az vakit kalıyor. Her iki oyunun Noel'den daha önce çıkacağını belirtmeliyim ve aynı gün çıkacaklar.

footballmanager.com 'u ziyaret edenler, ilginç bir resim görmüşlerdir. Bu resmin ne olduğunu merak edenler de bu konuya hoşgeldiniz.

Yeni özellikler, oyunun çıkış tarihi ve oyunlardan ilk resimler, 3 Eylül Çarşamba akşamı açıklanacaktır. Açıklama, Birleşik Krallık'ta programların müzik yönüyle ilgilenen Channel 4 ile çalışan Remedy Productions tarafından hazırlanan bir belgesel şeklinde yayınlanacak ve yeni YouTube kanalımız www.youtube.co.uk/sigames adresinde izlenebilecektir. Video ilk önce buraya eklenecek, ardından çeşitli SiGames ve FM sitelerine Çarşamba akşam 6'dan sonra uygun şekilde eklenecektir, bu yüzden eğer videoyu önce izlemek istiyorsanız, kanalın adresini kayıt etmeniz iyi olacaktır. Belgesel 15-20 dakika uzunluğunda oolacak ve pek çok süpriz içerecektir.
    Devam eden günlerde, videoyu izleyemecek kadar tembel olanlar için, videonun içeriği metin olarak yayınlanacak ve video hakkında tartışılacaktır.

Önümüzdeki Çarşamba günü oyun hakkındaki tüm özellikler yayınlanmayacak ama bazı yeni özellikler hakkında resimler de bulunacaktır. Diğer açıklamalar; oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça, daha önce olduğu gibi bloglarda ve birkaç yerde daha yayınlanacaktır. Demonun yayınlanması daha önce verilmemiş özellikler keşfetmeyi sağlayacaktır. İnsanların eğlencesini tüm bilgileri yayınlayarak bitirmek istemiyoruz bu nedenle bazı küçük yenilikleri oyunu oynarken bulacaksınız.

Gelecek hafta neler açıklayacağımızı, geç kalmış olmamıza rağmen tartışmak istiyoruz. Umuyoruz ki açıklamada herkes kendine göre bir şey bulacaktır; elimizden gelenin en iyisini yapmamıza rağmen herkesi her zaman memnun edemiyoruz.

Saygılar

Miles Jakobson
    Sports Interactive

Nesil
    2007
    Yer
    34

Link Açılmıyor Şuan.. Bakalım Ne Gibi Süprizler Yapıcaklar.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Merakla bekliyorum
    Belki sabaha kadar beklerim sahuru yaptım şimdi
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Tırnak kaLmadı hocam hadi artık.

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    yapimcilar devrim diyerekten crash dumps hatasinin cozumunu bulmus olmasinlar
    böyle birşeyi yapabileceklerini sanmıyorum ama bunu yapsınlar fm2008in transferli halini yayınlasınlar yatar kalkar dua ederim onlara

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Meraklı bekleyiş sürüyor
    Twitter

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Beklemedeyiz.Hadi Sİ elini çabuk tut

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Sİ yi beklerken bilgisayar başında gözlerim şaşı olacak artık hepinize hayırlı akşamlar ben yarın bakarım artık
    Twitter

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Çok fazla beklentiye sardık yine hadi bakalım

Sayfa 5 / 34 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri