Originally Posted by
Sekopej
Ben yazmaktan sıkıldım yahu, diyor ki kaleci topa değiyorsa topu kontrol etmiş sayılır. Kaleci topa değdikten sonra Nobre ister kafasına vursun ister eline vursun isterse de topa vursun fauldür. Kalecinin degaj yaparken elinde tuttuğu totan bir farkı yoktur bu pozisyonun, bunu ben söylemiyorum, kurallar söylüyor.
Herkes uyguluyor mu kuralları elbette hayır ama bir kural doğru uygulandı diye de neden bize yapılıyor diyemezsin. GS maçında da fauldü bana göre ama hakem vermedi. Onlara verilmedi bize de verilmesin mantığı kabul edilebilir bir şey değil. Keşke herkes aynı standartı uygulasa ama ülkemizde olmuyor maalesef bu.
Abi bilinçsizlikten kaynaklanıyor. Burada kural açık ve net yazılı olmasına rağmen anlaşamıyoruz, sokaktaki vatandaş bunu nasıl anlayacak. İşte burada Ertuğrul Sağlam çıkıp hakem kusura bakmayın dedi derse taraftar kural falan dinlemez, bence çok talihsiz bir açıklama olmuş Ertuğrul Sağlam'dan. Eminim ki bu kuralı o da okuduğunda ikna olacaktır ama TV'lere çıkıp bunu kabuyl edecek mi göreceğiz.