Serkan biz zaten herşey bize yapıLıyor demiyoruz ki. Geçen yıLda böyLe birşey demedik. Ama en çok bize yapıLıyor diyoruz. Sanırım bu konuda da herkes hem fikirdir.
İBB
Beşiktaş
Beraberlik
Serkan biz zaten herşey bize yapıLıyor demiyoruz ki. Geçen yıLda böyLe birşey demedik. Ama en çok bize yapıLıyor diyoruz. Sanırım bu konuda da herkes hem fikirdir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İyi de hakemler geçmişte hata olmuş diye faul çalmasın mı, bunu mu istiyorsunuz?
2 sezon önce bize hiç penaltı çalınmamıştı uzun haftalarca hatırlıyor musunuz? Ve 12-13 tanesi kritik en az 6-7 tanesi kesin olan penaltı pozisyonu vardı ve başka hatalarda, bunu gündeme getirdiğimizde emzik alın diyenler olmuştu, futbol bu diyenler olmuştu, yani bu hatalar herkese oluyor, Beşiktaş'a daha fazla olmuştur haklı olabilirsin, mesela Nobre'nin attığı bir gol vardı el diye verilmedi bu bariz hatadır, belki hakem art niyetlidir o poziyonda ama dün kuralları uyguladı hakem ve art niyet yoktu.
Tamam abi haklısınız ama her puan kaybını hakeme dayandırmayın diyorum ben de. Siz dün oynanan oyundan memnunsanız problem yok benim için ama bence iyi oynamadı Beşiktaş. Yer yer iyi oynar gözüktü, sağda kim oynar Delgado ne yapar, Holosko zoraki mi forvete çekildi bunları ben anlayamadım. Bobo iyi başlamıştı neden kulübeye çekildi mesela?
"YÜCE ATATÜRK"