Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • İBB

1 4.17%
  • Beşiktaş

17 70.83%
  • Beraberlik

6 25.00%
1 ile 30 arası toplam 178 sonuç

Konu: İBB - Beşiktaş [ TSL 5. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Serkan biz zaten herşey bize yapıLıyor demiyoruz ki. Geçen yıLda böyLe birşey demedik. Ama en çok bize yapıLıyor diyoruz. Sanırım bu konuda da herkes hem fikirdir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    hayrettın abı acık acık solemıs zaten .. gecen yıl o kadar hata?? yapılmasa sımdı bu kadar buyutulmezdı .. serkan abıcım sıze olmadıgı ıcın bu kadar buyutmuyorsunuz anladın mı? ama bıze cok oldu ve artık yeter ulan! demek gelıyor ıcımızden dolayısıyla bu kadar fazla tartısılıyor ..
    İyi de hakemler geçmişte hata olmuş diye faul çalmasın mı, bunu mu istiyorsunuz?

2 sezon önce bize hiç penaltı çalınmamıştı uzun haftalarca hatırlıyor musunuz? Ve 12-13 tanesi kritik en az 6-7 tanesi kesin olan penaltı pozisyonu vardı ve başka hatalarda, bunu gündeme getirdiğimizde emzik alın diyenler olmuştu, futbol bu diyenler olmuştu, yani bu hatalar herkese oluyor, Beşiktaş'a daha fazla olmuştur haklı olabilirsin, mesela Nobre'nin attığı bir gol vardı el diye verilmedi bu bariz hatadır, belki hakem art niyetlidir o poziyonda ama dün kuralları uyguladı hakem ve art niyet yoktu.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Serkan biz zaten herşey bize yapıLıyor demiyoruz ki. Geçen yıLda böyLe birşey demedik. Ama en çok bize yapıLıyor diyoruz. Sanırım bu konuda da herkes hem fikirdir.
    Tamam abi haklısınız ama her puan kaybını hakeme dayandırmayın diyorum ben de. Siz dün oynanan oyundan memnunsanız problem yok benim için ama bence iyi oynamadı Beşiktaş. Yer yer iyi oynar gözüktü, sağda kim oynar Delgado ne yapar, Holosko zoraki mi forvete çekildi bunları ben anlayamadım. Bobo iyi başlamıştı neden kulübeye çekildi mesela?
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri