Aynı şey yardımcı hakemin Ümit bana küfretti,o yüzden attırdım olayına sizin inanmamanız içinde geçerli o zaman...;;)
Printable View
Saçma sapan bir yorum fmymiş yok artık Lebron...Fmyle gerçek hayattaki futbolu karşılaştırman çok saçma biri oyun biri gerçek hayat...Bir forvet atılınca heralde savunma gücün azalacak forvette yapılan baskı orta sahaya yapılan yardım azalacak...Hayatında futbol oynamadın galiba hiç anlayamıyosun futbolu bu yorumuna göre...
Böyle sacma bir düşünce olamaz. O zaman defansındaki kart görünce de forvet adamını ckarıp; defans oyuncusu alırsın oyuna defansın yine 4 kişi olur.
Benim videoda gördüğüm ümit küfür etmemiş. Etmiş de olabilir tabi bilemeyiz. Olan oldu arttık. Macı kaybettik burada günlerce tartışsak da sonuc degişmeyecek.
Dikkatimi birşey cekti. Macın ilk yarısında Arda'nın oldugu sol kanat yer yer su birikintileeri ile doluydu. Top sürmek vs cok zordu. Devre arası olunca sivaslı görevliler orayı temizlemiş ve 2. yarı daha düzgün bi zemin haline getirmişler. Benim kafama takılan neden bunu mac öncesi yapmadılar? Mac sırasında yagıs da yoktu ki desek mac içinde oluştu o su birikintileri. Ufak oyunlar işte. Gereksiz seyler.
Sen benim dediğimi anlamak istediğin gibi anlamışsın...
FM sadece bir oyun değil bir futbol similasyonudur.Eğer gerçekle hiç bir alakası olmayan bir oyun olsaydı o kadar o kadar insan araştırmasıyla fln uğraşmazdı.Neyse konumuz bu değil.
Dediğine dönersek gollere bakarsak ikiside birbirine benzer goller.Sol kanattan gelen akın ortayla şekilleniyor ceza alanında seken,uzaklaştırılamayan top 2. Sivaslı futbolcu golü atıyor.Bunun atılan forvetle ne alakası var.
Ne yani Ümit önce sağ beke geçecek ortayı yaptırmayacak hadi ortayı yaptırdı ilk pozisyonda topu uzaklaştıracak o da olmadı 2. adamın önünde durup topa vurdurmayacak.
Yada bu pozisyonlar olurken orta saha çevresinde bunları izleyecek.
Sence hangisi?;)
Evet benim oda dikkatimi çekti Arda zorlanıyordu , Balili , Sezer çok rahat etti orada . ikinci yarıda
Abdullah abi takımda psikolojik bir çöküntü oldu o kırmızı kart moralman gittiler bari kaybetmeyelim düşüncesindeydiler ondan.
Olayı o kadar saçma yerlere çekiyorsunuz ki, hayret ediyorum.
Ümit atılmasaydı savunmaya gelecek miydi, gol atacak mıydı falan filan. Yahu geçin bunları, takımın psikolojisi önemli burada. Böyle zor bir rakibe zor bir sahada futbol oynarken, hatta daha iyi durumda maçı götürürken ; bu tür müdaheleler emeği yerle bir ediyor.
Tabiki Alican her işte psikoloji önemli etken ama Galatasaray gibi bir kulüpte oynuyorsan bunları aşmalısın.
Zemin olayına da o kadar takılmamalı.Hatırlamıyormusunuz Chelsea-Barcelona maçında Stamfor Birdge'nin zemini çamur balçık arası bir hal almıştı Barça gibi teknik bir takım oynayamasın diye.Ama ne oldu Barca maçı 2-1 kazandı.Bence bunlar bahane değil.
Nickim 1905 Olabilir Şaşırma Ayrıca Biz Bu Sene Büyüklere Karşı İyi Oynuyoruz Çıkıcağız Ali Samiyende Paşa Gibi Oynayacağız Aynı Bunun Gibi Yeniliriz Yeneriz Önemli Değil Ama Asla Ağlamayız
Son Olarak Sen 45 Dakika Beklediğine Şükret Geçen Sene Stadımıza Neler Yaptığınızı Çok İyi Biliyoruz
Mutlaka ağlamazsınız da burada birşey ima etmeye çalışmıyorsun değil mi arkadaşım ?
Tartışmak, hak aramak "ağlamak" sayılıyorsa burada, tartışmam bile.
Bakın Siz 4 Büyüklerin Lehine Bir Hata Yapılınca Hiç Ama Hiç Birşey Olmuyor Ama Gel Görki Bizim Anadolu Takımlarımızın Lehine Yapıldığında Hakem Katletti Maçı Oluyor Neden Hakemin Hatası Yüzünden Sivassporun Başarısını Gölgeliyorsunuz Ha Hakkınızı Savunmanız Güzel Ama Bir Anadolu Takımını Ezmeniz Kötü Bir Davranış Diyorlar Geçen Sene Büyüklerden 4-5 Yiyorlardı Yine Aynısı Olur
Geçen Sene Bitti Artık Bu Sene Çok Daha Tecrübeli Bir Sivas Var Lütfen Görürüz Sivası 4lük Olur 5lik Olurlar Gibi Yorumlar Yapmayın
Not:Hakem Hatalarına Karşı En Duyarlı Klüb Fenerbahçe Hem Kendi Lehlerine Hemde Aleyhine Yapıldığında Fenerbahçeyi Ayırmak İstiyorum
Kurallar dışına çıkmadıkça nasıl yorum yaptığım kimseyi ilgilendirmez, düşüncemi söylerim ben.
Sivas buraya kadar bu halde iyi geldi, tebrikler. Fakat ortada gölgeleme durumu falan yok, bariz hatalar var sadece. Gerektiği yerde konuşuruz, haklı olanı savunuruz. Ama böylesine bariz ve kasti olmasını çekemem kusura bakmayın.
Ortada bariz ve kasti hata falan yok...
E Bende Yorumumu Söylüyorum Ve Samiyendede Aynı Futbolu Oynarız Diyorum
Ayrıca Şunu Belirtmek İstiyorum Ben Maratondaydım Ve Ümit Olayı Önümde Oldu Ve Net Söylüyorum Küfür Etti Hakemin Ümite Garezide Yokki Ümiti Atsın Basbayağı Hakeme Küfür Vardı Ondan Atıldı Yani Ümitin Hiç Haklı Olduğunu Düşünmüyorum Galatasaray Ümit Atılmadan Yenilseydi Bahane Hazırdı Eksik GS Sivasda Buzlu Sahada Yenildi Ama Ümit Olayı Çıktı Maç Unutuldu Soruyorum Doğru Düzgün Kaç Pozizyonunuz Vardı
Nasıl duydun Allah aşkına tribünden küfrü, mantıklı gelmiyor bu şey bana.. :)
İlk yarı Sivas'a top göstermedik zaten, kontrol bizdeydi taki Ümit Karan atılana ve devre arası düdüğü çalana kadar. Sonradan koptu herşey. Bizde maçtaydık, bizde izledik. Bol keseden sallamıyoruz.
Bazı futbol profesörleri son noktayı koymuş artık, tartışmaya gerek yok.
Ya Abi Duymaya Gerek Varmı Hakem Niye Atsın Basbayağı Küfür Varki Attı Sizi Görende Ümit Karan Profesyonel Futbol Hayatında Hiç Faul Yapmamış Hiç Kart Görmemiş Bir Futbolcu Sanacak
Top Göstermek Önemli Değil Pozizyonunuz Yoktu Maçı Bende İzledim Bende Sallamıyorum
Adama Laf Söyleme Doğru Diyor Kasıtlı Bir Hata Yoktu
Ortada tartışılacak bir durum var.Ama kasıtlı,bariz hata var demek abesle iştigal.Bu pozisyonda doğruyu Allah,yardımcı hakem ve Ü.Karan biliyor.Ne benim hakem yüzde yüz doğru karar vererek attırdı demeye ne de senin kasıtlı ve bariz hata var demeye hakkın yok.Çünkü hakem küfür etti Ümit etmedim diyor...
Ümit HAKSIZ yere atılana kadar sizin ne pozisyonunuz vardı?Oyunun kontrolüde bizdeydi..
Bu maçın kaybedilmesi %80 kırmızı karta bağlıdır..Ayrıca saha temizlemede gösterilen centilmenlik ötürü tebrik ediyorum....!!!Adamın ağzını okuyun basbayağı küfür etmiyor işte..Küfür etse belli olurdu burda hepinizin bilmediği küfür yok..
Her türlü çirkefliği yapan Bilicayıda Samiyene bekliyoruz..
Kural hatası başvurusu!
Galatasaray, Sivasspor'a dün 2-0 yenildiği maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuru yaptı. Galatasaray Kulübü Futbol Şubesi Üyesi Haldun Üstünel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sivasspor maçında kural hatası olduğu için TFF'ye başvurduklarını söyledi.
Sivasspor-Galatasaray maçında, hakem Yunus Yıldırım'ın oyunu durdurup, Ümit Karan'a kırmızı kart gösterdiği pozisyonda, oyunu hatalı başlattığı gerekçesiyle kural hatası yapıldığı iddia edilmişti.
Kaynak : AA
Ayrıca arkadaşlar daha sakin tartışırsak sevinirim..
Boş İşler Bunlar Yine Maç Yapsak Yine Yeneriz Varsın Tekrar Etsin
Daha neler yahu :) ne kuralı ne hatası. Umarım balon bir haberdir.
Abi Ortada Hata Yok Ümit Atılmışmış Böyle Her Kırmızı İçin Maç İptal Edilseydi Şimdiye Maç Oynanmazdı Türkiyede Federasyonun Vereceği Cevap Belli Hadi İşine Galatasaray Diyecekler
Aslında Tekrarı Daha İyi Olur Daha Farklı Yeneriz Hem Bir Kere Daha Sivas-Gs Maçı İzleriz
GALATASARAY Seni Sivasa Bekleriz
Umarim böyle birsey yoktur,yalan haberdir ...
Böyle ufak bir hata nedeniyle maç tekrar edilmez zaten.