Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Sivassspor kazanır

10 40.00%
  • Berabere biter

3 12.00%
  • Galatasaray kazanır

12 48.00%
1 ile 30 arası toplam 181 sonuç

Konu: Sivasspor - Galatasaray [ TSL 17. Hafta ]

Hybrid View

Kurallar dışına çıkmadıkça nasıl yorum yaptığım kimseyi ilgilendirmez, düşüncemi söylerim ben.

Sivas buraya kadar bu halde iyi geldi, tebrikler. Fakat ortada gölgeleme durumu falan yok, bariz hatalar var sadece. Gerektiği yerde konuşuruz, haklı olanı savunuruz. Ama böylesine bariz ve kasti olmasını çekemem kusura bakmayın.
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    Kurallar dışına çıkmadıkça nasıl yorum yaptığım kimseyi ilgilendirmez, düşüncemi söylerim ben.

Sivas buraya kadar bu halde iyi geldi, tebrikler. Fakat ortada gölgeleme durumu falan yok, bariz hatalar var sadece. Gerektiği yerde konuşuruz, haklı olanı savunuruz. Ama böylesine bariz ve kasti olmasını çekemem kusura bakmayın.
    E Bende Yorumumu Söylüyorum Ve Samiyendede Aynı Futbolu Oynarız Diyorum
    Ayrıca Şunu Belirtmek İstiyorum Ben Maratondaydım Ve Ümit Olayı Önümde Oldu Ve Net Söylüyorum Küfür Etti Hakemin Ümite Garezide Yokki Ümiti Atsın Basbayağı Hakeme Küfür Vardı Ondan Atıldı Yani Ümitin Hiç Haklı Olduğunu Düşünmüyorum Galatasaray Ümit Atılmadan Yenilseydi Bahane Hazırdı Eksik GS Sivasda Buzlu Sahada Yenildi Ama Ümit Olayı Çıktı Maç Unutuldu Soruyorum Doğru Düzgün Kaç Pozizyonunuz Vardı

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Ayrıca Şunu Belirtmek İstiyorum Ben Maratondaydım Ve Ümit Olayı Önümde Oldu Ve Net Söylüyorum Küfür Etti Hakemin Ümite Garezide Yokki Ümiti Atsın Basbayağı Hakeme Küfür Vardı Ondan Atıldı Yani Ümitin Hiç Haklı Olduğunu Düşünmüyorum Galatasaray Ümit Atılmadan Yenilseydi Bahane Hazırdı Eksik GS Sivasda Buzlu Sahada Yenildi Ama Ümit Olayı Çıktı Maç Unutuldu Soruyorum Doğru Düzgün Kaç Pozizyonunuz Vardı
    Nasıl duydun Allah aşkına tribünden küfrü, mantıklı gelmiyor bu şey bana..

İlk yarı Sivas'a top göstermedik zaten, kontrol bizdeydi taki Ümit Karan atılana ve devre arası düdüğü çalana kadar. Sonradan koptu herşey. Bizde maçtaydık, bizde izledik. Bol keseden sallamıyoruz.

Bazı futbol profesörleri son noktayı koymuş artık, tartışmaya gerek yok.
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    Nasıl duydun Allah aşkına tribünden küfrü, mantıklı gelmiyor bu şey bana..

İlk yarı Sivas'a top göstermedik zaten, kontrol bizdeydi taki Ümit Karan atılana ve devre arası düdüğü çalana kadar. Sonradan koptu herşey. Bizde maçtaydık, bizde izledik. Bol keseden sallamıyoruz.

Bazı futbol profesörleri son noktayı koymuş artık, tartışmaya gerek yok.
    Ya Abi Duymaya Gerek Varmı Hakem Niye Atsın Basbayağı Küfür Varki Attı Sizi Görende Ümit Karan Profesyonel Futbol Hayatında Hiç Faul Yapmamış Hiç Kart Görmemiş Bir Futbolcu Sanacak
    Top Göstermek Önemli Değil Pozizyonunuz Yoktu Maçı Bende İzledim Bende Sallamıyorum
    Adama Laf Söyleme Doğru Diyor Kasıtlı Bir Hata Yoktu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Ümit HAKSIZ yere atılana kadar sizin ne pozisyonunuz vardı?Oyunun kontrolüde bizdeydi..

Bu maçın kaybedilmesi %80 kırmızı karta bağlıdır..Ayrıca saha temizlemede gösterilen centilmenlik ötürü tebrik ediyorum....!!!Adamın ağzını okuyun basbayağı küfür etmiyor işte..Küfür etse belli olurdu burda hepinizin bilmediği küfür yok..

Her türlü çirkefliği yapan Bilicayıda Samiyene bekliyoruz..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Ümit HAKSIZ yere atılana kadar sizin ne pozisyonunuz vardı?Oyunun kontrolüde bizdeydi..

Bu maçın kaybedilmesi %80 kırmızı karta bağlıdır..Ayrıca saha temizlemede gösterilen centilmenlik ötürü tebrik ediyorum....!!!Adamın ağzını okuyun basbayağı küfür etmiyor işte..Küfür etse belli olurdu burda hepinizin bilmediği küfür yok..

Her türlü çirkefliği yapan Bilicayıda Samiyene bekliyoruz..
    Futbolcumuzu Bu Şekilde Karalayamazsın Ayrıca Emre Aşığın Sezere Yaptığını Unutma Üslubunda Dikkatli Olursan Sevinirim İkimizde Ceza Almayalım
    Bende Sizi Tebrik Ediyorum Seviyeli Yorumlarınızdan Ötürü
    Siz Daha Çok Beklersiniz...

Mesaj Yetkileri