Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Sivassspor kazanır

10 40.00%
  • Berabere biter

3 12.00%
  • Galatasaray kazanır

12 48.00%
1 ile 30 arası toplam 181 sonuç

Konu: Sivasspor - Galatasaray [ TSL 17. Hafta ]

Hybrid View

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Katılıyorum...

Tamam sahada 10 kişi kalmış olabilirsin ama bu atılan oyuncu zaten defans oyuncusu değil.2 forvetten biri.Hepimiz FM'den de biliyoruz ki çift forvetten biri oyundan atılır ve 10 kişi kalırsa bir takım sadece ofansif gücü gözle görülür biçimde düşer ama defansif güçte fazla bir düşüş olmaz.

Ne yani Ümit oyunda kalsayadı, atılmasaydı defansların yapamadığını yapıp kademeyemi girecekti.Tamam hakemin hata yaptığını düşünüyor olabilirisiniz ama bir kişide çıkıp demiyor defansımız kötüydü,iki tane yerden gelen yan toptan iki gol yedik bu nasıl iş diyen yok.

Ayrıca Alican LigTv'de verilen videoda 34-35. saniyelere bakarsan küfür ettiğini görebilirisin kardeşim
    Saçma sapan bir yorum fmymiş yok artık Lebron...Fmyle gerçek hayattaki futbolu karşılaştırman çok saçma biri oyun biri gerçek hayat...Bir forvet atılınca heralde savunma gücün azalacak forvette yapılan baskı orta sahaya yapılan yardım azalacak...Hayatında futbol oynamadın galiba hiç anlayamıyosun futbolu bu yorumuna göre...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Saçma sapan bir yorum fmymiş yok artık Lebron...Fmyle gerçek hayattaki futbolu karşılaştırman çok saçma biri oyun biri gerçek hayat...Bir forvet atılınca heralde savunma gücün azalacak forvette yapılan baskı orta sahaya yapılan yardım azalacak...Hayatında futbol oynamadın galiba hiç anlayamıyosun futbolu bu yorumuna göre...

Sen benim dediğimi anlamak istediğin gibi anlamışsın...
    FM sadece bir oyun değil bir futbol similasyonudur.Eğer gerçekle hiç bir alakası olmayan bir oyun olsaydı o kadar o kadar insan araştırmasıyla fln uğraşmazdı.Neyse konumuz bu değil.

Dediğine dönersek gollere bakarsak ikiside birbirine benzer goller.Sol kanattan gelen akın ortayla şekilleniyor ceza alanında seken,uzaklaştırılamayan top 2. Sivaslı futbolcu golü atıyor.Bunun atılan forvetle ne alakası var.

Ne yani Ümit önce sağ beke geçecek ortayı yaptırmayacak hadi ortayı yaptırdı ilk pozisyonda topu uzaklaştıracak o da olmadı 2. adamın önünde durup topa vurdurmayacak.

Yada bu pozisyonlar olurken orta saha çevresinde bunları izleyecek.

Sence hangisi?

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Sen benim dediğimi anlamak istediğin gibi anlamışsın...
    FM sadece bir oyun değil bir futbol similasyonudur.Eğer gerçekle hiç bir alakası olmayan bir oyun olsaydı o kadar o kadar insan araştırmasıyla fln uğraşmazdı.Neyse konumuz bu değil.

Dediğine dönersek gollere bakarsak ikiside birbirine benzer goller.Sol kanattan gelen akın ortayla şekilleniyor ceza alanında seken,uzaklaştırılamayan top 2. Sivaslı futbolcu golü atıyor.Bunun atılan forvetle ne alakası var.

Ne yani Ümit önce sağ beke geçecek ortayı yaptırmayacak hadi ortayı yaptırdı ilk pozisyonda topu uzaklaştıracak o da olmadı 2. adamın önünde durup topa vurdurmayacak.

Yada bu pozisyonlar olurken orta saha çevresinde bunları izleyecek.

Sence hangisi?
    Tamam o zaman savunma yapacak olan takımlar forvetsiz 9 kişi oynasınlar nasıl olsa forvetlerin takım savunmasında önemi yok.Mükemmel futbol bilgini kutluyorum ve yorumlarının devamını diliyorum...

Mesaj Yetkileri