kerameti kendinden menkul ne demek?
Printable View
Save Load , Taksit ve Korner Bug'u denilmiş yukarılarda ..
Fakat bunların hepsini çıkarın aklınızdan oyun yine yine yine ve yine kolay arkadaş ..
Yahu bu başlığa baktıkça açık olan kariyeri de kapatıp bu sezon hiç kariyer yapmamak,sadece online lig ve turnuvalara katılmak istiyorum..
Abi lütfen sen yorum yapma. Samsun'da kim ve ne olursa olsun sen o takımı ilk 3'e sokarsın. :n:
Eee, zorlaşmazsa ne yapıcez ? :D
burayı okuduktan , kendime editorden 18 takımlı dünya ligi kurdum ilk 8 için ugraşıyoz galatasarayla lyon sonuncu ligde :D kim demiş oyun kolay
zevk falan bırakmadınız adamda oynamıom :)
Kariyerimde İngiltere milli takımı ile 3 turnuvaya katıldım (Euro12,Olimpiyatlar,WC14) daha şampiyonluk kazanamadım.:icon_smile: Benden güçsüz milli takımlara karşı evet pek zorlanmıyorum (ki bu normal zaten) ama eşit güçteki milli takımlara karşı baya zorlanıyorum.Ve acayip zevk alıyorum.Sınavlar dolayısıyla biraz uzaklaştım oyundan.Araya turnuva falan da girince daha oynayamadım.Zaten oynayamamaktan dolayı bir soğukluk var.Bu tarz yorumları görünce daha bir soğuyorum.Zorlu maçlarda ecel terleri dökünce geçer umarım bu soğukluk.:icon_smile: Bir de ilk 2 turnuvada kendi yaptığım taktikle oynadım.Son turnuvada şu milletin gol rekorları kırdığı tackiller'ı denedim.Kendi taktiğimle elde ettiğim başarılar daha iyi olduğu için WC'den sonra yine kendim bu sefer başka bir taktik yaptım.Gruplarda fırtına gibiydim ama büyük takımlarla yaptığım hazırlık maçları yine çok zor geçti.Bakalım Euro16'da ne yapacağız.
Ömer abi taktik ve motivasyon çok önemli ama oyuncu kalitesi doğrudan etki ediyor bence.
Sunday League Player olarak açtım kendimi ama sezona FB ile (GS,TS,BJK dahil) 9/9 galibiyet ile başladım. :icon_cool:
Oyunun zorlaştırılmasını bekleyenler oyunu çok bilenler, taktik konusunda uzmanlaşanlar. Lakin maç motorunun artık eskidiği, ciddi revize edilmesi gerektiği de bir gerçek bence.
ben 48 ay taksıtle alınan oyuncuların hile olduguna inanmıyorum misal buyuk takımlar oyun ıcınde cok buyuk paralara transferler yapıyolar 20-30 mılyonlar havalarda ucusuyor ama bı bakıyosunuz canlı para 2 mılyon gerı kalan yok mınımum lıg macı lıg golu vs vs vs olmus 20-30 mılyonlar bu sekılde transferler gercek hayatta da var bu kadar abartılıcak bı olay degıl bence
Halbuki Buca kredi kartıyla transfer yapmıştı.
O yuzden ilk once yamayi bekleyin yazmistim. :)
Su anda oyuncularla konusarak morallerini yukseltmek cok kolay. Cikacak yamada bu duzelecekmis.
Korner meselesini de cozduler galiba.
Esas bunlardan sonra oyuncu kalitesi biraz daha belirleyici olur. Ben de Genclerbirligi ile ikinci sezon Turkiye kupasini aldim, ucuncu sezon ligi 2. bitirince biraktim. Biraktiktan sonra oyuncu CA'larina bakayim dedim. Kadroda 125 CA'nin ustunde adam yokmus. :D
Reel futbol taktiğimi oyuna yansıtamıyorum yani oyun içerisinde taktik bilgim çok değil. Oyunda uzmanlaştığım söylenemez fakat tek bir konuşmayla lig, ulusal kupa ve süper kupa alınacak ise bu işe müdahale edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sallama bir taktik ve transfersiz bir kadro ile (Beşiktaş sağ bek ve forvet zayıf) nasıl bu başarıları rahatça elde ediyorum. Rakiplerin üstün çabaları olmasa yine eyvallah ama garip. Bu serinin sadece tema değişimi olduğuna inanıyorum.
Ben editörden değiştiriyorum fm2011de büyük kulübülere 100M euro küçük klüplerede 60M euro vermiştim.Tabi bunu yaparken takımımın hiçbirşeyine dokunmadım.Türkiyenin popülerliğini fln en üst düzeye çıkarmıştım.Zorluk olarak fena olmuyor ozaman :) ama Kayseride robinho fln görmek ilginç oluyor.Gerçekçilikten uzak ama zevkli bir türkiye ligi oluyor :D
lig şampiyonluğu konusunda haklısın ama ben 5.sezondayım ilk defa şl gruplarından çıktım :D
diğer sezonlarda ya uefaya gittim ya da sonuncu oldum lig sıksa da avrupa konusunda türk takımalrı bana gerçekçi geliyor
48 ay gerçekçidir bence kimse gidip de 20 m tiko olarak vermez:D
Hayatımda ilk kez oyuna Barcelona gibi saçma sapan aşmış bir takımla başlayacam şimdi. Bakalım ne olacak. Hatta uyuzluğuna Kara'yı da alacam takıma :)
Bu arada geçen sene reelde Ferguson Kara'yı alıyordu hani ne oldu? Hatta Milan gidip Gana'lı forveti aldı da kiralık verdi Norveç'den...
48 ay taksitle eski serilerde Neymar, Pastore bile Fenere Beşiktaşa geliyordu. Oyunda çok rahat bug gibi kullanılabiliyor. Mesela oyunda bir takım senin satılık listesine koymadığın ve önermediğin bir adama direk 48 ay taksitle teklif yapmıyor. Bir kısmı peşin bir kısmı taksitle teklif yapıyor yada hepsini peşin öneriyor.
Gerçekte 10 transferin belki 1i sadece 48 ay taksitle oluyor. Genelde yarısı peşin yarısı 24 ay 36 ay taksitle anlaşılıyor. Yani hiç peşin para almadan yapılan transfer pek duymadım yapıldığı durumlar ise takımların illa ki elden çıkarması gereken oyuncular varsa ve bunu da diğer kulüpler biliyorsa o zaman peşin para pek kullanılmıyor. Bonservisi bildirilenlerden bildiğim kadarıyla durum böyle.
Bende tamamını taksit yapmam hiç. Oyuncu 5 M $ değerinde ise 3 M $ peşin, 2 M $ 24 ay taksit yapıyorum. 24 ayın üstünüde hiç yapmıyorum. 36 M $ transfer bütçem var zaten. Yıldız oyunculara yüksek paralar vermek yerine sözleşmesi biten oyuncuları takip edip takıma kazandırıyorum. Takımın finansı müthiş durumda şuan.
arkadaşlar 12.0.2 ile oynuyorum 2016 dayım galatasaray ile çok iyi bi kadrom ve taktiğim var ancak avrupada yemiyor bu iş,bana gayet zor geliyor yani oyun :)
şl de guruplardan 1,2 kere çıkabildim,hemen akabindeki eleme maçında afalladık zaten.
uefa da en fazla çeyrek final oynayabildim,yani kolay felan değil sizde bi anormallik var bence,bi taraflarım yırtılıyor antremandır,doğru taktiktir carttır curttur diye... :)
lig maçlarının hepsi çekişmeli geçiyor(team speak car curt kullanmama ragmen)...8 maç kazanamadıgım bile oldu zamanında.
5 sezonda 2 kez ligi şampiyon olarak tamamlayabildim
2 kez 2. bitirdim(playoff)
1 kez playoff a dahi kalamadım.
başlığı okudukça simgeye tıklayasım gelmiyor,yapmayın etmeyin beyler! (:
udineseyle ilk sezon şampiyonlar ligi yarı finali 2 oyuncu alarak bayern e elendim:)
teşekkür ederim,gayet eğlenceli gidiyordu ancak vize arası vermek zorunda kaldım,devam edeceğim bakalım neler olacak.He şimdi avrupa da başarı gelirse,(-ki gönülden inanıyorum olacak)gelen bu başarı oyunun kolaylığı ile alaklı bir durum olmaz,çünkü gerçekten 5 yılda kaliteli kadro kurdum.
Bir şeyi gerçekten çok merak ediyorum arkadaşlar,Türkiye ligini bir kenera atın,avrupa nın kalite liglerinden herhangi bir orta sınıf takımı 2 sezon içinde şampiyon yapan çok çok nadir çıkar. :) Yapmayın etmeyin yahu,çok abartmışsınız siz :)
Neye göre kolay diyorsunuz anlamadım,yada ben 12.0.2 ile oynuyorum ondan kaynaklanıyor.Bir açıklar mısınız kolaylık derecesini(elbette sadece kendi kariyerinizi değerlendirerek)?
Mrb FM 2012 kendini ne kadar geliştirirse geliştirsin oyunun zorluk sevisyesi ayarlayamadıkça oyunu cazip hala getiremeyecek. Bu yılki Fm2012 aşırı derecede kolay birçok arkadaşdım bu yüzden oyunu oynamıyor bunla ilgili yapımcılar bir yama çıkarsa çok iyi olacak...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=104134
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=103651
arasam 3-5 tane daha başlık bulurum bu konuyla ilgili. kolaysa girin o zaman izlanda ligine ve oradan bir UEFA şampiyonu çıkarın... Oyunun kolaylık derecesi ayarlanamayabilir ama siz zor hedef belirleyerek bunu aşabilirsiniz. bırakın artık şu tarz başlıkları lütfen :)
Bu tarz bir oyunun zorluk ya da kolaylık gibi bir seçeneği olmaz, olamazda. Bu kişisel beceriye bağlı bir oyun. Oyuncularını özelliklerine göre seçip, "kendi taktiğini, kendi antrenmanını" oluşturup oynayacağın bir oyun bu. Hüseyin abinin de dediği gibi sen gider de iyi bir takımın başına geçersen tabi ki başarı kolay gelir. Eğer gerçekten zor istiyorsan bir çok lig seç. 2. ve 3. liglerde dahil. Tanınmışlığını en kötü yap ve 3. ligden başla oynamaya. O zaman zor mu değil mi paylaş bizimle :]
Bak biz 4 sezondur sürünüyoruz Malta adasında ve Avrupa'da daha gruplara 1 kere kalabildik onda da avaraj takımı olduk,son maçta balına 1 puan aldık döndük :n: keyif istiyorsan da acı istiyorsan da küçük lig seç.
Taktik ve antremanlarınızı kendiniz oluşturun. Hazır almak çok daha kolaylaştırıyor.
küçük bir lig ve takım seçmek belki çözüm olabilir ama ismini cismini bilmediğim takımları almak zorunda olmam beni oyundan soğutuyor. Ayrıca hiç bilinmeyen bir takımı alıpta avrupada başarı elde etmek zaten imkansız... izlanda veya vb liglerde gerçek hayatta ön eleme bile oynayabilen takım varmı bilemiyorum... geçmiş yıllarda zorluk seviyesini yakalayabiliyorlardı ama bu yıl çok başarısızlar...
kolay falan deil oyun
nannar haklı zaten senin aldığın takımlar genellikle gerçekte de başarılı takımlardır git dandik takımları al oyna. Zaten senin bildiğin takımlarla oynarsan oyun kolay olur.
Fenerbahçe'ye Türkiye Kupasını aldır yeter . Gerek yok izlandaya filan :D
Bana daha kolay gelemedi :D