Tamam büyüğümsün kimseye saygısızlık etmek istemem.Yanlış anlaşılacak bir muhattap kullandıysam da özür dilerim.Ama git antu.com yan tarafta falan bunları demeye gerek yok. :)
Printable View
@uAburak89
ama bu fenerbahceye has bir durum degil ki. sike sureciyle de baslamadi. daha once bjk'nin onu kesildi[03/04]. bizim sampiyonlukta trabzonun[10/11], gecen sene de sampiyon olmaniza ragmen yine galatasaray[12/13] ayni seyden sikayet etti. yalniz kesildi derken takimlarin kendi camiasinin dusuncesini soyluyorum, yani kendi dusuncem degil, kesinligi hakkinda tartisilir. ayni hastalik bizim camiada da var haliyle. cunku oyle bir ulkede yasiyoruz. kimsenin kimseye guveni yok.
Abi adamlar kalenin içinden geçen golü saymıyor, dünyanın her yerinde olur böyle şeyler.Elbetteki hepimiz taraftarız, yanlış bir karar verildiğinde içimiz acır.Allah hakemlerin yardımcısı olsun valla.Mehmet Demirkol'un dediği gibi; ''bu dönemde birinin hakem olması için, deli raporu olması lazım. Burda ben hakemlere suç bulmuyorum, yöneticiler sitelerinde öyle zehir zemberek açıklamalar yapıyorlarki daha maçtan bir hafta önce herkeste full stres oluyor.Bundan sonrada doğru bir yönetim bekleyemeyiz...
Valla abi ben inanmıyorum buna. Hatalar üst üste gelince anlık olarak düşünülebilir veya kasıt aranabilir belki ama iş artık başka boyutta. Fenerbahçe ilk yarı maçları kazanırken de hakem hatası oluyordu lehine veya aleyhine. Son maçlara kadar hiç ses yoktu çünkü kazanıyordu. Sakatlık, ceza, formsuzluk derken işin şekli değişmeye başladı.
Verdiğin örnekteki gibi Beşiktaş girdi bu psikolojiye kaybetti, hem de sadece şampiyonluğu değil. Fenerbahçe'de de buna benzer belirtiler seziyorum, üstelik her hafta artıyor.
valla bunun duzelmesi imkansiz, ben umudu kestim. oyle bir hava yaratildi ki memlekette, herseyde komplo havasi var. haliyle futbola da sicriyor bu. dedigin gibi ozellikle yonetimlerin sogukkanli olmalari gerekir. yoksa her hafta hakemler onplana cikacaklar. verdikleri ya da vermedikleriyle.
ozellikle sivas maci cok talihsiz oldu, bu gerceklesmemis olsa taraflar daha sakin olurdu. ust uste bu tip seyler olunca insan huylaniyor ister istemez, biraz empati kurmak gerek. ben nihayetinde bizim takimin 03/04 sezonundaki bjk gibi mac tatil olana kadar kirmizi gormelerinden korkuyorum, en sonunda olacagi bu. o agresiflikte hemen 4-5 oyuncu sayabilirim fenerde (:
bu arada cok guvendigimiz averajimiz da kusa dondu. gs ile 2 gol farkimiz kaldi. olur da 2 farkli yenilirsek tt arenada is averaja kalabilir.
birsey sorucam fenerbahce her puan kaybettiginde tff yemi sallicak hakemlerimi sallicak ayip yani sen buyuk takimsin bu kadar olmaz.
Arkadaşlar maçı izleyemedim ama şöyle bir sorum olacak;
Bugün stoperde nasıl oynadı acaba Kadlec? Bazıları iyiydi kritik 1-2 hamle vardı diyor bazıları eh.
Yani adam tam bir profesyonel bence, o kadar yedek kaldı kadroya giremedi ama yine de gıkını çıkarmadı. Zaten basit futbol oynayan birisi acaba arada sırada stoper mevkiinde Ersun Hoca görev verse oynayabilir mi? Kontenjan'da sıkıntı olmadığı durumlarda.
Baroni'yi Günahım Kadar Sevmem Ama Bu Pozisyonda İkisine Birden Sarı Kart Gerekir. Elazığlı Oyuncu da En Az Baroni Kadar Art Niyetli Olaya Sadece Fenerbahçe Aleyhinde Bakmamak Lazım
Hakem avantajı oynatırken Baroni ağa ya basmış tekmeyi.Basbayada kırmızı bu hareket.Kazanırken her şey iyi kaybedince hakem.Geçiniz efendim.O kadar pozisyonu değerlendiremezsen puan kaybı yaşarsın zaten.Hemen Melo denmiş Burak denmiş cidden samimiyetsiz oluyor hoş olmuyor.
Abi Baroni nerde ayağa basmış.Adam ayağa da mı kalkmasın yatsın mı Onurla yerde? Markus Merk kart bile verilmemeli Cristiana dedi.
Geçen hafta Emre'nin yaptıklarından dolayı geldim açık yüreklilikle kırmızı görmeliydi dedim. Şahsi fikrim de buydu zaten her neyse. Gördüğünüz gibi bir eksilmem falan yok bence herkes olaylara takımını kenara bırakıp bakabilir.
Bu hafta ortada bir Baroni olayı var. Ben bu pozisyonun açıklamasını ancak Emre'nin kartını bu hafta başkasına gösterdiler herhalde diye açıklayabilirim.
O pozisyonda Baroni'ye kırmızı kart vermenin başka bir açıklamasını düşündüm ama bulamadım çünkü. Adam yere düşmüş de demiyorum yere düşürülmüş, avantaj verilmiş ne yapsın kalkmasın mı yerden?
Adam düşürürken köylüsüne sarılır gibi sarılmış Baroni'ye o da hafif arkaya doğru gidip ayağa kalmış. Ben ne ayağa basma gördüm ne de oyuncunun canını yakacak bir hareket.
Hayır benim mi gözümde problem var yoksa hakemlerimizde mi sıkıntı. Baroni'nin o pozisyonda kart görmesi bile komik olacakken kırmızı görmesi.
Neyse gelelim maça başlarda çok net fırsatları yanlış kararlar ile hiç etmişiz. Alper'in her maç kendine güveni daha fazla artıyor. Sezon başında fiziksel olarak çok kötüydü ve topla yine çok oynayan ama yanlış işler yapan Alper vardı şimdi takıma alışınca göze hoş geliyor bu özelliği.
Takım genel olarak çok kötü. Sow gelince işler biraz daha rayına oturur diye düşünüyorum. Emenike'nin bu saçma düşüşleri ve karşı karşıya atamalarından nefret ediyorum artık.
Maç hakkında diyecek pek bir şey yok. Böyle yönetilen bir maç gördükten sonra futbol konuşası gelmiyor insanın açıkcası.
2 sezon once Super final heyecan katmisti lige (bize gore heyecan degildi sacmalikti, Ligtv biraz daha para kazansin diye yapilmisti)
Bu sezon ise Super hakemler heyecan katiyor :)
Yaptığı kademe hatasının haddi hesabı yoktu, Enteresan bir oyuncu bekte oynadığı zaman yetersiz, stoperde oynadığı zaman yetersiz biz bu adamı ne diye aldık çok merak ediyorum. Birebirde geçmeye çok müsait bir oyuncu, bazen öyle müdaheleleri var ki hani keşke yapmasaydı diyorsunuz. Tam bir saatli bomba. Ona kızmıyorum tabi, verebileceği bu kadar. Asıl sorun bu tarz bir oyuncuya yılllık 2.1 milyon € veren yönetimde. Çünkü Dünya'da bu parayı verebilecek 2. bir kulüp bulamazsınız. Daha sonra bu adamı göndermeye çalıştığınızda ne oluyor? Doğal olarak aklı selim olan kulüpler max 300-400 bin € verdiğinden oyuncu gitmiyor.
Aykut Hoca'nın gitmeden yaptığı kıyaklardan birisi daha :)
Krasic'e nasıl alınsın diye onay verdi anlayamıyorum (Sercan'ın Sırp versiyonu). Kadlec aynı, Yobo desen bambaşka bir olay. 2 sene kirala yaşı geçtikten sonra 3 yıllık sözleşme imzala.
Sonra böyle klüp arıyoruz göndermek için. Neyse...
Teşekkür ederim bu arada verdiğiniz cevap için.
Cristian Baroninin poziyonuna kırmızı diyenin aklından şüphe ederim.
Fener yönetimi TFF'ye çıkartma yapmış:
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/470/y...tff7_G5PP8.jpg
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, son haftalarda şikayetçi oldukları hakem kararları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na gelerek Başkan Yıldırım Demirören ile toplantı yaptı. Görüşmede Fenerbahçe ve TFF yöneticileri de yer aldı.
Son haftalarda hakem kararlarından şikayetçi olan ve kendilerine karşı yürütülen bir operasyondan bahseden Fenerbahçe Başkanı Yıldırım ve yöneticiler, TFF'yi ziyaret etti...
Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasına gelen Aziz Yıldırım ile yöneticiler Deniz Tolga Aytöre, Ömer Temelli ve Mahmut Uslu, burada TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve bazı TFF yöneticileri ile toplantı yaptı.
Toplantıda Fenerbahçe heyetinin, maçlarda yaşanan pozisyonları teker teker dile getirmediği, ayrıntılı konuşmalar yapılmadığı, ligin genel gidişatı üzerine konuşulduğu öğrenildi.
Önceki bazı toplantılarda yaşananların aksine bu kez gerilimin yüksek olmadığı, tartışma yaşanmadığı da gelen haberler arasında.
NTV Spor Muhabiri Övünç Özdem'in edindiği bilgiye göre Fenerbahçe heyetinden TFF Yönetimi'ne "Hakemlerin daha dikkatli ve formda olmalarını istiyoruz" talebi iletildi.
Aziz Yıldırım ve Fenerbahçeli yöneticiler ile TFF Başkanı Yıldırım Demirören, yaklaşık 1.5 saat süren toplantı sonrası gazetecilere açıklama yapmadan binadan ayrıldılar.
Hayırlı işler.
Fenerbahçe bu sezon şampiyon olamazsa Aziz Yıldırım'ın halini düşünemiyorum.