Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Elazığspor kazanır.

8 27.59%
  • Berabere sonuçlanır.

8 27.59%
  • Fenerbahçe kazanır.

13 44.83%
1 ile 30 arası toplam 186 sonuç

Konu: Elazığspor - Fenerbahçe | STSL 22. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Penaltı beklenen pozisyonlarda bir şey yok, penaltı değiller. Kadıköy'de taraftar penaltıyı aldırabilirdi ama ucuz penaltı olurdu.

Kırmızı da ağır olmuş ama hakeme de neden verdin diyemezsin. Turuncu diyebiliriz. Sonuçta Christian'ın öyle bir tepki vermemesi gerekirdi. Bir Fenerbahçe-Galatasaray maçında Roberto Carlos Keita'nın sırtına binmiş, Keita da sinirlenip yumruk atmıştı haliyle de kırmızıyı yemişti. Bu tip pozisyonlarda sinirlerinize hakim olmanız gerekiyor, haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz sonra.

Bu iki sarı kart mevzusu çok ilginç ama Daha önce de böyle ikinci sarı unutulan bir maç hatırlıyorum ama tekrar edildi mi onu hatırlamıyorum. Yabancı lig olabilir. Tabi burada unutulma var mı, yanlış anlaşılma mı var bilmiyorum. Yine de bizim hakemler formunda, unutabilirler; inanırım

Sonuca gelirsek yine deplasman ve yine kayıp. İlk 3 sıra deplasman karnesini düzelten şampiyon olacak diyorum kaç haftadır düzelten çıkmadı. Çok garip bir sezon oluyor.
    ikinci sarıdan kırmızı çıkarmayı mı unuttu yoksa? böyle birşey varsa fenerbahçe-ç.rize maçı tekrar edilmişti. kural hatası oluyor o şekilde olursa. tam bilgi sahibi olmadığım için soruyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    ikinci sarıdan kırmızı çıkarmayı mı unuttu yoksa? böyle birşey varsa fenerbahçe-ç.rize maçı tekrar edilmişti. kural hatası oluyor o şekilde olursa. tam bilgi sahibi olmadığım için soruyorum.
    Kural hatasi yok hakem hatasi var dolayiaiyla tekrari soz konusu degil

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Fener yönetimi TFF'ye çıkartma yapmış:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, son haftalarda şikayetçi oldukları hakem kararları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na gelerek Başkan Yıldırım Demirören ile toplantı yaptı. Görüşmede Fenerbahçe ve TFF yöneticileri de yer aldı.

Son haftalarda hakem kararlarından şikayetçi olan ve kendilerine karşı yürütülen bir operasyondan bahseden Fenerbahçe Başkanı Yıldırım ve yöneticiler, TFF'yi ziyaret etti...

Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasına gelen Aziz Yıldırım ile yöneticiler Deniz Tolga Aytöre, Ömer Temelli ve Mahmut Uslu, burada TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve bazı TFF yöneticileri ile toplantı yaptı.

Toplantıda Fenerbahçe heyetinin, maçlarda yaşanan pozisyonları teker teker dile getirmediği, ayrıntılı konuşmalar yapılmadığı, ligin genel gidişatı üzerine konuşulduğu öğrenildi.

Önceki bazı toplantılarda yaşananların aksine bu kez gerilimin yüksek olmadığı, tartışma yaşanmadığı da gelen haberler arasında.

NTV Spor Muhabiri Övünç Özdem'in edindiği bilgiye göre Fenerbahçe heyetinden TFF Yönetimi'ne "Hakemlerin daha dikkatli ve formda olmalarını istiyoruz" talebi iletildi.

Aziz Yıldırım ve Fenerbahçeli yöneticiler ile TFF Başkanı Yıldırım Demirören, yaklaşık 1.5 saat süren toplantı sonrası gazetecilere açıklama yapmadan binadan ayrıldılar.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hayırlı işler.

Fenerbahçe bu sezon şampiyon olamazsa Aziz Yıldırım'ın halini düşünemiyorum.

Mesaj Yetkileri