eh yani
taraftarlar gene bağırmaya başladı ama bence daha çevrilmez bu maç (ama futbol bu heran herşey olabilir)
düşünsene bi gencecik bi futbolcu birisine kafa atıcak olucak iş değil.
Printable View
Kafa atmak moda oldu.Nesilden nesile giden birşey.Zidanla başladı.Ardayla devam ediyor.
Bordo maçında takımın hata kahramanı Cihan.Evet Cihan bir ön libero oyuncusu.Hagi döneminde oynadığı mevki sağ bek olarak ayarlandı.Bu mevkiide bekleneni veremedi.Gerets sola çekti.Ve bizim Cihan denen adam gidiyor tüm gollerde Liverpool maçı olsun Bordo maçı olsun yenen gollerde yaşanan gol pozisyonlarında baş kahraman.
Gerets bu Cihan denen adamı futbolla uzaktan yakından alakası olmayan adamı neden hala bu takımda hemde şampiyonlar ligi gibi bir önemli kulvarda oynatıyor?
Evet arkadaşlar.O çok eleştirilen adam japon çekirdeği denen adam İnamoto Bordeux maçının yıldızı!Kestiği toplar,dağıttığı toplar her yönüyle mükemmel bir maç sergiledi.Ve en sonunda geldi golunu attı...
Bana kalırsa İnamoto forvet arkası oynamalı..:D:D:D
Yıllar önce bir Slovak hakemin, Fransa'da bizi nasıl kaytığını kimse unutmadı, haçlı zihniyeti de hiç değişmedi.
Sen gel 60 dakika hiçleri oyna, futbolunla Zidane olma, git bir kafa vur adama da oyundan atıl. Avrupa'yı çok seviyor ya Arda, bilsin ki o Avrupa'nın yarısı sildi Zidane'ı bir kafa yüzünden !
Bu sözün altına imzamı atarım...
Maç böyle bitecek heralde.Ben yine de galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum her ne olursa olsun.Sonuna kadar arkasındayım alınan sonuçlar ne olursa olsun,oynanan futbol ne kadar kötü olursa olsun farketmez ezele kadar galatasaraylıyım...
Zidane 35 yaşında, kariyerinin son maçında kafa attı. Arda 19 yaşında ve kariyerinin tam dönüm noktasında kafa attı ve bundan sonra Arda yok mu olur yoksa eski performansına geri mi döner bilinmez. Ama şu bir gerçek ki ilerleyen zamanlarda bu kafa olayı her zaman Arda'nın önüne çıkacaktı.
Ayrıca maçı izlerken şöyle 7 sene öncesine geri döndüm.. 12 yaşımda 1999 yılında Okan, Hakan, Hasan, Ergün gibi isimleri izliyordum, şimdi bakıyorum hala bu isimler takımda oynuyor.
Ya köklü değişiklik olacak, ya olacak..
Afferin Ayhan, Cihan, Tolga, Hasan Şaş, Hakan.. Laubaliliğiyle Sabri.. Her şeyiyle takım..
Futboluyla değil kafasıyla Zidane olmaya çalışan Arda.. Sana bir şey söyleyim mi Arda, bu kafayla bir şey olmaz senden Arda !
Rezilsiniz, utanıyorum sizden..
1. gol= CİHAN+song
2.gol = CİHAN+tolga
3.gol = CİHAN!!!!
ve buna ragmen hasan şaş çıkıp ergun giriyor...gerets bu maçta sınıfta kaldı..goller kişisel hatalar evet ama oyuncu değişiklikleri yanlış,kadro seçiminde hatalar var..cihanın iyi niyetinden hiçbirimizin şuphesi yok bundan eminim ama bu oyuncuda neden bu kadar ısrarcılar bunu da anlamış değilim..olmadı gerets
sen rahat ol serhat yine o parayı eder herkes hayatında hata yapar önemli olan hatadan ders almaktır...şimdi herkes sinirle arda paf takıma gitsin ezelim onu diyor...acaba doğru olan bumu? yoksa ona yaptığının hata olduğunu hatırlatıp en fazla 1-2 maç kesip gerçekten bunu öğrenmesini sağlamakmı? düşünsene koskoca zidane bile kariyerinin sonunda bu haraketi yapıyosa daha 19 yaşında bir gencin bir anlık duygusallıkla bunu yapması (doğru demiyorum tabiki doğru değil) onu bitirmemizi gerektirmiyor....
Ölümüne Galatasaray dedik bir kere, yenilsende yensekte, arkandayız dedik..
Arkanda olmasına arkandayızda, senin arkanda olanlar bize bu çileyi çektiremez. Biz renklere aşığız, takıma aşığız..
Bu saatten sonra tek isteğim var, o da yönetimin istifasıdır. Madem Galatasaraylıyım, bunu istemeyede hakkım var. Büyük başkan Ali Sami bize gidin rezil olun demedi, taraftara acı çektirin demedi.. Siz onun sözünü dinlemediniz, bizde sizin verdiğiniz ve tutmadığınız sözleri dinlemiyoruz..
YÖNETİM İSTİFA!
su ise bak liverpool 2-0 önde psv karsisinda.bari bu macta bir beraberlik alsaydik,liverpoolu kendi sahamizda yenerdik,onalar yedek kadroyla cikacaklardi.GERETS,CANAYDIN DERHAL GITSIN BU TAKIMDAN:BÖYLE BIRINDEN BIZE BASKAN OLMAZ.
Gecmiş olsun
Kafamdan kamyonlar geçiyor sanki. Inamoto'nun golü daha da sinirlendirdi beni.. Kuruluşundan beri ilk defa 2. olup, bu sene çıktığı 22 maçta yanlızca 18 gol atabilmiş bir takımdan, böyle abuk subuk goller yerse bu takım, ben bundan utanırım.
Seneye ımıs seneye adam gıbı takım kurcakları malum senın sol bek sag bek yok daha ıyı stoper lazım ooooooooo parada yokkkkkkk
Tüm takıma yazıklar olsun hepsi berbat oynadı arda,cihan,tolga,hepsi berbattı avrupada buray kadarmıs
gücümüz anca fark yemeğe yetti
geçmiş olsun bari diğer takımlarımız mücadeleye devam etsin avrupada ülke puanımız iyice düştü zaten...
Inamoto
200 bin dolara oynuyor bu adam yıllık ve en yüksek ruhla savaşan isimdi.
Kendisinden 10 kat fazla paraya oynayan, takımın "ağaları"nda yüz varsa ucundan bakarlarda örnek alırlar.
ınamoto takımın en ıyısıydı cıhanda en kotusu bu cıhan nasıl futbolocu olmus anlamıyorum bizim mahalleye gelse takıma almayız biz onu ya
mac bitti uefa umutlarıda bitti suclu bence cihan degil onu hayatı boyunca defansın solunda oynamamış olmasına ragmen orada oynatmaya calışan geretstedir...
Ne umutlarla geldik biz sampiyonlar ligine.mlada yi 5-2 yendigimizde galiba bu sefer sampiyonlar liginde basari gelecekti diye düsünmeye basladik.sonra mlada ile 1-1 berabere kaldik,ama ortaya konulan futbol iyiydi defansifti.ve sampiyonlar ligindeydik.Özhan canaydin hene o meshur palavralarini ati "bekle bizi atina!" diyordu.bütün taraftarlar heyecanli,bordeaux macinda istedigimizi alamadik ama biz bu guruptan cikariz diyoduk.liverpool macinin ikinci yarisinda süper oynadikl ama kaybettik.ama hala cikariz biz bu guruptan diyoduk.psv maclarinda biz iyi oynadik ama kisisel hatalardan kaybettik,bu sefer uefa diyordu meshur palavraci özhan bey(ben buna baskan demem artik).ve bordeaux maci herkes heyecanli,ümitli ama bizim sivrizekali gerets yapiyor gene yapacagini ve bok gibi bir takimla maca basliyor,ve bordeaux a cok kötü bir sekilde yeniliyoruz.ben artik cok merak ediyorum,yarin bizim palavraci özhan bey ne yalanlar söyleyecek.ama artik galatasaray taraftarlari akillandi,senin yalanlarina inanmayacak özhan bey.bu takimdan sen ya gidersin yada gidersin.senin gibi cürümüs elmalari bu takimin basinda görmek bize en büyük utanctir:YARIN TOPLA PIRINI PIRTINI YALLAH BU KULÜPTEN.AMA YANINDA GERETSIDE GÖTÜR.BU TARAFTARLAR SIZLERI GÖRMEK ISTEMIYOR GALATASARAYIN BASINDA.
Moralinizi bozmayin yahu. Bu takimin 3. olmasi basari olurdu zaten...
Turkiye'de canla basla mucadele etmek ise yariyor ve bunu Galatasaray da yapiyor ve basarili olabiliyor. Ama kafasi kesik tavuk gibi kosmak da yeterli degil basari icin.
Tekrar soyluyorum. Galatasaray'da kariyerinin zirvesinde olmasi gereken Hasan Sas, Inamoto, Ayhan, Orhan, Cihan ve Necati gibi oyuncular avrupa'nin buyuk liglerinde en iyi ihtimalle ancak orta siralara oynayan takimlarin oyunculari olabilecek kalitedeler.
2-3 Sene icinde alt yapidan cikacak oyuncularin gelismesi ile beraber bir cikis tekrar yakalanabilir ancak su anda Galatasaray Avrupa'da basariya kosacak kalitede bir kadroya sahip degil. Baskalarinin gazina gelmeyin.. :)
gerets suan konusuyor star tv de
aslan sulayman rodop sag ve sol bek sorununu soruyor geretse
neyse ben cıkıyorum herkeze ıyıgeceler arkadaslar ıyı cagrı bırakıyor bana
Allah rahmet eylesin. Başımız sağolsun. Allah geride kalanlara sabır versin. Allah başka dert vermesin bize.
Zidane'nın gençlere ne kadar kötü örnek olduğunu gördük.
Artık futbolda başarının en önemli şartı takım halinde savunma yapıp takım halinde hücum yapmak.
Türk takımlarımız yapamıyor ve üst sıralar hayal oluyor,Arda'yı paf takıma gönderme fikrinin ise sinir halinde söylendiğini tahmin ediyorum.
Zaten bu saatten sonra tek umuduz gençlerimizdir, Okan, Hasan, Hakan, Ergün ve Emre yerine gençleri görmek dileğiyle..
Inomoto iyi oynadi yaa, inamoto zaten topu kesen pas vgeren oyuncu, baska ne bekliyorsun,
AMA
Bu Gerets ne yapiiyor ki, Canaydin i sucu yok burada, biz 3-0 yeniliyoruz ve topal, ergun i oyuna aliyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bi de Kabze, ve Umit niye oynadi,
Illic ne yapti ,
Bilgin Gökberk'in dediği gibi "Özhan Canaydın keşke amcam olsaydı da GS başkanı olmasaydı" :D :D :D
Ben söyledim!nedeni böyle bir sorumsuz simarigi biz cezalandirmazsak bu böyle devam eder.daha 19 yasinda piskopata bak kac yasindaki adama kafa atiyo.gene kararimin arkadasindayim akli basina gelene kadar paf takima gönderilecek.agir bir para cezasi.eger bunlarin sonunda arda akillanirsa gene gelir galatasarayda oynar,yok akillanmazsa paf takimda devam eder.
bu takım o mucizevi şampiyonluktan sonra sanırım tüm galatasaraylıları fazla beklentiye soktu.en başta kuralar çekilirken herkesin umudu ve inancı vardı ama şimdiki tabloya bakıyorum da biz bu takıma gereğinden fazla güvenmişiz.yazık!şu gruptan avrupada yoluna devam edecek 3 takımdan hiçbiri şubattan sonra 1 tur ilerisini göremez bile ve galatasaray bu grupta galibiyet alamadan sonuncu."hedef atina" diyerek ortalarda palavra sallamakta olan canaydının nasıl bir cevabı olacak bu tabloya çok merak ediyorum.
maça gelince..aslında galatasarayın antalyaspor karşısındaki performansının bir benzerini izledik.ilk 5 dakika maçın nasıl geçeceğini belli etti.bu kadar kötü bir savunma anlayışına sahip başka bir takım var mı şampiyonlar liginde bilemiyorum.
özellikle cihan bu takımın oyuncusu olmadığını hemen her pozisyonda kanıtladı.tamam asıl oynadığı yer sol bek değil ama bir oyuncu her pozisyonda mı hata yapar be kardeşim?genelde oynadığı yer olan sağbeke geçtiğinde de pek bir farkını göremedik zaten.tabi asıl tartışılması gereken konu elinde ne olursa olsun oynayacak durumda bir ergün varken neden cihanın tercih edildiğidir.nerden torpili var bu adamın hala anlayamadım.savunmadaki tüm suçu cihana yıkmak ise büyük haksızlık olur.özellikle tolga neden düzenli oynatılmadığını vargücüyle bize kanıtladı(!)
orta saha ve forvette ise inanması güç ama en iyi oyuncu inamotoydu.yada bir başka deyişle diğerleri o kadar kötüydüki inamoto yanlarında iyi gözüktü.galatasaray formasıyla ilk kez şutunun tribün yerine ağlara gitmesini görmek ise gözlerimizi yaşarttı.hasan ve hakan şükür ise bir daha "niye bizi oynatmıyonuz" triplerine girmezler umarım oynayacakları en iyi oyun buysa kendilerine oynayabilecekleri takım aramaları daha hayırlı olur onlar için.
ardanın birebir c/p yaptığı "zidane kafası" ise klubümüzün unutulmazları arasına girmeye aday.daha yaratıcı olmasını beklerdim ardanın.alacağı cezanın da 3 maçtan aşağı olması pek mümkün görünmüyor.yazık etti kendine 3 ayda insanlar üzerinde bıraktığı intibayı bir gecede kaybediverdi.
2 yıl aradan sonra döndüğümüz ligde sonuç hüsran oldu.
Afer'n Arda Turan mukemmelsin super ornek Almissin Zidane i .
Inamoto Galatasaray in en iyisaiydi. hep diyorum Inamoto forvet arkasi oynaaar
emre belözoğlu bunun 10 katını yaptı gsdayken kimse sesini çıkarmıyordu o zaman. hatırlarsanız uefa finalinde, isviçre maçında ve daha bir çok büyük maçta yoktu emre efendi. Bunlar olabilir daha genç. Zaten kusursuz olsa şu an avrupanın büyük bir takımında olurdu. Yani Alex e diyolar ya ağır diye işte ağır olmasa fenerde mi oynardı. Aynı bu hesap. Oyuncuna sahip çıkacaksın.
Ne olursa olsun yapmaması gerek bir hareketti. Daha yeni adı sanı duyulmaya başlamışken, şimdi başta Türk gazeteleri olmak üzere bir çok gazetede kötü yorumlar yapılmaya başlandı..
Biz arkasında olmasına arkasındayız ama herşeyin bir sırası, bir yeri vardır. Bunu bir Antalya maçında yapsan belki bu kadar ilgi çekmez, 2 gün sonra unutulur ama Avrupa'nın gözü önünde bunu yaparsanda, kimse unutmaz..
yönetim bu takım senin eserin !!!
başka söze gerek yok ;)