İlhan abi yeni taktiği yükledim
Taş gibi olmuş yeni taktik.
Baya gol de atabiliyorum sağolasın
Ama küçük takımlardada işe yararmı?
Eğer küçük takıma göre modifiye ederseniz, elbette yarar.
zahmet olmazsa bir de yaptığın maçların tamamını gösteren ss ler koyar mısın?Oynadığın bütün senelerin.Merak ettim taktik o kadar iyi ise neden 5. sırada kalmışsın.Ben bunları başarıdan saymadığım için 5. likle yetinen taktiğimi koymuyorum.Genoa'yı şampiyon yapamayan bir taktik benim işime yaramaz.Neden bilmiyorum ama bir türlü inanamadım.
Sadece gülüyorum. Anlam vermek güç doğrusu.
1. Genoa medya tarafından sezon başında 18. olarak gösterilen bir takım.
2. Genoa benim tarafımdan ilk sezonda 4., ikinci sezonda ise şampiyon yapılmıştır. Önce adam gibi okuyun da sonra 4. mü 5. mi öyle öğrenin.
3. Oyun başlangıcında Genoa'nın kadrosuna bakın. Hatta editörden tüm Serie A takımlarının en iyi 11'lerinin CA ortalamasına bakın. Bakın bakalım Genoa kaçıncı.
4. İtalya Ligini sürklase eden Inter, Milan, Juventus, Roma gibi ekiplerin olduğu bir ligde Genoa'nın 4. olması başarı sayılmıyorsa, gidin şampiyon yapın, yeni bir taktik yapın ve buraya koyun. Benim taktiğime burada bok atamazsınız. Ben saatlerce, günlerce, aylarca oynuyorum. 1000 kere taktik üzerinde oynama yapıp optimumu buluyorum. Sonra millet geliyor bok atıyor.
Ben taktiğime burada çamur attırmam. Sana da ss meses yok. Hadi eyvallah.
tamam taktik güzel hoş başarılarını sergilemişsin eyv.. oyuna gerçekçi diyoruz da Allah aşkına Genoa Serie A da şampiyon olabilir mi ??, bu adanasporun UEFA Kupası alması gibi birşey..
açıkçası ben şampiyon yapsam o oyunu birdaha oynamam soğurum samimiyetim gider...
Ve dikkat ettiğim kadarıyla 2.sezondan sonra oyun gerçekçiliğini yitiriyor
Rakiplerini bilerek oynarsa, gelecek vaat eden ve kelepir oyuncular kadrosuna katarsa, neden olmasın? Sadece Milan, Inter veya Juve şampiyon olacak diye birşey yok ki.
Ben 8.0.1 de Yozgatsporu 3. ligten alıp 3. sezonda uefa şampiyonu yaptım.Ama son sürümde oyunun en iyi taktiğini yapıp oynasanız da olmuyor.Bu yüzden inanmıyorum kimse kusura bakmasın.İkinci olarak ta yapılan maçların peluk tarafından yayınlanmamasını sonuçların kimseyi tatmin etmeyeceğini düşünmesine bağlıyorum.Zaten ben istemeden önce de yayınlanmamıştı.
Yahu hangi maçı istiyorsun? Nedir kastın senin? İstersen saveleyip kopyalayım. Gece gece sinir katsayılarımı artırmayın benim.
http://rapidshare.com/files/104110685/ma_lar.rar.html
Al izle arkadaşım al. Can sıkma yeter ki, izle. Aç klasörü koy 90 dakka izle. Anlamıyorum insanların emek düşmanlığını, kıskançlığını, çekememezliğini.
Taktiği denemedim ama İlhan bu kadar iddialı bu taktiği yayınladığına göre güveniyor taktiğine ve içi boş birşey olsa bu kadar güvenmez.
Sen oyuncu tercihlerini yanlış yapıyorsundur, konuşmaları yanlış yapıyorsundur ve başarılı olamamışsındır. Üzeirne bu kadar emek harcamış, kafa yormuş, taktik oluşturmuş ve bizlerle paylaşmış birine söylenebilecek en son sözleri söylemişsin.
Şurada kaç kişi var taktiklerini yayınlamış ve çoğu kişi bu taktikle başarılı olmuş, o nedenle siiz başarısızsanız çamur atmak yerine neden ben bu taktiği kullanamıyorum diye hatayı kendinizde arayın.
Ben bile dayanamadım yazdıklarına dışardan bakarken, İlhan'ın sinirlenmesi kadar doğal birşey yok.
güzel taktik. barça da denedim. gerçi barçaya ne koysanız olur diyceksiniz ama henry 3 ay gitti. o geldi etoo 4 ay gitti. o yüzden tek forvet oynadım sürekli ve bu taktikle ligde bir yenildi aldım. ş.ligi ve kupada hiç yenilmedim. tek forvetiniz çok güçlü olması lazım. yani etoo bazen tek kalabiliyor o anda çalım atıcak ayağında topu tutucak. henry de etoo da bunu yaptığı için çok gol attılar. kanatlar assist kralı olur bu taktikle. ben beğendim. herkese tavsiye ederim. ufak takımlarda denemedim ama okudğum kadarıyla deneyen beğenen çok. senden ricem antreman programı da yapman ya da yaptıysan ben bulamadım. 2007 de yapmıştın güzeldi o bayaa. başarılarının devamını dilerim peluk.
bi arkadaş genoa şampiyon olabilirmi demiş. oyun tıpatıp gerçek dünya olsa barçayı interi bile şampiyon yapamayız. adamlar 40 50 yaşlarda ancak o takımları yönetecek deneyime erişiyolar. biz bu yaşta iki space tuşuyla 1 hafta geçiriyoruz. tabiki oyunun gerçekten farklı yanları olcak. oyuna zevk katan da bu değilmi. oturdğun yerden başarı elde etmek. ufak takımları alıp büyük yerlere getirmek. bu oyun sonuçta. elbette gerçekçi olması için ellerinden geleni yapıyolar ama gerçek olamıycak yanları da var. gerçekçi olcaksa bende çok güzel projeler var.
-oyuncunun karısı öldü. moralsiz
-kafile kaza yaptı. 13 futbolcunuz öldü
-oyunucunuz iddia işlerine karıştı. 2 yıl futboldan men
-oyuncunuza taraftarlar saldırdı. sözleşmeyi fes etmek istiyor
devam eder bu..
taktik çok güzel kurgulanmış ama tek eksik noktası büyük takımlara karşı çok fazla gol pozisyonu vermesi.bununda nedeni olarak çok fazla alan daraltılmasını görüyorum.çünkü büyük takımlardaki kaliteli oyuncular çok iyi pas yaptıkları için siz çok sık alan daralttığınız zaman böylelikle oyuncular alanlarını otomatik olarak çok fazla kaybediyolar bu da çok fazla gol pozisyonu yememize neden oluyo.bence büyük maçlarda alan daraltma azaltılmalı..
İlhan abi beğenmeyen oynamaz senin birşey kanıtlamana gerek yok boşver abi sen
Ilhan abi, moralini bozma, bozdurma..
Taktigin bence en iyi football manager 2008 taktigidir.
Birak sen su cahilleri, 9 kere Serie A'yi kazanmis bir takim Genoa...
Emeğe saygı;) Ne olursa olsun otomatik kullanıp da direkt kazanan hiç bir sistem yoktur bu oyunda.Zaten sürekli kazanmak için bir taktik kullanacaksan ve bunu sadece 11 oyuncuyu yerleştirerek yapacaksan ben sen bu oyundan ne zevk alıyorsun onu anlamadım.Acımasızca eleştirmişsin ama dönüpte kendine bir bakmamışsın.Önce bir üret.Hadi üretmiycem diyorsun kardeşimin taktiğinden faydalanıcam diyorsun o zaman onun öğütlerini dinle.Maça göre taktiğin bireysel özellikleriyle oynamak zorundasın.Kadroyu kurarken AML AMR ve FC ye hangi tipte oyuncu koyacağını seçmek zorundasın.Eğer elinde uygun oyuncular yoksa ki aynı durum diğer mevkiler içinde geçerli o zaman elindeki oyunculara göre oynama yapacaksın.O zaman sayın beyefendi;onuda seçemeyeceksen İlhan kardeşim senin için eğer beklerin şöyleyse şu değişikliği forvetin böyleyse bu değişikliği yap diye aynı taktiğin 60 formasyonunu kaydetsin buraya.Ya da istersen sen hiç yorulma senin yerine oyunu oynayp sezonu bitirsin.
Komedi yahu:D:D:D
Emeğe laf ettirmem.Ne bu böyle dalga geçer gibi mesajlar aşağılamalar falan.Bi taktiği alırsın kullanamazsın ya da sende kötü işler "adam gibi" sorarsın bende uymadı oyuncularım bu ne yapabilirim diye.Ya da bi fikrin varsa bence şu taktiğe şöyle yapsak sence nasıl olur dersin.
Biraz yaratıcı biraz geliştirici olmakta fayda var.İlhan kardeşimiz bir taktiğin peşinde gidiyor.Geriye dönük tüm mesajları oku.Herkesin sorularına mantıklı cevaplar vermiş mi vermemiş mi bir kontrol et.
İlla başka bir şeylerin peşindeysen ya da sürekli kazanmaların hilelerin peşinde isen,robot gibi oynamak istiyorsan google'a sor sevgili kardeşim burda işin ne:D:D:D
Umarım bundan sonra yaklaşımlarında biraz düzgün davranırsın.
Bak hemen yukarıda yıldo_23 nolu üyenin mesajını okudum örnek olacak bir mesaj.denemiş kontrol etmiş şöyle maçlarda şöyle olmalı diye konuya bir bakış açısı getirmeye çalışmış.
Neyse daha fazla anlatmama gerek yok.Dinleyip ders çıkarabiliyorsan ne mutlu yoksa bir sayfa yazı yazmışım benim parmaklarıma yazık;)
İlhan abi sen canını sıkma..
Yorumsuz1 kardeş sanada birkaç şey söyleyeyim;
Zamanında bu taktiğin ilk versiyonunu da denedim ve başarılı olamadım.
Taktiğin topicine gidip taktikle başarılı olamıyorum dedim.
Ama asla senin gibi çirkef bir yorum atmadım.
Taktiğin ile istersen Şekerspor ile CL'yi yetmedi Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı al.
Ama onun bunun taktiğine bilip bilmeden mesajlar atmamalısın.
Hani çok istediğin resimleri İlhan abi önceki maçlarda koymuş,
2.sezon zaten şampiyon olmuş.
Daha çok kanıt istersen sana save game atsın?
Ayrıca da bi de kendi taktiğinin konusuna bak derim,
Sadece diziliş koymuşsun
Hani çok kanıt istiyorsun ya?
Bu arada İlhan abi sen boşver ben sana sevineceğin haber vereyim.
Bu taktikle Fener ile UEFA'yı aldım,
Arkadaş inamassa SS koymaya hazırım.
Saygılar..
arkadaşlar(saçma sapan yorum yapana sözüm) ilhan kardeşin ilk olarak buraya taktik koyma gibi bir mecrubiyeti yok sanırım.adam uğraşıyo didiniyo ve beğenirsiniz beğemezsiniz ki bence mükemmele yakın bi taktik(total dominasyon) yaratmış..ister deneyin ister denemeyin ama lütfen emek verilmiş bi taktiğe böyle sallamayın..ben denedim ve kendime göre bi eksiklik gördüm kendi takımıma göre ufak bi değişiklike harika sonuçlar almaya başladım..taktik her takıma cuk oturacak diye bişey yok..lütfen birazda kendiniz yaratmaya çalışın..ilhan kardeş taktik için tekrar teşekkür..oyun çok iyi gidiyo bu arada:)..herkese eğlenceli fm'ler..bol şans...
Kaancığım yapma lütfen, Fener bugün Chelsea'yi yendi, Fener ile UEFA'yı almak bazılarına göre başarı değildir.
İtiraf edeyim 8.02'de yaptığım tüm taktikler Total Dominasyon'un editidir.
Ne yaptıysam bu dizilimdeki orta sahanın yaptığı gibi paslaşmaları sağlayamadım.Bende bu taktiği koyuyorum takımıma daha sonra heryerini editliyorum.İstediğim orta sahada bol bol pas yapmak.Bunu da sonunda elde ediyorum.Dizlimi değiştiriyorum komutları değiştiriyorum kendi taktiğimi yaratıyorum.Ancak taktiğimin altında yatan ana kaynak da galiba İlhan'ın Total Dominasyon'u oluyor :)
Ben böyle bir paslaşma taktiği daha görmedim:) Her fırsatta söylüyorum.Yeniden teşekkürler İlhancım.
Evet bir keresinde şahit oldum ortasahadaki adamlar maç içerisinde 110'lara vuran pas sayısıyla oynadılar. 100'e yakınıda isabetli pas.
Ayrıca bu taktik her takımda başarılı olabilecek diye bir şey yoktur. FM 07 deki gibi pivot oyuncu seçmekle olmuyor bu işler. Bu taktik ortasahada dayanıklı güçlü oyuncular istiyor. + oyuncu komutlarını kendi takımına göre ayarlamış peluk arkadaşımız. Burayada onu koyuyor doğal olarak. Şöyle birşey yapması beklenilemez dimi ? Chelsea için şu versiyon , Fenerbahçe için şu versiyon , Napoli için şu versiyon ..vs.. Bu taktiğe uymayan oyuncuları dizersen elbette başarılı olamazsın.Onun için oyuncu komutlarını kendi oyuncularına göre ayarlanmalı ki bi işe yarasın.
Ortasahaya alan daraltma verilmiş. 2 oyuncunun çalışma oranı ve dayanıklılığın yüksek olması gerekiyor. Ama sen oraya narin sayılabilecek oyuncuları koyarsan sonra da gelip bu taktik bende işe yaramadı dersen elbetteki taktiğin sahibi çileden çıkar. Emek verilmiş bunada saygı duyulması gerekir.
Ben başından beri İlhan ın taktiğiyle oynuyorum ve her sene her kupayı temizliyorum. Taktik tek anlamıyla süper. Eleştiri yapan arkadaş da sanırsam biraz hazmedememek var. FM deki en iyi taktiğe kendisi sahip olmak istiyor diye düşünüyorum.;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir de birkaç arkadaş belirtmiş antreman programını bende yapman taraftarayım.:D
Hangi mevkide nasıl oyuncular kullanacağımızı söylersen sevinirim İlhan abi.
taktiğin full versiyonunu birisi bana gönderebilir mi acaba arkadaşlar ?
http://footballmanagerportal.co.uk/f...cs/tactic/1881
Taktiğin asıl versiyonunu burada yayınladım. Buradan da indirmeniz mümkündür arkadaşlar.
Emeğe saygı:1: Ne olursa olsun otomatik kullanıp da direkt kazanan hiç bir sistem yoktur bu oyunda.Zaten sürekli kazanmak için bir taktik kullanacaksan ve bunu sadece 11 oyuncuyu yerleştirerek yapacaksan ben sen bu oyundan ne zevk alıyorsun onu anlamadım.Acımasızca eleştirmişsin ama dönüpte kendine bir bakmamışsın.Önce bir üret.Hadi üretmiycem diyorsun kardeşimin taktiğinden faydalanıcam diyorsun o zaman onun öğütlerini dinle.Maça göre taktiğin bireysel özellikleriyle oynamak zorundasın.Kadroyu kurarken AML AMR ve FC ye hangi tipte oyuncu koyacağını seçmek zorundasın.Eğer elinde uygun oyuncular yoksa ki aynı durum diğer mevkiler içinde geçerli o zaman elindeki oyunculara göre oynama yapacaksın.O zaman sayın beyefendi;onuda seçemeyeceksen İlhan kardeşim senin için eğer beklerin şöyleyse şu değişikliği forvetin böyleyse bu değişikliği yap diye aynı taktiğin 60 formasyonunu kaydetsin buraya.Ya da istersen sen hiç yorulma senin yerine oyunu oynayp sezonu bitirsin.
Komedi yahu:D:D:D
Emeğe laf ettirmem.Ne bu böyle dalga geçer gibi mesajlar aşağılamalar falan.Bi taktiği alırsın kullanamazsın ya da sende kötü işler "adam gibi" sorarsın bende uymadı oyuncularım bu ne yapabilirim diye.Ya da bi fikrin varsa bence şu taktiğe şöyle yapsak sence nasıl olur dersin.
Biraz yaratıcı biraz geliştirici olmakta fayda var.İlhan kardeşimiz bir taktiğin peşinde gidiyor.Geriye dönük tüm mesajları oku.Herkesin sorularına mantıklı cevaplar vermiş mi vermemiş mi bir kontrol et.
İlla başka bir şeylerin peşindeysen ya da sürekli kazanmaların hilelerin peşinde isen,robot gibi oynamak istiyorsan google'a sor sevgili kardeşim burda işin ne:D:D:D
Umarım bundan sonra yaklaşımlarında biraz düzgün davranırsın.
Bak hemen yukarıda yıldo_23 nolu üyenin mesajını okudum örnek olacak bir mesaj.denemiş kontrol etmiş şöyle maçlarda şöyle olmalı diye konuya bir bakış açısı getirmeye çalışmış.
Neyse daha fazla anlatmama gerek yok.Dinleyip ders çıkarabiliyorsan ne mutlu yoksa bir sayfa yazı yazmışım benim parmaklarıma yazık:1:
Senin yazına hitaben diğer arkadaşlara da cevap olsun.Ben yazılarımda hiç bir taktiğe ya da kişiye hakarette bulunmadım.Küçük düşürücü sözler söylemedim.Saygı olgusunu ön planda tutmaya çalıştım.Şu nu da kabul ediyorum ki yazdıklarımı tekrar okuduktan sonra yanlış şeyler de yazdığımı anladım.Birilerini kırdıysam özür dilerim.Lütfen herkes saygı sınırları dahilinde yazılarını yazsın.
Benim için neden üretmiyorsun demişsin ama benim yayında olan 2 taktiğim 1 antrenman programım var.Şunu da belirtmek istiyorum benim bir üye olarak taktikle ilgili yorum yapma hakkım var.Beğensem de beğenmesem de.Art niyetli olduğumu düşünen kişilere de bir sözüm var.Art niyetli bir kişi taktiği över mi sizce.Ben 8.0.1 için olan total dominasyonu övmüş ve tebrik etmiştim.Kayıtlara bakabilirsiniz.Daha dikkatli yazılar yazmaya gayret ederim.
Ne istediysen verdik, daha ne istiyorsan söyle aslanım, hepsini veririz, için rahat olsun.
İlhan abi Leverkusenle oyuna başlayacağım
Huucm oyuncularım
Barnetta, Sneichder, Simon Rolfes , Gekas ve Kessling total kullanacam takitke bi ince ayar yapmaya gerek avrmı yoksa öylece kullanayımmı?:)
Kiessling en iyi performansı verir bence forvette.
Taktiğin full sürümünü indirdim yeni kariyerimde kesinlikle bu taktiği kullanıcam..
Çok Teşekkürler Abi..
Biraz santraforunun etrafı dağıtacak özellikte olması lazım.Gücü ve hava hakimiyeti yerinde olan bir santrafor senin işini görür.
Drogba stili bir forvetin olsun. Bir sezonda en aşağı ligde 40 gol atar.
bence taktigin çok başarılı ilhan abi çok tşk ederim.
Buda bazı sonuçlar
http://img122.imageshack.us/img122/8755/60949819ql8.jpg
http://img529.imageshack.us/img529/5413/aavr2.jpg
http://img529.imageshack.us/img529/5...ec81787f80.jpg
http://img239.imageshack.us/img239/8704/adszwe2.jpg
İdeal olan Goitom gibi havadan mükemmel, yerden iyi olandır. Ancak küçük takımlar için sadece havadan iyi olması yeterlidir.